![]() |
The girl next door, care este frumusel...mai ales blonda 6-7/10
Schlindler's List care este un film exceptional...pe IMDB ar trebui sa fie imediat dupa Shawshank Redemption, nu pe locul 6. |
In sfarsit am vazut si eu Kill Bill vol. 1 si 2. Specific Tarantino. Mi-a placut, mai ales ca Uma Thurman este una dintre preferatele mele. Pe alocuri previzibil, per ansamblu a meritat vizionarea.
|
austin powers rulzzzzzzzzz :love: ......cum poate sa nu-i placa cuiva?
groooove baby!!!!!!!!!!!! :P cel mai tare era fat bastard......si frau anyway...printre cele mai recente filme vazute.....keeping tha faith cu ben stiller si ed norton (actorul preferat)...film pe care il shtiu pederost :) am vazut zoolander de 8 ori....ii dau un 6 la cinema nu am mai fost de mult timp....se vede.....am fost la 50 first dates....cam de 6 filmu stap inelelor 3, forrest gump,american beauty sunt de 10 |
Acum vreo patru ore...
"Goodbye Again"/"Aimez-vous Brahms?" de: Anatole Litvak cu: Ingrid Bergman, Yves Montand si Anthony Perkins ...desi tot ii reprosez filmului o incetineala de ritm si pierdere de interes dupa punctul de mijloc, ramane o realizare tare pentru jocul actorilor (nu neaparat si al actritei), finalul "in oglinda" (mai mult sau mai putin in ghilimele) si, evident, pentru Brahms... |
Brother Bear: sooo boring! Ma asteptam la ceva dragutz si amuzant, dar no way... Even the bear cub was far fom being cute :((
|
saptamana asta am avut 'bulan' pe dc++...
so, los amantes del circulo polar - 9, exceptional fahrenheit 911 - 7.5, daca ar fi fost un 'scurt' poate ar fi luat mai mult 11"09'01 - 5, ca sa ramanem in zona 'wtc'... inegale filmuletele (cand sunt al dreq de egale, pana la ultimul frame:) ) si, incredibil, povestioara samirei m. mi-a placut cel mai mult santa sangre - 7, l-am redescoperit pe batranul jodorovsky in the cut - 4, de gustibus non discutandum raging bull - 10, c-a-p-o-d-o-p-e-r-a atame - 8, macar pt faza 'zemoasa' cu scafandrul de jucarie day after tommorow - 4, tampitzel, dar cu efecte misto the butterfly effect - 2, al naibii de prost... am renuntat dupa 45 de minute si am vazut restul pe ff nostalghia - 10, portia lunara de tarkovski un oarecare film cu clone si cu robert de n. - 2, singurul vazut la cinematograf, purtat de dragostea pt 'bobby'... horrible! |
cel mai recent film vizionat.....death to smoochy ieri pe hbo seara tarziu.....nu m-am uitat la tot pt ca ma plictisea ingrozitor....merita un 6 pt. distributie si pt eforturile lui edward norton......
|
Schlindler's List!! un film EXCELENT!!! 10/10
|
Eu n-am avut rabdare sa-l vad. Ce ti-a placut la el?
|
Originally Posted by BeNnY:
nu prea am timp acum sa intru in detalii, dar in primul rand m-a impresionat tragismul razboului, felul in care se purtau nemtii cu evreii, etc ( a fost un fel de "The pianist") |
9,5/10 pt Schindler's List....nu stiu de ce, dar sfarsitul nu prea mi-a placut. Adica e destul de impresionant, dar parca nu pica cum trebuie. In rest e de nota 10
|
Le fabuleaux destin d'Amelie Poulain ... care mi s-a parut un film excelent... cu toate ca scartzaie pe alocuri...
9/10 |
The Opposite of Sex
Un film ok, entertaining, suprinzator si ciudat uneori dar ok. Mai mult in genul film de vara. Cel putin e bine ca n-a avut pretentia sa fie altceva... Cam enervant totusi, la inceput, limbajul obscen in abundenta, Christina Ricci zice blowjob de 20 de ori in 10 minute. mihai770 pe unde scartaie Amelie? |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
shi mie mi-a placut enorm de mult filmul,dar totushi...........cum reda "Pianistul" shi cum reda el faptele......adik eu nu ashi face comparatie, but what do i know... |
sambata, pe pro cinema a fost "an american in paris"....destul de bun filmul cu gene kelly doar ca dupa ce vezi "singing in the rain" ii scade considerabil valoarea...cam 8.5 pe o scara de la 1 la 10.....si "bonnie& clyde"..un film de nota 10....actiune 100%, dragoste, comedie....si un final surprinzator (daca nu shtii dinainte povestea).....desi parerile sunt impartite datorita finalului dramatic
|
I, Robot 4.5
Short fillms of David Lynch 8.5 (era tanar , de aia nu ia 9.9 :P ) Lost Highway 9.9 (Ca e D. Lynch) Fahrenheit 9/11 9.11 |
The Wedding Singer, cu Adam Sandler si Drew Barrymore... huh, ce dor imi era de un film asa romantic ;)
|
8) daca tot se face si un fel de ce-am vazut si ce-ati pierdut e resident evil,ieri pe romania 1.n-ati pierdut nimic.iar pe mine m-a deziluzionat si pa-pa mila jovovich in avatar.
|
44 minutes ... film bazat dupa caz real cu romanul care in 1997 impreuna cu un american au spart o banca shi timp de 44 de minute au terorizat L.A. -ul shi au transformat strazile din L.A in front de razboi.
Un mexican stand-off de toata frumusetzea: Cops = Beretta 9 mm VS Bad Guys = extended ammo, armour piercing, WAR AK 47s. |
Ong Bak
Am vazut Ong Bak, un film tailandez care are mare succes in Occident. E un fel de varianta tailandeza la City of God. Bun. Bine lucrat, cu o poveste cam slabuta, insa luptele sunt extrem de spectaculoase si de bine regizate.
|
Originally Posted by raptor:
Jenant film. N-am rezistat decit o ora. Si cind te gindesti ca ne vor ataca si cu un sequel... ahhhh, makes me puke... :sick: |
Love actually - 6/10 cam plictisitor...
Honey - un alt film cu si despre negrii shi mai e shi nasol pe deasupra 4/10 filmu 8/10 muzica |
Teaching Mrs. Tingle cu Katie Holmes & Barry Watson : A fost aseara pe TVR 1... dar am pierdut sfarsitul :( . Stie cineva cum se termina?
|
Paris, Texas (Wim Wenders) 8,5
|
Lucio y el sexo.... ah... mi-e greu sa ma pronunt....
|
Lucia nu Lucio :P
|
Mda... :D :D
|
Originally Posted by Pinky:
|
"13 going on 30".....8.5/10
|
13 going on 30 6.5/10 :sleep:
|
History of the World 9/10 !!! Pacat ca nu s-a facut Part II, Hitler on Ice would've ruled! :)
|
Exorcistul - 8/10. (nu stiu cum e parte a doua)
The Man Who Wasn't There - 8.5/10. Knockaround Guys - 5.5/10. |
1aiurea rau filmu ca miss hellen miren si katie holmes
nu a facut nici un sens, si desi unoeri luccrurile in afara logicii si sensului sunt fascinante a fost BOOOORING 2un film cu camioane ucigase care s-ar fi putut foarte bine numi "Au innebunit camioanele!"vazut cca 15 minute dar total haotice, nu parea totusi chiar execrabil 3cam 45 de minute din raising hellen plat, total neamuzant, scremut si pacat de kate hudson ca la comedii ii da ma-sa clasa oricand |
Husbands and Wives (Woody Allen) 7,5
Happiness of the Katakuris (Takashi Miike) 5 The Cook, the Thief, His Wife and Her Lover (Peter Greenaway) 6,5 |
the chronicles of riddick - 7.5/10 -ma asteptam la mai mult
|
spartan 7/10
thirteen 5/10(damn ce m-a enervat filmul asta) hart's war 9,5/10 13 going 30 8/10 my baby's daddy 8,9/10(nice) |
tocmai am vazut "she's all that" shi am avut marea surpriza de a observa ca este leit cu "not another teen movie". daca nu ma insel "not another..." s-a inspirat (a copiat) din primul film mentionat! :huh:
|
|
I, robot - 9.5/10
welcome to mooseport - 7/10 to kill a king - 8/10 hard ball - 7.5/10 fat pizza - 5/10 win a date with tad hamilton - 8/10 |
Groundhog Day - nota 10 ... genial film.
|
Punisher pentru a 2-a oara. Parca a fost mai bun. Daca il mai vad de 5,6 ori o sa inceapa chair sa-mi placa. Kevin Nash (The Russian) ROCKS!
|
revazut 'the sting' de george roy hill
ce vremuri... |
King Arthur!! - 8.9/10
A beatiful mind - 8/10 matchstick man - 8/10 john q - 8/10 darkness - 7/10 |
8mm (Joel Schumacher) - 7
Days of Being Wild (Wong Kar-Wai) - 7,5 Saekjeuk shigong (Yun Je-gyun) - 7 Freeway (Matthew Bright) - 8 si revazut (a 4-a oara) It's All About Love (Vinterberg) - marire de nota la 9 |
doua zile de Hitchcock - ca tot a fost ziua sa de nastere pe 13 august - intre fobiile si complexele sale eternizate:
"vertigo", "north by northwest", "psycho", "the birds", "family plot" nota generala 8.5 ce minusculi mi se par tarantinii zilelor noastre! |
Waking up in Reno: 4,5 (pt Charlize)/10
|
Catch that kid - 6.5/10
Helen of Troy - 8.5/10 Eurotrip - 8.5/10 White chicks - 9.4/10 - un film excelent!! |
Thegood, the bad & the ugly 8,5/10 - coloana sonora 10/10 ...
|
House Of Sand And Fog - 6.25/10. Drama nu prea impresionanta cu Jennifer Connelly si Ben Kingsley. Mi se pare prea lung, unora li se poate parea chiar plictisitor, dar cu o imagine foarte buna.
Man On Fire - 6/10. Film de actiune cu Denzel Washington regizat fain de tot. |
Are you serious?! |
All times are GMT +2. The time now is 18:30. |