![]() |
Originally Posted by lhada:
|
Originally Posted by Carmine Galante:
Probabil ca da, avand in vedere ca Anda Onesa, interpreta din Septembrie, a fost o invitata de onoare la TIFF. |
Originally Posted by Carmine Galante:
dupa cum ziceam eu n-am fost. mi-a spus cine a fost ca era din 70 si ceva, numai ala poate fi... |
Originally Posted by gionloc:
Originally Posted by gionloc:
|
Originally Posted by keepwalking:
|
vad ca absolut nimeni nu vorbeste despre Restul e tacere...
inca ma mir cat de plina de elan il lauda lumea dupa proiectie pentru mine filmul a fost o dezamagire profunda, dar trebuie sa precizez ca asteptarile erau foarte, foarte mari arata excelent, este jucat bine, chiar foarte bine, dar finalul iti strepezeste dintii (si ma refer la ultimul sfert de ora si nu la ultima scena), iar anumite replici sunt atat de sententioase, incat te intrebi unde a disparut amuzantul, entuziastul, ironicul Nae Caranfil din scenariile anterioare. Concluzia: mi se pare un film care trebuia facut demult, un subiect prea clocit si rasclocit, astfel incat si-a pierdut prospetimea. Inegal, incoerent si demonstrativ, Restul e tacere e genul de film care castiga premiile tehnice, dar este trecut cu vederea la premiile importante. Mare pacat! :( |
topic despre Restul e tacere la
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...=176223#176223 |
:D am inteles, vrei s vorbim despre Restul e tacere, dar cred ca sa nu ne scufundam doar in premierele romanesti care au avut loc la TIFF, fiindca oricum pe acestea le vom prinde in cinematografe..sa discutam totusi despre cele straine, pe care nu prea cred ca vom avea ocazia sa le vedem in lata parte..
Spre exemplu, anul asta am urmarit foarte atent selectia de scurtmetraje, atat din competitie, cat si din OFF si din cea Jameson..am descoperit chiar cateva care mi-au ramas intiparite in memorie, cum ar fi Dreamtime sau the Grab.. Din atatea selectii cred ca se poate gasi ceva interesant de dezbatut. De un par example eu in ultima zi la TIFF am revizionat the Shape of Things (sectiunea 3x3, LaBute), pe care din nou nu il gasesc la fel de acid si muscator ca In the company of men, cumva dialogul imi da o senzatie de static pe care o resimt si la alte filme ale lui LaBute, dar parca in asta e dus la paroxism. Iar the point made mi se pare triviala, in fond cu totii ne schimbam in timpul sau in urma unei relatii, e doar natural, critica imi scapa..ar trebui sa nu o facem? Pe final mi-am inghesuit iar picioarele in scaunele de la Republica (ori am eu gambe de Kournicova, ori a calculat cineva gresit dimensiunile) pentru Carnagiul (yeah, I know, dar facusem o promisiune ca urma sa il vad). Reminded me a tad bit de Shining, plotul avea aceleasi trasaturi doar ca nu ingloba trasatura supranaturala, evident nu se ridica la aceleasi standarde dar mi s-a parut bun de o seara cu popcorn cu iubita... :) |
Originally Posted by Leonard:
|
sincer sa fiu, nu stiu de ce a bagat Campos scenele acelea. Nu ajuta cu nimic povestea, nu sunt un motor pentru evenimentele viitoare, ai impresia ca le-a folosit doar ca sa umple, sau ca sa distraga putin atentia de la plotul principal. Din nefericire nu m-am gandit sa-l intreb asta in interviul pe care i l-am luat :(
|
E un puzzle al aparentelor pe care scenele acelea il completeaza
|
Originally Posted by StefanDo:
|
nu
|
l-am intrebat noi (dana e si cu mine) cind l-am cunoscut la sibiu si ne-a raspuns k a vrut sa fak un statement 'politic' apropo d cum sint priviti gay-ii in chile... blabla.
probl cu statement-urile (y compris acesta) e k sint exactly that: statementuri! lipituri. meaningful messages - kre nu s pupa intotdeauna cu filmu respectiv. |
All times are GMT +2. The time now is 03:08. |