Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   S.F.ilm: dincolo de realitate (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=262)
-   -   Superman Returns (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=88814)

sandokan 27 Jul 2006 22:00

Cearta asta nu are ce face aici.Filmul e bun, de (*) (*) (*) (*) (*), foarte :love: , cu :(( , cam :sick: etc etc etc..............asa ca nu va mai certati!!!

i_matei 28 Jul 2006 09:28

Replica suburbana a lui Gandalf sustine inca o data ce am scris mai devreme... :)
Imi pare rau ca de ceva timp atmosfera de pe forum s-a stricat din cauza acestor personaje care nu fac decat sa jigneasca cand cineva are o opinie contrara lor.
... si cel mai rau imi pare ca nu exista aici niste moderatori care sa cenzureze nesimtirile unora.

Nightwane 28 Jul 2006 09:42

bai, atata timp cat faci acuzatii de genul ''pulica a copiat de pe nu-stiu-ce site'', mi se pare si normal sa ti-o iei in bot.

sandokan 28 Jul 2006 14:56

Linistitiva si calmativa incet............e doar un film si atata tot!!!!!!!! :)

KORBEN 30 Jul 2006 23:40

deci, ca de obicei baietzii buni puncteaza
lady-skar, ghitza cartitza
si evident ca nightwane
restu e tacere
btw...
cum draq sa pretinzi ca poti sa ai opinii despre superomul se iuntoarce dac tiau plakut oamenii x unu si doi cares cu totu si cu totu alta mancare de peste??????

Herzeleid 31 Jul 2006 13:33

Am o mica problema cu scenariul de la SR:
-SM zboara prin oras salvand oameni;
-Lex Luthor are un plan diabolic de a intra in posesia unui teren enorm, distrugand astfel o parte din america, pt a-l putea vinde;
-SM o ia pe sus pe Lane;
-SM se duce sa-l opreasca pe LL, dar cel din urma ii trage teapa cu kriptonite si-l arunca in apa sa dea ortu;
-planurile lui LL sunt distruse de catre fomei-sa careia i se trezeste constiinta.
Iar pb e ca ma incearca un puternic sentiment de deja-vu, dar nu-mi pot da seama incotro sa arat cu degetul. Ma poate ajuta cineva?

Lady_Skar 01 Aug 2006 17:41

Originally Posted by KORBEN:

deci, ca de obicei baietzii buni puncteaza
lady-skar, ghitza cartitza
si evident ca nightwane
restu e tacere
btw...
cum draq sa pretinzi ca poti sa ai opinii despre superomul se iuntoarce dac tiau plakut oamenii x unu si doi cares cu totu si cu totu alta mancare de peste??????

Sunt baiat bun? My dad will be so proud. His sperm wasn't wasted on a girl. ;)

Si nu inteleg a doua intrebare. Nu poate sa-ti placa si una si alta?

KORBEN 02 Aug 2006 22:08

@ lady skar
da ai fost upgradata la genul masclin
feel proud...
x1 si x2 sunt imbecilitatzi fara pretentii
x3 e un cacat fara petentii
sr vrea sa fie un film nostalgic, lush and retro
dar nu e decat ceva mult prea lung prea prelung deloc necessar dar cu pretenrii ca e lush si bla bla uri fara sens
inteleg ca tieti plak toate ca esti superhero (&comix) geek

Lady_Skar 03 Aug 2006 06:41

Am fost upgradata la genul masculin, dupa care am fost downgradata pentru ca-mi plac niste imbecilitati.

Fine. Si eu nu sunt comic book geek. Eu sunt comic book aficionado.
:D

sandokan 03 Aug 2006 16:24

Frumusete, actiune, spirit de omenire etc, intr-un cuvant Superman Returns!!!

All times are GMT +2. The time now is 12:10.