![]() |
Re: "1408"
Originally Posted by Gloria:
Oh do explain. |
foarte bun filmu..cu toate ca actiunea se desfasoara intrun spatiu restrans reuseste sa mentina suspansul..
|
Dragutz filmul..J.C unul dintre preferatii mei...Stephen King la fel:D...insa,sincer, ma asteptam la mai mult dupa ce am vazut trailerul! 8) :?
|
indeed
reusit film.nu ma asteptam sa ma tina in asa suspans avand in vedere k toata aktiunea se petrece intr o kamera d hotel. e interesant momentul in kre se intoarce el in mare unde aproape k se ineaka si krede k tot haosul din kamera d hotel a luat sfarsit si d fapt se intoarce tot akolo :D
|
hmmm... nu o fost cine stie film dar ma rog a fost ok :)
|
eu una am vazut filmul de 2 ori si mia placut cat de cat...
|
Este tare sa-l vezi pe John Cusack jucand in horror-uri.Apropo reusit film. :w00t:
|
nashpa :o
|
Da :) e super filmul . :P
|
Imi aduce aminte si de " Number 23 " cu Jim Carrey .
|
A fost ok, dar previzibil pe alocuri. De exemplu, cand a 'scapat' prima oara din camera eram sigura ca e doar o iluzie. Si asa a fost.
|
N-a fost mare lucru,l-am vazut de 3 ori,si tot nu m-a convins;)
|
Da , dar s-a concetrat doar pe acea camera si nimic mai mult .
|
Slăbuţ, slăbuţ rău...
Topicul si analiza - aici: http://www.cinemagia.ro/forum/showth...12#post1389612 (Apropo, am mai spus: topicurile de la "Acum pe ecrane" pe care timpul le-a offtopicizat în sensul de "Anţărţ pe ecrane" trebuie să fie mutate în secţiunile lor (acolo unde acestea există: "Horror", "Animaţie", "Iconoclast"...). Booty, fii bună, trimite-l aici p-ăla. Apoi, Stefane sau Cinemaniacule, uniţi-l cu ăsta. |
Booty, trimite-l pe ästa la Horror, te rog - s-a reactivat subiectul.
|
All times are GMT +2. The time now is 21:18. |