![]() |
Dumnezeu e generos... ia spune, te rog, ca eu sunt rau privind doar cateva secvente din episoade - atata rezistam... a fost vreun f**** in toata tevatura ceea? si cine s-a simtit mai bine?...
intrebarea e cat se poate de punctuala |
:oops: Pai da....majoritatea cu lumina stinsa...cel mai celebru probabil Ally&Ling. Cea mai fericita eram eu, fiindca constatam ca tot singuri ramaneau in final :)
|
multumesc, acum stiu
... doar o mica si nevinovata curiozitate mai am: erau si ceva exclamatii, in sensu' ca isi exprimau clar sentimentu' si senzatiile? erau convingatori? iti voi fi foarte recunoscator pentru, macar, un da sau nu |
Herbert si la tine s-au incins betoanele?
|
Originally Posted by Mala Portugal:
|
|
Pai am gasit al British Council doua casete cu 8 episoade (cam 50-60 de sketchuri ) din Monty Python's Flying Circus + inca una de best off ( o parte sunt de pe celelalte doua )
|
1 OZ
2 South Park 3 Friends 4 Seinfeld 5 Married with children 6 Sex and the city 7 Gilmore Girls 8 The Sopranos 9 Sliders 10 The Young and the Restless :sick: |
|
the twilight zone
la limita imposibilului er sex &the city married with children quantum leap adams family dawson's creek gilmore girls ally mcBeal mad about you moonlightning(maddy si davies) |
Originally Posted by Knnabis:
RIGHT ON... They rule. Printre cele mai bune seriale din acest moment, daca nu cel mai bun. |
1.oz
2.seinfeld 3.un western(i-am uitat titlul :x,a fost difuzat de pro-tv acum vreo 3 ani cu tommy lee jones,robert duval ),daca il are cineva as fi recunascutor daca mi-ar spune. ce le mai idioate : 1.robin hood 2.alias 3.pensacola(ii place lui bogie,sorry batrane ca l-am trecut-o la cate goria de sloboaze) si multe alte nu le amintesc aici ca m-apuca toti dracii |
Originally Posted by silfax:
Nu-i adevarat...ai chef de glume? :) |
Originally Posted by ogto:
Kitchy kitchy... :D |
Twin Peaks...it's the only one...
|
Friends si Twean Peaks.... cele mai tari , mai ales friends
|
All times are GMT +2. The time now is 04:55. |