![]() |
Originally Posted by BeNnY:
|
Gata, Benny, e OK. Da-i drumu'! E clar si cum se va selectiona participarea: orientativ, de la un anumit numär de mesaje în sus; practic,în functie de nivelul scäfârliar: cä se prea poate ca oarecine, dupä doar câteva mesaje, sä fi dovedit cä are doxä si bun-simt, dupä cum si unii vor fi atins statutul de "bivolari" doar cu sute de "du-te-n mä-ta"-uri.
We trust you, boy - go for it! |
De mine nu mai depinde nimic. Trebui sa-l asteptam pe Emanuel pana luni ~
ps mesajul #3000 :o |
La mai mare!
|
mai, deci mie chiar mi se pare o chestie inutila ce vreti voi sa faceti...sincer....stiti ca nu am nimic cu voi, dar nu pot sa fiu de acord cu asa ceva...eu am venit si am rams aici pentru ca vreau sa discutam despre filme...nu vreau sa scriu neaparat articole de critica...pentru asta deja exista sectiunea Voi despre actori si Voi despre Filme...
poate ca si eu vreau sa am forumul meu separat si privat si ascuns de discutii in care sa stau doar cu vreo 4-5 oameni la taclale despre exact ceea ce ma intereseaza...dar asta e un forum si ar trebui sa aibe accesul toata lumea peste tot... puneti limita de 150 de mesaje...userii noi vor scrie 150 de mesaje proaste pe Cinemagia ca sa poata posta in sectiunea voastra...e aiurea...ca sa nu mai zic ca iar am deschide niste discutii care au mai fost deschise anterior, numai ca de data asta le-am face profesionist (asa cum ar fi trebuit s ale facem de la inceput), pana cand iar ar icnpe sa se certe x cu y... acum serios...ma gandesc in principal la userii noi...nu stiu cum erati voi la inceput, dar eu eram foarte stresata si derutata si daca ar mai fi fost si o mie de sectiuni ascunse, plecam dupa primele 30 de minute de pe forum si nici ca mai intram vreodata.... |
ricutza nu se compara ce am eu in cap cu ce e la Acum pe ecrane & la Voi despre film (la ultima... sa fim seriosi, ai vazu ce e acolo?). Nu va exista nici o limitare la 150 de mesaje, forumul va fi deschis tuturor. Intra prin apasarea unui butonas. Vreau sa se faca chestia cu grupul ca sa pot sa-i dau afara pe aia care fac spam. Well chestia asta are (mare) legatura cu filmul & nu stiu daca se compara "a stau doar cu vreo 4-5 oameni la taclale despre exact ceea ce ma intereseaza" cu chestia asta.
|
Emi, pe unde esti?...
|
Sunt pe aici.
O sa analizez this impreuna cu daniel si vom da un raspuns. |
Din 5 care au zis nu numai ricutza s-a aratat. Am vorbit cu ea si am inteles punctul ei de vedere, dar nu mi se pare un valid point ca sa se opreasca desfasurarea chestii asteia. Restul 4?
|
you need it badly, dont ya :D
cum e asta, sa-i pui sa-si justifice votul ? fii politic, zi-le ca le vrei binele :) |
Nu, doar ma intereseaza de ce nu vor & cu ce i-ar deranja asa ceva.
|
wow dude, wendy's new guy is smart :)
|
1. Nu ! daca e ascunsa.
2. Nu ! daca e Benny (no offence, dar nu-mi pari in stare. Sarcina e prea mare). 3. Da! daca e deschisa tuturor cu o moderare gen Ambra. Ricutza are perfecta dreptate. |
Problema ricutzei este de fapt ca vede ca cinemagia este moderata foarte prost si nu e de acord cu crearea acestei sectiuni pentru ca ar fi un refugiu de la ceva prost. Si scriu si-aici ce i-am scris ricutzei: nu am de gand nici macar sa incerc sa-l bat la cap pe Emi sa fie si el putin mai atent sau ceva, chiar nu-mi pasa sa schimb ceva la nivelul forumului, mai ales ca poate aceasta noua sectiune ar distrage un pic atentia de la certuri & cacaturi (desi vad ca nume s-a calmat) si ar putea iesi ceva frumos. Deci doar pentru ca la nivelul inalt nu se face nimic nu mi se pare corect sa fie interzisa orice miscare la nivel mai mic. Nu prea vad problema cu mine = moderator din moment ce am spus cam care va fi atitudinea mea & cum voi actiona. Nu e o responsabilitate uriasa.
|
haideti, domnilor, zau asa.. pustiul merita sansa :)
'ai ca te votez :P |
Daca il ascundeti va avea aceeasi soarta ca a atelierului ... VA MURI. Lumea se va satura repede de el sau nu va scrie deloc.
|
Sunt de aceeasi parere. Si sper ca pana la urma vor decide in favoarea 'publicului', ca doar noi o sa scriem acolo.
|
Mos Craciun traieste in sufletul nostru... I choose not to....
|
Corectie: ricutza e nemultumita de useri, nu de moderatori.
Acum chestia e in mainile lui Daniel. |
ok...a avut aici loc o mica neintelegere pe care tin sa o corectez...nu consider ca Cinemagia e moderata foarte prost...problemele mele sunt cu userii de pe forum nu cu moderatorii...am vazut forumul asta mergad foarte bine si fiind foarte interesant si moderatorii erau aceiasi ca si acum... |
Dupa TIFF (5 iunie) sectiunea probabil se va deschide.
Si, deci, cum vreti? La vedere si intrarea gratuita? Sau la vedere si scriu doar cei care sunt intr-un grup. Intrarea-n grup gratuita? Asta ca metoda avansata de control a continutului. ps am scris la fix doua luni de la ultimul mesaj 8) |
dati-i drumu domnule B. dupa TIFF. broblema e in asta 'metoda avansata de control al continutului'. io zic sa fie liber la inceput. daca cineva se apuca sa injure, ori mai stiu io ce incat sa nu corespunda disciplinar, nu poate fi blocat accesul lui acolo pe mai departe? |
Pe forumul asta un moderator nu poate da ban doar pe o anumita sectiune. Poate doar sa stearga mesajele unui candidat. Dar ma gandesc ca daca tipul face spam acolo, merita ban pe tot forumul, deci chestia cu grupul ar fi, poate, cam inutila.
|
|
pentru ca e motivationally deficient
|
All times are GMT +2. The time now is 13:26. |