Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Baietii buni (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86202)

GhitzaCartitza 25 Apr 2005 21:00

Originally Posted by Kwisatz:

A fost o faza originala care mi-a chiar placut. Can vorbea ciupanezul cu americanu'. ciupanezu i-a zis americanului sa stea a urcat si el in masina si dupa aia au discutat:)

Chiar a fost tare faza. Zgomotul de fundal m-a deranjat si pe mine (un pic). Nu e ceva grav. Mai e ceva. Scenele de bataie. Ori renunta la ele, ceea ce e imposibil intr-un film politist, ori angajeaza pe cineva sa le regizeze k lumea. Cred ca in total au durat 5 secunde! Prea rapide si fara nimic special. Poate au vrut sa para reale. Nici asta nu e chiar asa grav. Copacel, copacel...

raptor 26 Apr 2005 14:39

Originally Posted by nume:

Originally Posted by GhitzaCartitza:

A fost mai bun decat ma asteptam!

Same here.
Asta ar fi concluzia. E un pas. Influente din Furia la greu ... o sa vedeti mai incolo.

.aha. :D furia...

.pe de alta aprte,da,seamana izbitor de mult cu un clip publicitar...numai ca tot astepti si astepti poanta,si vine sfarsitu si realizezi ca te-ai plictisit.
.a fost mai bun decat ma asteptam eu,dar asta nu inseamna ca a fost bun. ohm trai s-ohm vedea.

keyzer soze 27 Apr 2005 08:04

Originally Posted by raptor:

.a fost mai bun decat ma asteptam eu,dar asta nu inseamna ca a fost bun. ohm trai s-ohm vedea.

respect.
eu le recomand sa-si cumpere un dvd cu joe carnahan si sa-l vizioneze in grup, le-o da si oral, si anal.

nume 27 Apr 2005 23:10

Din presa:
"Actorii principali ai serialului sunt platiti cu 300 de dolari ziua de filmare. Dorel Visan a fost scos din carti deoarece a pretins 1.000 de dolari ...
... boss-ul cel mare al MediaPro, Adrian Sarbu, este cel care monteaza cu mana lui serialul in cauza."

Gaandalf 28 Apr 2005 00:49

Nu stiu daca s-a scris ca n-am avut rabdare sa ma citesc 2 pagini dar anuntzatzi-ma dk sunt singurul kre a observat cum Baieti Buni este plin de Starsky & Hutch, Bad Boys & all that other US police shows, gang-bangin' & the rest of that shit ...

Zici ca au vomitat Snatch si Lock Stock ... pe serial la montaj ... totushi dupa 15 ani de presupusa "democratie" am ajuns sa facem si noi un serial politist. M-a speriat Banica cand am vazut k n-a jucat infect si deshi nu-l am pe "calin florinescu" la suflet ... din primul episod cam bate la ochi k el o sa faca tot serialul.
Originally Posted by Kwisatz:

A fost o faza originala care mi-a chiar placut. Can vorbea ciupanezul cu americanu'. ciupanezu i-a zis americanului sa stea a urcat si el in masina si dupa aia au discutat:)

cred k aici am ras cu totii ... a picat bine ...

Cabral un politist de culoare la 2m care bate de rupe si cu numele BALAN ? what the hell were they thinking ?

Dino 28 Apr 2005 12:01

Originally Posted by Gaandalf:

Cabral un politist de culoare la 2m care bate de rupe si cu numele BALAN ? what the hell were they thinking ?

Da, politist negru in Romania, cu motocicleta de smecher absolut. Asta e partea de "Ingerii lui Charlie" a serialului, adica fictiune totala. Iar gluma cu Balan o sa fie inteleasa incet incet de toti orasenii pe masura ce or sa vorbeasca cu rudele de la tara despre serial.

GhitzaCartitza 29 Apr 2005 09:54

Orice se poate spune, dar la clipurile de promo merita nota 10.

@Dino: Ingerii lui Charlie? Unde? Unde? Nici macar tangent.

Martalogu 29 Apr 2005 09:58

intre marii actori de trei lulele care joaca in serialu asta eu nam cum sa nu-l remarc pe Floriiinn Caallliineeescu. Vorba cuiva, comisaru nustiucare coboara in ztrada si da cu legea-n ei, ma-intelegi, da gu legea ,da jmecher in baeti.
Altfel ,serialu asta se foloseste de mizeria cotidiana : baetii buni coboara in strada, eroi civilizatori,intre baetii rai.Baetii buni le arata CALEA la baetii rai!!!marfa.
ma intreb ce-or vrea sa arate cu asta: ca baetii buni e mai jmecheri ca baetii rai?
Cine stie poate la anu` vor fi o mie de mardeiasi pe un loc la academia de politie,toti vrand sa ajunga baiat bun si jmecher adevarat. Daca va uitati la primu` politai din jur, intelegeti ce vreau sa zic.

Longshot 29 Apr 2005 10:00

@ghitza
care clipuri? alea cu fiecare personaj monologand? daca da atunci ala al lui bucur e cel mai ok. cabral recita textele parca e pe morfina iar banica e ... dus (i em za ching in za faching romeinia)

GhitzaCartitza 29 Apr 2005 10:09

Ma refeream la cele cu imagini din serial care ni se baga pe gat dupa fiecare publicitate de la PRO (promovare agresiva), dar in legatura cu clipurile fiecarui personaj ai dreptate.

Dino 29 Apr 2005 12:49

@ghitza
Adica elemente "cool" fara legatura cu realitatea.

Gaandalf 29 Apr 2005 17:03

Ma refeream la cele cu imagini din serial care ni se baga pe gat dupa fiecare publicitate de la PRO (promovare agresiva), dar in legatura cu clipurile fiecarui personaj ai dreptate.

era de asteptat sa ni se toarna pe gat reclame cu galeata ... au promovat toate pulile de seriale si nu o sa-l promoveze pe asta ? Asta e mult mai bun decat orice am vazut pana la ora actuala - facut de romani.

nume 29 Apr 2005 23:45

Originally Posted by Gaandalf:

Asta e mult mai bun decat orice am vazut pana la ora actuala - facut de romani.

Amin ! Aleluia ! Craciun fericit !

GhitzaCartitza 01 May 2005 21:51

Episodul 2. Mult mai bun. Tras de par ca orice serial american "and proud of it". Tinde sa devina o telenovela de succes.

jeleu 02 May 2005 02:17

e misto, dar destul de subtirel. nu stiu de ce se schimba asa des cadrele. Nu pot actorii sau o fi dorinta de a face un videoclip. sa nu provoace crize de epilepsie.

M0n0 02 May 2005 08:13

Nush daca ai observat dar genu asta de schimb ar cadrului este des intalnit intr-un thriller sau suspans sau alt film politist...oricum mie chiar imi place si nu e deloc ametiotor sau ceva de genu asta...e dorinta regizorului ca doar el face serialul...

nume 02 May 2005 08:25

Episodul 2 = gunoi.

GhitzaCartitza 02 May 2005 22:08

Episodul 2 = gunoi.

Macar este reciclabil. 8)

Qoda 03 May 2005 01:30

Abia acum am vazut episodul 1. Ahahahahahaha...mie mi s-a parut tare funny filmul...Cabral mi se pare fortzat, in schimb Bucur e chiar bun...mi-a placut si in Furia :) da, intr-adevar, faza cu Ciupanezu care se urca si el in masina sa vorbeasca de la egal la egal cu Englezu' (parca :? ) e tare...dar cel mai mult am ras la faza cu cei patru: Marcu, Tom, Jerry si Miky :lol: :lol: :lol: vai, am ras de m-am prapadit :D faza de la sfarsit cu dacia jumulita iar mi se pare fortzata :hmm: imi place procurorul ala stilat...e clar ca el e capul rautatilor, ca el e seful lui Ciupanezu...in pana mea, nu e nici un mister...personajul tzipa a bad boy versat :hmm: aa, cica citeam pe site (baietibuni.ro) ca , vezi-doamne, Balan e ala cu succes la femei..aiurea asha intzepat cum e, prea plin de el, prea perfect( tall, dark and handsome + are si gun) nu are nici un farmec...pe de alta parte, Boboc mi se pare mai "cuceritor" :P tocmai pt ca nu e fals :D

Danny 03 May 2005 10:43

Episodul 2 = gunoi.

rimeaza
ca si
cabral = penal

Denis_stelistu 03 May 2005 16:49

Episodul 2 = gunoi.

Un jeg de episod. :lol: Mi-a placut blonda.Calinescu ingrijorator pt prima oara cand il vad. 8)

herbert 03 May 2005 22:55

Episodul 2 = gunoi.

remarcabila & adevarata cronica lui Nume.
eu ma opresc la epizodul 2. de-aici incolo il las pe Denis_stelistul sa urmareasca atent movie-ul. voi intelege perfect - ce-cum-cand- cine-pe- cine- citind comentariile sale...

GhitzaCartitza 05 May 2005 18:18

Mi se pare mie sau melodia celor de la BUG MAFIA- Strazile, face 60 din serial?

Denis_stelistu 08 May 2005 20:55

Bai ,dupa o 20 de minute ,m-am plictisit sa ma uit la el.Mai bine ma uit la DreamCatcher decat episodul asta slab.

BeNnY 08 May 2005 21:51

Printre 45 de minute de reclame am vazut si vreo 30 de minute de episodul 3 baieti buni. Penibil.

Jay 08 May 2005 22:26

Sunt curios...
Voi chiar nu aveti ce face duminica seara de stati si va uitati la cretinitatea asta??? ...
am vazut cam 15 minute si m-am enrvat prea tare... pana si dragos habar nu are ce se intampla pe acolo... cabral? comme on... poate vroiau o telenovela politista...
propun un concurs interactiv.... sa gasim ceva de facut pentru copiii astia ca sa nu mai faca audienta la rahatisme din astea.... premiul este surpriza si pe bune... asa ca roll on...

BeNnY 08 May 2005 22:29

Eu am vrut sa arat bunavointa si bunatate sufleteasca si sa le mai dau o sansa. Not anymore.

Denis_stelistu 15 May 2005 22:09

Un nou episod,o noua plictiseala.Bai,am vazut 15 min. sa vad cum incepe,dar la fel,NASPA.Am schimbat imediat.Ce sa vad,cum se antreneaza Cabral.Sa ma lase in pace.

GhitzaCartitza 15 May 2005 22:27

Cel mai bun episod de pana acum! Se vede ca s-a schimbat regizorul. Am scapat de schimbarile bruste de cadru. In sfarsit am vazut si de ce l-au luat pe Cabral in serial. Pt. scenele de lupta. S-a vazut ca are pregatire, mai ales la bataia din ring de la inceput.

BeNnY 15 May 2005 22:35

Cel mai prost episod de pana acum. Sunt masochist

Dino 15 May 2005 22:38

Mda, Divertis devine din ce in ce mai clar alternativa evidenta.
In afara de melodia Bug Mafia de la inceput/sfarsit si scenele in care apare Dragos Bucur nu e nimic comestibil in serialul asta.Sunt singurele momente ne-penibile.
Vedeti chair acu pe Prima un film intr-adevar entertaining. Poate l-ati mai vazut, dar e chiar ceva misto de sfarsit de weekend.

GhitzaCartitza 15 May 2005 22:57

Incep sa cred ca chiar am o problema. Sunt singurul care tot incearca sa ii dea o sansa serialului. Mie chiar imi plac micile poante. De exemplu: Boboc in barul de homosexuali sau atunci cand l-a sunat Bila pe Boboc sa il scoata in oras, Balan il loveste peste picior si Boboc ii zice lu' Bila ca era la epilat. Cred ca sunt prea optimist sau voi mult prea critici? Stiu ca are multe hibe, dar se pot trece cu vederea. Mai ales faza cand s-a batut prima oara Balan cu Mamut si Boboc stinge lumina, trage cu pistolul, striga "politia" si toata lumea fuge. Asa ceva numai in filme!

nume 15 May 2005 23:10

.Mie chiar imi plac micile poante. De exemplu: Boboc in barul de homosexuali sau atunci cand l-a sunat Bila pe Boboc sa il scoata in oras, Balan il loveste peste picior si Boboc ii zice lu' Bila ca era la epilat. Cred ca sunt prea optimist sau voi mult prea critici? Stiu ca are multe hibe, dar se pot trece cu vederea.

Asta am remarcat-o si eu. Mai e si poanta cu masinile din pilot si cam atat.

Blue 16 May 2005 10:28

Mie unul

Mie unul mi s-a parut o surpriza placuta Cabral. Sigur, nu e un mare actor insa a fost peste asteptari parerea mea! In general mi s-a parut o incercare scremuta de a copia serialele politiste americane. Probabil ca au vrut sa faca un "Starsky si Hutch" romanesc :P

notorious 16 May 2005 13:13

in ciuda faptului ca 'bb' se vrea cool, este de fapt cat se poate de NOT cool. adica, cum naiba este un pas inainte ca poti sa-i copiezi la milimetru pe americanii, unde oricum n-ar rezista mai mult de 6 saptamani ?!!

lui 'bb' nu trebuie nici sa-i dai in cap, nici sa te extaziezi cu expresii gen 'vai, ce poate sa ne aduca audiovizualul romanesc; nou si proaspta etc'. este doar un serial care trebuie tratat cu bunavointa si condescendenta, sperand ca va evolua. desi am indoielile mele in privinta asta...

BeNnY 16 May 2005 13:24

De exemplu: Boboc in barul de homosexuali sau atunci cand l-a sunat Bila pe Boboc sa il scoata in oras, Balan il loveste peste picior si Boboc ii zice lu' Bila ca era la epilat. Cred ca sunt prea optimist sau voi mult prea critici? Stiu ca are multe hibe, dar se pot trece cu vederea. Mai ales faza cand s-a batut prima oara Balan cu Mamut si Boboc stinge lumina, trage cu pistolul, striga "politia" si toata lumea fuge. Asa ceva numai in filme!

Glumele astea le-au fumat de mult Mel Gibson si Danny Glover in toate armele lor mortale. Numai ca acolo erau amuzante si facute cu cap. Astea sunt copy/paste si traduse in romana. Absolut penibila faza cu Bucur care ii spune lui Calinescu "Capitane, nu-l pot lasa sa se duca!" (referindu-se la faptul ca nu vrea sa se duca Cabral sa-l bata pe Mamutu'), sau cum dracu era replica, oricum nu puteam s-o fac sa sune mai penibil.

GhitzaCartitza 16 May 2005 13:35

Mel Gibson si Danny Glover nu au inventat umorul in filmele de actiune. Nici ei nu sunt originali. Si ei la randul lor copiaza. Oricum producatorii serialului Baieti Buni nu cred ca si-au propus sa fie originali in nici un fel. Au luat ideea si au incercat sa o adapteze realitatii romanesti. De aici si sloganul "Legea coboara in strada". (I think :? )

BeNnY 16 May 2005 14:51

Si ei la randul lor copiaza.

Dar copiaza (foarte) bine, spre deosebire de actorii nostri autohtoni.

emanuel 16 May 2005 15:11

Mie mi se pare un serial mai mult decat ok.
Are un viitor frumos.
In privinta poantelor, si ele mi se par ok si amuzante fata de majoritatea productiilor romaneti in care razi cat de penibili pot fi.
Dragos Bucur e mai mult decat bun in rol. Foarte natural. Banica vine tare din urma. Pasarin - in plus. Cabral - are sanse sa devina mai bun si sa se obisnuiasca cu rolul. Deocamdata nu m-a convins. Calinescu bun, la fel si Razvan Vasilescu (nu pot sa nu compar aici BB cu The Shield in privinta relatiilor sefilor cu superiorii, etc...)
Un serial mai mult decat ok. Peste tot ce s-a facut pana acum la TV.
sa vedem cum continua.
Astept aparitia in el a lui Andi Vasluianu... :) SOON...

nume 16 May 2005 16:37

Originally Posted by emanuel:

Astept aparitia in el a lui Andi Vasluianu... :) SOON...

Wtf, me too !!! Ma gandesc doar daca regizoru' asta nou poate sa-i puna in valoare potentialul. In "Aveti un minut" e genial.

Dino 17 May 2005 03:36

Spuneti ca BB e bun pentru ca nici nu vrea sa fie mai mult decat este de fapt. Un serial politist plin de clisee din serialele politiste americane. O productie fara pretentii prea mari, divertisment de duminica seara.
Numai ca uite, si "Drumul oaselor" tot inspirat/copiat dupa westernurile americane este. Cai, pistoale, drum cu caruta prin desert, ca sa nu mai zic de Margelatu care(a spus-o chiar Florin Piersic la un moment dat) este exact personajul lui Clint Eastwood, numai ca scuipa seminte in loc sa traga din tigara.
Diferenta? In "Drumul Oaselor" nu gasesti nimic PENIBIL. Nu te gandesti la fiecare scena : "Asta e ca in filmul ala in care juca actorul ala".Desi este EXACT acelasi lucru: divertisment facut dupa reteta americana, in care se importa cat mai mult posibil din varianta originala.
Si uite ca a iesit ceva asa de bun (ca divertisment) incat nici macar nu te mai duce cu gandul la reteta si clisee.
Deci se poate si altfel.

nume 17 May 2005 08:08

Originally Posted by Dino:

Diferenta? In "Drumul Oaselor" nu gasesti nimic PENIBIL.

:lol:
Tu de unde ai aparut ? Din serialul ala cu oameni care mergeau la munca cu masini de piatra ? Flistones?

notorious 17 May 2005 10:50

Originally Posted by emanuel:

Are un viitor frumos.

pai eu tocmai in privinta asta am indoieli... daca audientele raman mari, atunci se vor simti foarte putin motivati sa ridice stacheta...

Dino 17 May 2005 13:57

Originally Posted by Dino:

Diferenta? In "Drumul Oaselor" nu gasesti nimic PENIBIL.

:lol:
Tu de unde ai aparut ? Din serialul ala cu oameni care mergeau la munca cu masini de piatra ? Flistones?

Nu, din Flintstones.

Dragos Bucur 17 May 2005 22:15

Ba,da' ce gura aveti!!!Nu stiam cat e de periculos poate fi sa faci un serial tv! Asta e...riscurile meseriei...Oricum,recunosc-multe pareri pertinente!O sa incerc sa tin cont de faptul ca taxati atat de repede greselile.Ha! a Fost o lectura educativa...Cu respect,Dragos Bucur

GhitzaCartitza 18 May 2005 16:04

:w00t: :w00t: :w00t: Dragos Bucur?! This is so cool!!!! :w00t: :w00t: :w00t:

Denis_stelistu 18 May 2005 21:29

Daca tu esti Dragos Bucur iti datorez respect,daca vrei sa te cred spune replici din episoade care nu le-am vazut. 8) :D :D :w00t:

BeNnY 18 May 2005 21:40

Si din episoade pe care nu le-ai facut.

M0n0 18 May 2005 22:03

Sau ne zici despre ce e vorba in episodul... :P ...dar cred ca cer prea multe...oricum zi o replica...dar sa fie una revelatoare... :P ...iar cer prea multe... :lol:

oricum...respect...tu esti cel mai credibil din serial...pe bune...

Dragos Bucur 19 May 2005 12:12

Ma provocati!"Aaa...si am nevoie de casetele de la camerele de supraveghere".Replica spusa in ep. 5 in club la Igor.Atat,ca am un contract de respectat!

All times are GMT +2. The time now is 07:47.