![]() |
Gandalfe, tu chiar crezi ca emanuel isi permite sa spuna parerea lui SINCERA despre acest film? Sigur nu, si nu trebuie sa-ti amintesc ca politica e o curva si ca publicitatea naste din pisica. So, termina cu intrebarile astea semi-puerile si nu-l mai pune pe PREZIDENTE intr-o postura ingrata, adica sa nici nu injure dar nici sa nu-l laude; una peste alta - sa ne abureasca.
succes, kiddo. |
io ama uzit aseara la tele,la un post local,unde domnu' comisar si gazda sa,matroana-moderatoare au comentat in draci problemele filozofice din orientexpres,ca dom' Nicolaescu si-a propus sa scoata de-acu' inainte in fiecare an cite un film...anul viitor va fi un musical,iar peste 2 ani un feelm de actiune tot despre trenuri...
Cit priveste oreentecspresu ,n-am fost,n-am gustat, nu cunosc. |
Un muzical ? Omul asta s-a sonat ?
Un film de actiune m-ar tenta mai mult, dar un muzical mi se pare chiar stupid. |
Vai de capu' meu, nu aveti ce face decat sa va impungeti ca niste adolescenti aruncandu-va replici zice-se inteligente si usturatoare. Sunteti niste pusti fara minte. Mai bine ati vorbi despre filme, daca mai puteti. Ma refer la Emanuel si Gaandalf.
|
orient exxx
Inca nu l-am vazut, acum ruleaza si la noi, dar azi sau maine dupa ce il vad promit sa revin cu comentarii........ daca o sa am ce comenta........
poate nu e de criticat..... |
Originally Posted by raptor:
Sergiu Nicolaescu - senator pe viata! |
despre sergiu express: mi-a facut cineva zilele acestea "o lectura" psiho-biografica a lui Nicolaescu prin prisma ultimului sau film. sergiu a inceput sa-si scrie scrisori deschise de dragoste (pe banii noistri!), simte el asa ca mai poate fi iubit...
uranismul camuflat/reprimat al personajului e chiar simpatic - pana la un punct - pentru mediul romanesc, dar e lipsit, din pacate, de nobletea unui dandy adevarat. daca n-ar filma (si, vai, ne promite atatea) - nu m-ar enerva deloc. @Mala de ce naiba oare am simtit ca mi-ai lipsit? |
Originally Posted by elilenus:
Ai 8 mesaje pe forum! Clona cui esti? De unde ne cunosti tu asa de bine? |
Milionari de Weekend
puteai alege sa nu citesti ...
Originally Posted by Scorpion:
|
Originally Posted by emanuel:
Ce se-ntampla, maestre, te trage de urechi un nimeni de pe forum... cu doar opt mesaje...cata neobrazare din partea mea...cu doar opt mesaje. Las-o balta, domnu' "moderator" (a se citi ghilimelele) si vezi-ti de treaba ta. By the way, nu cred ca stii prea bine care este de fapt treaba ta pe forum de te ataci mereu atat de dornic sa arati de ce esti in stare: "moderator=persoanã care modereazã, pondereazã, frâneazã, potoleºte, conduce o dezbatere, de obicei, publicã, o masã rotundã, o emisiune cu mai mulþi participanþi". Get it? |
He might be a clone... BUT HE'S A DAMN GOOD ONE!
In alte cuvinte:I concur with elilenus. |
Originally Posted by elilenus:
Ai putea sa canti la o alta masa? |
Am sters ultimele mesaje care chiar nu mai aveau legatura cu Orient Express.
Va rog reveniti la subiect. Ogto, BeNnY sunteti cum v-am mai spus la un pas de suspendarea de 7 zile. Aveti grija va rog ce scrieti. Gaandalf, te rog ai grija si tu ce si cum scri. |
Orient Expres e un film extraordinar
Dragii mei,
am citit tot ce s-a scris pe acest forum despre ultimul film al lui Sergiu Nicolaescu si am preferat sa deschid un subiect nou dedicat intr-un fel persoanelor carora le-a placut acest film. Trebuie sa va spun ca pe mine m-a impresionat in mod deosebit acest film si, fara sa jignesc pe nimeni, eu cred ca cei carora nu le-a placut filmul s-ar putea sa nu il fi inteles prea bine. Eu m-am reasit in totalitate in acest film... Nici nu am cuvinte! Extraordinar. Marturisesc ca la inceput si mie mi s-a parut putin ciudat aptul ca actori de mare renume ai scenei romanesti pareau a juca "execrabil", catre final am inteles! Totul era in mintea lui Iordache, fidelul servitor, era si normal ca personajele pe care el le memoreaza sa fie artificiale cumva. Printul Andrei murise cu ceva ani in urma, totul era doar in mintea servitorului care rememora vremurile trecute. O abordare mai greu de "prins", destul de subtila as spune, insa incredibil de impresionanta. Mi-am retrait viata la acest film!!! M-as bucura sa impart aceste pareri cu voi, cei care ati azut filmul si v-a placut. |
Re: Orient Expres e un film extraordinar
Originally Posted by alina-cj:
Mi-e mila (de viata pe care ai avut-o). |
Ti-ai trait viata cu tristetea data la maxim, then. Printu' Moruzi? Nicolaescu? Baiatul de la Politehnica, apreciat de Pauker? Creatorul frescelo9r istorice? Si, in filmul asta, al unei povesti monologate (at its worst!) corita din petece? Cum poti sa intri intr-o padure calare in careninge si, iesind, afara sa fie soare? |
Exista astfel de persoane? Eu as zice sa te mai duci o data la film ca poate ai nimerit la altu', din greseala or whatever... |
mai mai mai... hai dragii mei, chiar asa?... dece distruge-ti de la inceput o viata noua pe cinemagia... un mesaj, si voi deja o demotivati intr-un hal tare urat... subiectul asta are tema 'Orient express este un film extraordinar'... nu este zis daca bun sau rau, dar nici chiar asa sa-i sariti in cap direct... 8) ...
draga nouvenita pe cinemagia... forumul asta este plin de devoratori (printre care ma numar si eu :D ) , care la prima greseala iti sar in gat. si sa spui asa ceva pe cinemagia, ca sergiulica's masterpiece orient express este un film bun, este o MARE greseala... asa ca incearca sa-ti faci mai intai un nume, si apoi sa te arunci aici la batalie... bine, opinia ta, dar ti-ai facut deja o imagine tare proasta... vezi tu, primele doua care au post-at si care au fost un pic mai rapide decat mine, au fost K's si ambra blu, doua fete care se cred 'elita' cinemagiei... si ele mananca tot ce le iese in care si face greseli de ortografie... :D .... dar tu fa mai departe si nu te lasa demotivata... scrie-ti opinia, este dreptul tau, si poate (sansa este... ummmmmm... 1:1000000) ca o sa gasesti pe cineva care-ti imparte opinia... mult succes. ;) |
Originally Posted by Nae:
|
Originally Posted by K's:
hai, zi-mi tu ca nu este asa... primul lucru' pe care il comentati in rest este greseala gramaticala din randul 3, 4 si 6, si apoi restul... bine, nu tot timpul, dar in general atunci cand iesiti din TIFF... si ce-mi place, atunci sunte-ti tot inpreuna... oricum, am mai avut discutia asta... n-o loati personal, va rog... si eu in 'realitate' sunt frumos, destept, dragut si incredibil de charmant... 8) |
Originally Posted by Nae:
|
Originally Posted by K's:
Saraca fata a fost macelarita. Pana la urma fikre se uita la ce vrea shi ii place sau nu-i place. Cum se face k nimeni nu poate accepta asta. Ok nu v-a placut dar asta nu inseamna k cel kre chiar a gustat filmul acela este un "nimeni". |
Sti de ce este macelarita? Pentru ca, dupa cum spune ea, a citit si a rasfoit forumul. A vazut ca noi vorbim despre subiectul asta pe anumite topicuri, dar ce face ea. Deschide unul nou, ca doar ce dracul, "eu" nu pot?
|
Originally Posted by Jay:
|
eu cred ca alina-cj a urcat deja in express si se indeparteaza, se tot indeparteaza. ne mai spune ceva, striga, dar n-o aude nimeni. ramanem cu ce am inteles la inceput - e sensibila.
|
Originally Posted by Mala Portugal:
premiu pentru Mala! ca intotdeauna, face o lectura cu toate simturile la panda :P |
Deh, era atat de frapant, incat trebuia sa fii tare nesimtit sa...asa.
|
Revin...
Dragii mei,
iata ca nu m-am lasat doborata de "asalturile" voastre si am revenit... Nicidecum din incapatanarea de a ma contrazice cu cineva, nu, mai degraba din dorinta si speranta ca va aparea totusi cineva caruia i-a placut filmul. Asa cum am spus-o si in primul mesaj nu am venit aici pentru a va convinge pe voi ca acest film este bun. Mie mi-a placut si, da, m-am regasit in acest film. Nu am o varsta foarte inaintata ca si printzul Andrei, dar pot spune ca tot ce am trait pana acum a fost intocmai. Mi-am petrecut viata pe drumuri, am savurat aceste drumuri, m-am bucurat de asteptarile pe care le aveam fata de destinatie si de fiecare data cand am ajuns acolo vroiam sa plec in alta parte. Pe drum... Nu, nu sunt inca in tren, nici nu imi doresc asta, dar pot spune ca mi-am construit viata pe vise... ca si el. Asta e realitatea, asta sunt eu. In fine, nici acesta nu era motivul pentru care am scris aici. Ce mi s-a parut putin frapant a fost mai degraba faptul ca toata lumea din sala radea la acest film... stiu ca daca nu ati trecut prin asta se poate sa vi se para greu de inteles, dar sa stiti ca exista persoane care sunt asa. Poate ma insel, dar din aceasta atitudine a lor eu m-am gandit ca poate nu au inteles. In fine... revenind la Sergiu Nicolaescu nu pot spune nici macar ca sunt un fan al filmelor lui anterioare, nu. Lasand deoparte tot ce s-a spus despre modul lui de a "lua bani de la buget" pentru filmele sale, despre faptul ca el se afla mereu in centrul tuturor scenelor, monoloagelor, etc (lucruri cu care nu pot spune ca nu sunt de acord), as vrea sa spun totusi ca este un mare regizor. Am auzit persoane care spuneau, referindu-se la Orient Expres, ca actorii jucau extrem de prost, ca aveau replicile rigid de bine stabilite, prea "ca la carte". V-ati gandit ca asa trebuia sa fie? Avand in vedere ca totul se petrecea in mintea lui Iordache (fara a insulta inteligenta nimanui, sper ca v-ati dat seama de asta?). Adica printul a murit in 1919, la 3 ani dupa Isabel! El nu a apucat sa imbatraneasca, el nu a existat. Ana se indragostise de o fantoma, de o poveste. Va pup pe toti si ma bucur totusi ca v-a interesat subiectul. |
Cineva spunea despre filmul asta ca-i ”un lung videoclip”. Personal, nu l-am vazut, dar stiu oameni care au fost si care ”nu-l recomanda”. Cica, poate, in extremis, ar mai merita ”imaginile si muzica”. Ma tot intreb: sa dau bani pe bilet sau nu?
|
Apropo, stiti cumva daca exista pe undeva soundtrack-ul de la acest film?
Multumesc! |
mai cinefililor, cititi executia pe care i-o face Valerian Sava lui Sergiu Nicolaescu in Obsevator cultural, nr. 241/ 5-11 oct.2004 (www.observatorcultural.ro). ar merita reprodus textul aici, dar e prea mare.
pe de alta parte, m-a dezamagit cronicheta-consemnare a Iuliei Blaga din Rom. Libera, care ne anunta pe un ton alb, neimplicant, despre ultima productie Nicolaescu. ...dar poate ca revine Iulica. |
e tare articolul! insa, sincer imi pare rau ca nu va fi o gala a filmului romanesc...doar nu e nicolaescu singurul care are film de aratat, adica...mai e si Nap :) ...oricum, imi pare rau
|
acest topic imi pute
e ceva dubios cu srisu lu alinacj sa inceapa un post cu "dragii mei?"' cred ca este o persoana FOARTE in varsta trebuie sa o admirati ca stie cum se fooloseste internetul |
da, si singura opinie pe care a avut-o pana acuma pe cinemagia, a fost ca filmul asta este bun.... riiiiiiiiiiiight on sister... ;)
|
@KORBEN ... dar totusi de unde stie de soundrack? sa fie la vreo 30-42?
|
eu am ras la doua faze , de ziceai ca e film de comedie: cineva ii zice printului (nicolaescu -ha ha ha!): esti inca verde, printze!
a doua a fost faza in care a leshinat fatuca indragostita de el dupa ce el i-a zis ca ea va ramane mereu in inima lui or sth, o miscare brusca , cap dat pe spate ca la teatrul de papushi. discursurile despre viata care tin minute intregi sunt pilictisitoare si arata un om care vrea sa faca filozofie dar nu stie ce e aia. filmul arata principii de om debusolat si cu o morala si o experienta de viata false. ca toate replicile 'printzului' din film. materialul e bun, se putea face un film ca lumea daca ar fi existat scenariu ca lumea si un regizor ca lumea. in rest am profitat de ocazia de a savura decorurile absolut magnifice si jocul curat, natural frumos care incearca sa salveze filmul dar din pacate nu reuseste, al Maiei Morgenstern, si al actorilor tineri din povestea asta. Mai putin Ioana Moldovan care de asemenea nu mi s-a parut actrita. Bitmann e o surpriza placuta, daca poate exista ceva in acest film. Joaca de parca ar fi actor de cand lumea .... astea au fost niste notite. nu am ce cronica sa fac , cum am zis mai sus, pt ca nu am un film pt asta. PS: OAMENI BUNI, CE S-A INTAMPLAT CU FORUMUL ASTA, DE CAND NU AM MAI INTRAT? DE CE ATITA AMAREALA, SICTIR SI ATACURI INTRE DIVERSI? PE SCURT CE E TZIGANEALA ASTA PE AICI (e.g. sectiunea CAFENEA, cu vestitele retrageri, sau insultele de pe acest topic la adresa moderatorului) ? SUNTETI INTELECTUALI (MAJORITATEA) SUNTETI OAMENI CARE DISCUTA DESPRE FILME , DECI DE CE ACEASTA INCRANCENARE SI INTOLERANTA? |
|
L-am vazut, un film bun; dar ...no offence , nu din cale afara de extraordinar.
|
Jackpot, mama, de ce tii neaparat sa-ti creasca rangul? Deja esti senior - e bine avand in vedere ca te-ai inregistrat acum o saptamana.
Apropo de asta - cine avea semnatura aia cu "orice idiot are o parere"? Tu ai deocamdata doar 93 dar ai timp toata viata sa ajungi la 1000 si sa-ti alegi singur nick-ul. Doar esti tanar. Iar despre Orient Expres - nu am avut intentia sa-l vad din simplul motiv ca l-am vazut pe Bitman 2 minute ca prezentator la nu stiu ce emisiune pe TVR si mi-au fost de ajuns 2 minute din talentul lui actoricesc. Nu are cum sa fie un film extraordinar... parerea mea... |
milionari de weekend
Daca doriti sa va exprimati opinia legata de fimul "Milionari de weekend" o puteti face pe http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...art=125&hist=0
(Star-uri->Mihai Bendeac) ;) |
Originally Posted by onutza_:
ce ma bucur ca a zis cineva in sfarsit si asta... jackpot, n-avem nimic cu tine, dar nu ne mai teroriza asa. mai linistit, si cand scrii, atunci fi amabil si exprima ceva.. o ideie pe care vrei s-o afle lume, nu numai asa ca sa te simti tu in treaba. 10x onutza_ ;) |
Oare??
Oare joaca si Tamara Buciuceanu in acest film?? Cause she is hot, baby!!
|
toate chestiile kre le citesc de bine despre acest film trateaza muzica buna shi costumele ...
r u people crazy ? Doar atat conteaza intr-un film ... ? :sleep: |
Originally Posted by Floydman:
.e vina democratiei .acu' fiecare incearca sa arate cit e el de ocosh, ce chestie faina o sa-i scrie sub nume dupa ce face 1000 de mesaje si cita valoare are.mai sunt topicuri care rasar ca ciupercile dupa ploaee pentru ca cineva se gindeste ca ar fi interesant ca 1000 de oameni sa afle care e filmul lui(ei) preferat...apoi ar mai fi conflictele "bulangiu"-"bulangiu" sustinute sau nu de citiva lingai( :( eu desi am 1500 de mesaje inca nu sunt bulangiu,asa ca recunosc ca mai utilizez din cind in cind dulcea leemba ce-o vorbim)...apoi ar mai fee plictisitii care sunt un fel de bulangii in devenire dar care deocamdata sunt prea plictisiti ca sa se angajeze intr-un post cu atitea obligatii...mai sunt si niste sfinte porunci mai nou care tot degeaba sunt puse(mi aduc aminte de un citat bun dintr-o carte proasta:"io eram paznic la un bordel.cind lucrurile mergeau prost schimbam curvele,nu paturile") ...apai or mai fi si vo' duzina care mai discuta despre filme..din cind in cind. ...acu' sa nu sara nimeni la git ca am vazut si eu ca din 1501 mesaje 80% sunt de goz,da' lasa ca sunt altii mai breji ca mine. sa nu uit:...floydule,mai exista expiratu' ala? |
Mi se pare ...
Mi se pare ca Sergiu va fi calcat de tren, doar atat!! :lol:
|
|
nu imi inchipuiam ca pe forumul asta , pelicula cu pricina va starni atit de multe controverse...e un film slab...e pur si simplu un film slab ca toate filmele slabe....
|
mie mi-a placut!
exceptand calitatea actoriceasaca si greselile scenografice cred ca subiectul filmului nu e de lepadat, putine filme reusesc sa ne scoata din evolutia tehnica si sa ne aduca in mijlocul simplitatii caracterului(la prima vedere si totusi foarte complex). nu cred ca oricine poate sa inteleaga filmul, are totusi ceva din specificul romanesc si asta il face aparte.
|
Cand o sa ma fac mare, o sa fuck un film numit "kill bill".Aaaaaaaaa, pardon, asta deja s-a facut. Imi raman alternativele "kill sergiu nicolaescu" si "kill sergiu nicolaescu reloaded", ma gandesc serios si la moartea lui bombardel"! Serios acum, ce naibii, atata discutie pt. regizorul de curte al ceausestilor.Energia consumata aici e demna de o cauza mai buna! Adevarul e ca si eu il urasc pe sergiu si-i urez sa i se gripeze camera pe veci!!! Nu styu cum sa pun citatul ala jos ,dar ar suna cam asa: Orice film de sergiu nicolaescu e prost!!!
|
Re: mie mi-a placut!
Originally Posted by delphie:
|
All times are GMT +2. The time now is 04:50. |