![]() |
Originally Posted by Floydman:
Vader ca personaj e o idee buna exploatata mai bine in expanded universe (carti si comics-uri Star Wars) decat in filme. In vechea trilogie Vader este personajul negativ care are insa o farama de bunatate ce iese la iveala pe final. In noua trilogie, Vader(Anakin) e un prost, mai ales in Episode III, cand ceea ce face el nu are nici o logica. Lucas incearca sa ne convinga timp de doua filme ca e Anakin e indragostit pana peste cap de Padme. Apoi in Episode III o strange de gat pe Padme din motive mai mult politice decat sentimentale. Asta e ca in stirile alea cu barbatul si-a batut sotia pentru ca el era FSN-ist si ea liberala (parca de partidele astea era vorba). In carti insa vedem cum Vader regreta cadere pe care a avut-o, dar contuina sa-l asculte pe Palpatine, chiar daca nu-l suporta chiar atat de tare. Ceea ce contureaza parca mai bine decat in filme ideea de dualism. |
@pit
vai , maestre, ma ierti daca elocinta mea nu se ridica la nivelul asteptat de dumitale |
Guess what? ;)
Stiam, dar efectul era prea irezistibil! :lol: "Nu m-am putut abtine", vorba lui Mirodoni. |
da, evident! cand ai chef de vorba, comentezi aiurea, cand n-ai chef sau n-ai timp repezi interlocutorii ca sa se invete minte sa nu te mai deranjeze cu mesajele mele...asta...lor...sacaitoare... :lol:
asta e cusuru tau, esti violent si n-ai manera. :lol: |
Originally Posted by Floydman:
Sunt MAGAR si violent si n-am manerä! :happy: :love: |
Yoda rulzzzzz...(because he is smart and green and little)
|
Cred ca regina Amidala ... :) pentru ca Natalie o interpreteaza foarte bine .
|
Anakin Skywalker\Darth Vader-perfect prin imperfectiunile lui.Bun sau rau,cu masca sau fara,e unul dintre cele mai realiste personaje din serie,alaturi de Han Solo.Genul clasic de antierou,se indeparteaza foarte mult de la calea cea dreapta,dar pana la urma se dovedeste a fi salvatorul galaxiei.
|
Chiar acum mi-am dat seama ca eu nu am un personaj pe care sa-l iubesc mai mult decat restul personajelor din Star Wars.
Cred ca mi-au placut toate personajele la fel de mult si daca ar fi sa aleg cred ca ar fi regizorul care a facut o treaba excelenta. Azi nu mai are o asa mare amploare acest"Star Wars" dar pana mai de curand cred ca a fost visul tuturor copiilor cu imaginatie bogata.:) |
Revelatia episoadelor noi a fost Mace Windu :P
Si all time favourites altfel, Yoda si Vader. Anakin cel tanar este uber emo teenage angsty saracu', nu prea pe gustul meu. |
master Yoda, e micut, agil, puternic si intelept.....aaa si verde:-?:)
|
Mie imi place de C3P0 pentru ca merge incet, stie sa vorbeasca cu R2D2 si e din AUR
sper sa se faca sith in viitor! >:) >:) >:) |
Imi place Darth Vader - e inalt, bine facut, este dark :x un mascul foarte atractiv as zice. Dupa care urmeaza calitatile impresionante precum intelepciunea asimilata de-a lungul vremii, experienta de viata, a vazut multe si ar sti sa povesteasca foarte mult. Influenta si calmul.
|
Originally Posted by illotempore2002:
GIRLS AND BAD BOYS ... SAME OLD SAME OLD |
Exact :)
Dar Darh Vader nu e genul de bad boy tipic, genul bataus, samurai sau pugilist, e genul de Bad Boy periculos fara sa fie agresiv, prin influenta. Un fel de interlop stilat :P |
=))
Ma, tie-ti place de Nicu Gheara! |
Padme Amidala... hot sexy mamma.
Dar, la fel ca illo, si ea a fost fermecata de ticalosul de Vader. Si apoi a murit. Pacat. |
Originally Posted by Judex:
|
Nicu Gheara nu are voie sa fie arestat. :D
Da, e un tip care s-a stilat in timp. Insuportabil, dar stilat. Exact cum place pipitelor. Amidala? Amigdala. =)) |
pfuai.....
mi-e cam greu sa ma decid dar daca e am de ales intre 4....R2D2, C3PO, Jar Jar Binks sau Pizza The Hut...mmmm pardon Jabba the Hut >:) >:)
|
Qui-Gon.
A fost un Jedi intelept si a putut intelege lumea perfect si a avut niste simturi super>:) |
master Yoda ... pentru felul in care pluteste, pentru ca vorbeste in rime si fiindca este cel mai bun jedi:D
|
Originally Posted by cristpaul:
al doilea pt mine. Primul Anakin Skywalker . E cel mai tare, si cu asta am spus aproape tot. Este cel mai puternic dintre toti, insa handicapurile fizice ii ingreuneaza controlul asupra fortei. Nu isi poate controla impulsurile. Este arogant pentru ca isi poate permite acest lucru. Ambitia lui pt putere, pt titlu si recunoastere intrece celelalte sentimente. Traseul lui, viata lui e cea mai interesanta si palpitanta. |
Originally Posted by danonino:
|
....SW I II III SUCK ! Cadrele se impreuneaza intr-un mod jegos ... parca se duce toata continuitatea . Ultimele filme ... sau ... primele sunt cele mai bune iar ca personaj preferat as pune-o pe babatenia din KotOR II ... Leia parca .
|
Originally Posted by Medicate:
Kreia alias Darth Traya. S-a aflat foarte aproape de a reusi sa aduca echilibrul Fortei. |
Kreia asa ... Leia era sora-sa lui Luke ! Imi cer scuze de incurcatura !
|
Vorbiti discutii mai mult...
|
Imparatu' - fara el nu se misca nimic, el duce toata drama povestii SW in spinare.
Si e uimitor cat de bine intruchipeaza Raul: nu stiu in toata istoria cinematografiei personaj cu mimica mai draconica. (L-as mai mentiona aici doar pe Kinski in Dracula, cand bantuie de unul singur pe barnele din corabie.) |
All times are GMT +2. The time now is 23:28. |