Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   filme pe care nu le-ati vazut pana la capat... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89549)

Leonard 01 Feb 2009 15:10

noroc cã nu sunt cinefil

Cinemania 01 Feb 2009 15:21

Originally Posted by miercuri:

Totusi un cinefil nu trebuie sa se lase prea des surprins (neplacut) de un film

gresit...iti place sau nu...cum adica sa nu se lase prea des surprins (neplacut) de un film? adica asa din cand in cand se poate lasa suprins (neplacut)? si de ce sa nu se lase surprins? cinefilul e un cineamator, sa nu il incurcam cu cronicarul de film...cinefilul este pasionat de film, iubeste filmul, or iubirea asta e al naibii de subiectiva :)

Originally Posted by miercuri:

In general cand te duci la film cam stii la ce sa te astepti si cam stii daca o sa ai capacitatea de a te uita pana la capat sau nu.

in general...deci nu se aplica mereu...insa la fel de bine poti sa nu ai nici o asteptare declarata inainte de a viziona filmul, sau iti poti crea astepari pe parcursul filmului in functie de cate usor sau greu il poti digera[/i]

miercuri 04 Feb 2009 13:45

Eu foarte rar ma uit la un film fara sa ma documentez un pic inainte, eventual se mai intampla sa nimeresc pe la tv filme ok, asa pe neasteptate. Acuma de exemplu, incerc sa-mi fac timp sa ma uit la Benjamin Button, desi stiu ca o sa stramb din nas si stiu ca are 2 ore jumate. De-aia l-am si tot amanat, pana o sa am dispozitia necesara sa-l vad dintr-o bucata.

titip 04 Feb 2009 18:24

Am incercat sa-mi inbogatesc vaga cultura cinematografica (si) cu Kill Bill. Am vrut sa descopar ce are asa extraordinar filmul asta de e asa de tirat. Dupa ce am trecut peste agasantul feminism american din film, dupa ce am iertat coregrafia demna de trupa Casian, atunci cand mafia japoneza se desfasura (vai!) pentru o lupta cu katane, dupa ce am avut cateva exclamatii involuntare de "pffff!", atunci cand a inceput sa se bata, gagica buna asiatica cu gagica blonda, cu sabiile, si gagica asiatica a taiat-o pe spate pe cea blonda de incepuse sa-i galgaie sangele si a cazut cu spatele pe zapada, si a inceput sa sa bata iar cu gagica asiatica, iar zapada pe care zacuze mai devrene era imaculata, lucrul asta a insemnat pentru mine Stop Joc. Oricum am asteptat cam mult.

marcusARCUS 04 Feb 2009 19:11

Rush Hour

Pashpix 12 Feb 2009 09:51

PASSION OF THE CHRIST si APOCALYPTO...Regizorul Mel Gibson sucks!

titip 12 Feb 2009 11:36

Originally Posted by Pashpix:

Regizorul Mel Gibson sucks!

asa actor, asa regizor! :sick:

Cinemania 13 Feb 2009 22:07

Originally Posted by titip:

Originally Posted by Pashpix:

Regizorul Mel Gibson sucks!

asa actor, asa regizor! :sick:

bullshit

Pauline Kael 14 Feb 2009 12:24

Mel Gibson e f tare,chiar o sa ma uit dupa-amiaza asta la "Apocalypto",e un vizionar si un curajos...Si ca actor era super.Si" Kill Bill "e distractie tarantineasca.

Radu1711 04 Apr 2010 00:43

radu1711

sunt cateva din ele care m-au plictisit si nu am resuit sa rezist pana la capat, unul din ele X-Files:)

alextreme93 04 Apr 2010 07:52

2012 - pure shit

extraterestru 04 Apr 2010 10:19

The Road ma plictisit din minutul 1:P

Ipu 04 Apr 2010 16:44

Takashi Miike, spunea, după ce la festivalul de la Rotterdam, parcă, mai mulți spectatori au ieșit înainte de final de la relativ cumintele Audiția, iar unuia i s-a făcut chiar rău și a fost luat cu salvarea, că „nu-i înțelege pe cei care ies din sală înainte de terminarea filmului”. Ca un fapt divers, în țara prolificului cineast, oamenii nu numai că văd un film până la sfârșit, dar - atenție! - rămân cuminți pe scaune până ce se termină genericul de final și se aprind luminile în sală. :-O

Anul trecut, când am fost cu iubita (care mi-a spus că nu vrea să vadă filme violente) la cinema, am ales, fără să citesc cronica, un film cu Leonardo di Caprio, despre care credeam că e un triler cu spioni (dar care era de fapt despre războiul din Irak). Când am văzut, ea - cât e de violent, iar eu - că violența e prezentată în mod cinic drept soluție legitimă și necesară, am întrebat-o dacă vrea să ieșim, măcar că nu trecuseră nici 20 de minute din film și am plecat pur și simplu amândoi acasă. Regretul meu a fost că am uitat că cinematograful avea mai multe săli și că am fi putut să intrăm să vedem alt film care rula la aceeași oră.

Pe dividiu, cu ani în urmă am încercat să văd Culoarea rodiilor, (pentru că citisem un articol de Grid Modorcea în care argumenta că numai lipsa recunoașterii internaționale a filmelor lui Nicolaescu nu garantează automat lipsa lor de valoare și dădea exemplul lui Parajanov, marele maestru armean care nu prea a fost răsfățatul festivalurilor), dar fiind obosit n-am reușit să trec de primul sfert de oră. De atunci n-am mai avut ocazia să-l revăd.
În timpul facultății n-am reușit să văd ultimele zece minute ale filmului Dodes’ka den proiectat după dividiu (pentru că, după cum fanii știu probabil, el nu mai există decât în format digital) la Cinemateca Union, deoarece altfel n-aș mai fi prins trenul de întoarcere acasă, dar am izbutit să văd integral, după mai mulți ani, filmul a cărei recepție publică i-a provocat regizorului său tentativa de suicid.

bogdan0125 05 Apr 2010 14:03

Un film foarte plictisitor mi s-a parut Milk. Nu am rezitat mai mult de o ora jumate.

moltisanti88 05 Apr 2010 14:05

Eu nu am vazut ultima jumatate de ora din trilogia LOTR. :))

foxyroxy 05 Apr 2010 23:35

Sunt de acord...nu am rezistat sa vad decat unul din trilogia LOTR..nu mai stiu care.Am simtit ca o iau razna.ma uitam pe pereti apoi la ceas.Mi s-a parut interminabil

extraterestru 06 Apr 2010 11:59

The Mexican si Crank 2 au fost cele mai proaste filme pe care le-am vazut vreodata la cinema nu am rezistat mai mult de 30 min

copila_satanista 06 Apr 2010 12:41

Originally Posted by extraterestru:

The Road ma plictisit din minutul 1:P

Pfuai! Aiurea

HappyKid 06 Apr 2010 12:49

..

:)

Categoric Year One.Am inchis imediat ce am vazut inceputul..booring.Am spus sa'i dau o sansa si am sarit in cateva parti pana la capat.NU MI'AM SCHIMBT PAREREA sincer:)

foxyroxy 06 Apr 2010 13:26

The Brothers Bloom.Am urmarit jumatate m-am plictisit si l-am abandonat.Nu am de gand sa-l vizionez pana la capat.

RomaniaMare 06 Apr 2010 20:45

2012- un rahat de film,învelit într-o aură de blockbuster.
Nota 2.5/10 de la mine.

iondindeal 06 Apr 2010 21:53

2012
Alexander

alextreme93 07 Apr 2010 12:52

The Element of Crime
- peste cateva saptamani am sa incerc sa-l vizionez in totalitate

Klara 07 Apr 2010 12:56

"The pursuit of happyness" - eram prea obosita si am adormit, dar l-am luat de pe net si o sa-l vad cu siguranta!
"Disaster movie" - imi mureau neuronii daca il vedeam pe tot.
"Meet the spartans"

Sile007 07 Apr 2010 18:05

aici filme plictisitoare

cloverfield,vicky cristina barcelona si son of rambow:-&

Amidome_1one 07 Apr 2010 18:54

nu am suportat sa vad decat cateva secvente din Event horizon, omg ce film de mana a doua, nu imi plac astfel de filme cu asemenea finaluri///nu am reusit sa vad pana la capat The departed, am auzit ca e bun dar nu mi-a placut inceputul deloc,. e plictisitor....(:|

bogdan0125 10 Apr 2010 19:18

Originally Posted by moltisanti88:

Ai vazut 9 ore din trilogie si nu i-ai vazut sfarsitul? Te-ai inecat ca tiganul la mal.

alextreme93 10 Apr 2010 20:35

Originally Posted by bogdan0125:

Ai vazut 9 ore din trilogie si nu i-ai vazut sfarsitul? Te-ai inecat ca tiganul la mal.

Poate s-o fi uitat la versiunea Extended :))

RomaniaMare 12 Apr 2010 10:08

Originally Posted by bogdan0125:

=))

Windom 12 Apr 2010 10:45

Cum ultima jumatate de ora a fost o laba trista, omul nu a pierdut nimic.

RomaniaMare 12 Apr 2010 12:07

Originally Posted by Windom:

Cum ultima jumatate de ora a fost o laba trista, omul nu a pierdut nimic.

Mda..ultima jumătate de oră plictiseală curată.

vlad4s 06 May 2010 18:02

Bruno nu l - am vazut...Chiar nu vroiam sa mai vad o porcarie.

robbiex2 06 May 2010 22:16

Munich, Manhattan....dupa 30 de minute am renuntat (:|

cojy 06 May 2010 22:26

Originally Posted by Carmine Galante:

Recent The departed, imposibil sa-l duc la capat si Moartea lu' lazarescu care m-a chinuit cateva ore. M-a obosit fizic.

cu The Departed m-am chinuit si eu de vreo 3 ori sa-l duc pana la capat...nu am reusit decat dupa ce unul dintre colegii mei (dracu' stie cum) m-a convins s-o fac... si nu am regretat... finalul salveaza toate orele de... spionaj,incertitudine,si de ce nu?...plictiseala!!!:)

horney1 09 May 2010 13:19

The Lovely Bones :|

yullyana 10 May 2010 14:38

the departed, case 39, Alvin si veveritele, piratii din caraibe-la capatul lumii

abureala 10 May 2010 18:04

Cap de lista, Matrix ! Dupa care ar urma, intr`o ordine aleatorie, 2012, Fake identity :-& , The flock, Twilight, Poseidon, Spread, In Bruges, Disaster Movie, Quantum of Solace si lista ar continua.
Am salvat ceva timp :))

Liviu- 10 May 2010 21:41

Te inteleg la majoritatea de pe lista, dar In Bruges? Nu as fi avut nici o problema fata de comentariul tau daca nu te-ai fi laudat ca ai salvat timp, ca si cum filmul e atat de prost incat nu merita timpul tau pretios. Personal nu-mi pasa deloc de zicala "gusturile nu se discuta" si o folosesc doar cand trebuie. Acum nu simt nevoia sa fac exces de politete, asa ca zic ca ele se discuta si se educa. In Bruges e clar un film bun, nu incape nici o discutie despre asta. Aceleasi lucruri sunt valabile si pentru Matrix daca e vorba de prima parte.

Cat despre topic in general, pot numara pe degete filmele pe care nu le-am terminat in ultimii 5 ani. Unul ar fi Hellboy 2, nu pentru ca nu mi-a placut, ci pentru ca eram mult prea obosit si cumva n-am mai ajuns sa-l termin. Altul ar fi Vivre sa vie, din acelasi motiv, iar cum Godard mi se pare foarte obositor am decis sa-l las pe alta data. Cu siguranta il voi termina insa. Cred ca lista se opreste aici...

abureala 10 May 2010 22:13

Dar de zicala "libertate de exprimare" iti pasa ? Nici eu nu as fi avut o problema vis a vis de comentariul tau daca te raportai la a`mi discuta gusturile. Dar nu`mi "educa" cultura cinematografica prin argumente deloc convingatoare si un sarcasm deloc subtil.
Mi`ai vazut profilul, varsta, si ce`ai zis "uite`l si p`asta, copil generatia mtv, ce are mai bun de facut decat sa se uite toata ziua la filme ?!"
Acum te intreb, mai mult sau mai putin retoric, de unde stii tu daca timpul meu nu e pretios ?
Si nu am zis ca In Bruges nu e un film bun, am zis ca nu l`am vazut pana la "the end", despre asta e topicul, detaliile fac totul

Liviu- 10 May 2010 22:53

Originally Posted by abureala:

Dar de zicala "libertate de exprimare" iti pasa ?

Tocmai ce mi-am exprimat-o.

Nici eu nu as fi avut o problema vis a vis de comentariul tau daca te raportai la a`mi discuta gusturile. Dar nu`mi "educa" cultura cinematografica prin argumente deloc convingatoare si un sarcasm deloc subtil.

Nu am incercat sa educ nimic, asta din pacate nu tine de mine si oricum n-as fi o persoana in masura sa o fac. Eu doar am comentat, ceea ce tine de mine.

Mi`ai vazut profilul, varsta, si ce`ai zis "uite`l si p`asta, copil generatia mtv, ce are mai bun de facut decat sa se uite toata ziua la filme ?!"

Nu ti-am vazut profilul (decat dupa ce am ti-am citit mesajul asta). Nu cred ca are vreo importanta varsta, exceptie fiind cei cu o varsta mai "frageda". Toti am fost acolo, e de inteles. De altfel sunt cu 6 ani mai tanar decat tine din cate se pare, ceea ce mi se pare irelevant. Daca vrei ma adresez si cu "dumneavostra", dar nu cred ca ar rezolva ceva.

Acum te intreb, mai mult sau mai putin retoric, de unde stii tu daca timpul meu nu e pretios ?

Mai putin important, scos din context. Si timpul meu e important, dar tot am vazut aproape toate filmele pana la capat, iar daca nu le-am terminat nu e din cauza ca nu sunt vrednice de mine. Si chiar de n-ar fi, mi se pare aiurea sa exprim lucrul asta public, mai ales daca filmul in cauza e chiar bun.

Si nu am zis ca In Bruges nu e un film bun, am zis ca nu l`am vazut pana la "the end", despre asta e topicul, detaliile fac totul

Daca detaliile fac totul atunci ar trebui sa fii de acord cu observatia mea. "Am salvat ceva timp :))" denota o ironie din care rezulta indirect si faptul ca filmele enumerate nu sunt vrednice de atentia ta.

N-as vrea sa continuam cu o polemica lunga si fara sens, dar "detaliul" asta mi-a sarit in ochi ca o forma de infatuare iritanta. Cum nu-mi place sa ma cert eu inchei aici si sper sa continuam in linii mai bune pe viitor.

abureala 10 May 2010 23:31

Din moment ce te`ai asigurat sa mentionezi ca sintagma "gusturile nu se discuta" nu are importanta pt tine, am invocat libertatea de exprimare, ca sa te fac sa intelegi, nu ca sa ma justific.
Dar la asa raspuns(uri), unul mai sarcastic ca altul, ce sa cred ? Ca ti se "pune pata" repede pe cineva care nu se incadreaza in tiparul tau cinematografic ? Ma faci ingamfat, iritant pe deasupra prin comentariile mele si vrei sa cred ca singura ta problema e "nevrednicia" mea fata de acel / acele filme. Si mie mi`a placut The departed si nu vezi comentarii acide la adresa "nevrednicilor". Vrei sa ma convingi ca filmul e bun, vino si spune`mi "ma, Collin Farrell face asa, joaca asa, drege aia etc" dar nu te juca de`a profilerul pshihologic cu mine.
Auto ironia e cea mai buna forma de amuzament si prin "am salvat ceva timp" m`am referit la mine ! Daca iti spuneam personal "salvai timp daca nu te uitai la X" era altceva.
Iti ofer si o ultima explicatie despre "nevrednicia" de care am dat dovada, cu o tenta filozofica : am inceput sa ma uit la film, am vazut 40 min si simteam ca adorm. Brusc am auzit o voce "carpe diem !". L`am inchis si am plecat.
Voie buna

Ammelie 11 May 2010 21:43

Ultimul la care am cedat - de plictiseala - a fost The Bounty Hunter.
Din pacate, am vazut si finalul, intamplator, la vreo 2 zile dupa.

Chelbos 12 May 2010 02:20

nu am vazut ultimile 100 minute din filmul "District 9". dupa 10 minute am apasat pe butonul "X" :)

NicoB 13 May 2010 14:02

Alexander, 2012, Meet the spartans

foxyroxy 14 May 2010 08:50

Solomon Kane.Am vazut la inceput dar m-am plictisit si l-am oprit.

bogdi_07_yo 14 May 2010 17:30

Sa ma gandesc........................................... .........................Nu-mi aduc aminte decat ceva mai recent: Pandorum
Nu stiu de ce, dar nu am avut rabdare

foxyroxy 16 May 2010 20:01

Confesions of a Shopaholic din motive evidente.La inceput am zis ca ar fi ceva de el si apoi m-am convins =)) bleah

NightChild 16 May 2010 23:02

Avatar, am rezistat 30 de min totusi :D

redmen 17 May 2010 00:17

Originally Posted by foxyroxy:

Confesions of a Shopaholic din motive evidente.

N`am vazut filmul...dar sunt curios care sunt motivele alea evidente.Merci de raspuns.

Ammelie 17 May 2010 14:21

Originally Posted by foxyroxy:

Confesions of a Shopaholic din motive evidente.La inceput am zis ca ar fi ceva de el si apoi m-am convins =)) bleah

Te inteleg perfect ;) Eu am cedat aseara la Leap Year, din motie la fel de evidente.

All times are GMT +2. The time now is 12:36.