![]() |
revenitzi la topic
|
Originally Posted by atemnot:
Plecand de la definitia cuvantului CAPODÓPERÃ, capodopere, s.f. Operã artisticã de o valoare excepþionalã. – Din it. capo dópera. ` putem spune ca afirmatia din citatul de mai sus e acelasi lucru cu "o opera artistica este filmele" dar daca s-ar fi formulat ceva de genul "o adevarata capodopera este creatia lui Tarkovsky" atemnot ar fi scapat neatins, nevazut, necriticat, neciufulit 8) Revenind la topic, pentru cei care au vazut filmul, din punctul meu de vedere Amadeus este un film de nota 10! ;) http://imdb.com/title/tt0086879/ Apoi, de ceva timp caut si nu gasesc pe nicaieri sa fac download Piesa neterminata pentru pian a lui Nikita Mikhalkov! Adica http://imdb.com/title/tt0076446/ |
Nu pot sa ma abtin dar trebuie sa scriu: nu stii se scrie cu doi de i:) forma negativa, persoana a II-a, singular
|
Originally Posted by Pitbull:
Distanta dintre T1 si T2 a fost perfecta, T3 a fost turnat cam tarziu (in 1999 trimiteam scrisori la TeleCablu sa-mi raspunda pt ca eram un fan obsedat si nu mai aveam rabdare iar netul inca nu exista in Romania pe atunci...ce vremuri!...dau in Ion Creanga :lol: )
Originally Posted by Pitbull:
PS: Iar T continua cu inca o trilogie, in schimb! Sper sa nu mai regizeze Mostow!!!!....Trimite-ti careva e-mailuri la Hollywood, bombardati-i!!.. :lol: |
Originally Posted by Neuptolem:
|
Acum vine vremea imperativului, in cele din urma: trimiteti! ... Hollywood-ului 8)
|
claudiu-daniel lugoj
Terminator 2,Avatar,Titanic,Stapinul inelelor,Razboiul stelelor,Shrek,Ice age,The milion dolar baby,Alien si se pare ca si filmul Twilight.
|
|
Daca facem referire la seriile ce au avut succes si care au influentat evolutia filmului merita amintite : Die Hard (1 si 2 au fost cele mai bune din serie), Lethal Weapon ( intreaga serie a fost k, insa cum se intampla la majoritatea seriilor, primul film este cel mai bun, continuarile lasa de dorit), Mad Max (primele 2 din serie au fost super, al 3-lea film a fost naspa), Rush Hour (primul a fost super, al doilea k, ultima parte nu s-a mai ridicat la nivlul celor anterioare), Aliens (primul clar cel mai bun, 2 a fost k, celelalte au continuat fransiza dar se vede lipsa lui James Cameron), Rocky ( primul a fost genial, restul au profitat de succesul primului film si au continuat povestea), Kill Bill etc. mai sunt insa doar acestea imi vin acum in minte.
Cele mai longevive serii au fost insa , seriile Horror : Hallowen, Nightmare on Elm Street, Friday the 13-th, Saw, Texas Chainsaw massacre, seria filmelor cu zombie a lui George A. Romero etc...primele filme din serie sunt si raman ''bijuterii'' ale genului horror, continuarile lor din pacate si-au pierdut din substanta, multe din ele ajungand sa se lanseze direct pe video. Remake-urile care se poarta in ultimul timp, nu au facut decat sa sporeasca valoare filmelor originale. Wes Craven, John Carpenter, George A. Romero etc sunt unici si parerea mea inegalabili. |
O serie tare ar fi Alien,alta ar fi A nightmare on elm street,Halloween,Friday the 13th
si lista continua |
radu1711
filme care au facut ravagii sunt seriile Lord of The Rings, Harry Potter,Pirates of the Caribbean si altele
|
triologia LORD OF THE RINGS
|
pai nici nu stiu cu ce sa incep sau mai bine zis cu ce an...dar..:
Star Trek The Godfather Star Wars The Onedin Line Dallas Twin Peaks Man from Atlantis etc... |
As aminti din genul stiintifico-fantastic si de anticipatie: "Star Wars", "Avatar"...
|
All times are GMT +2. The time now is 07:13. |