Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   HP for REAL fans (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84782)

MinRep 20 Jun 2004 23:40

Originally Posted by PoliFanAthic:

Sunt curios si de Mad Eye, Madame Maxine (asa o chema?), Krum si Cedric.
Apropo de 3: "accidentul" lui Harry la quidditch avea loc intr-un meci cu Hufflepuff sau cu Ravenclaw? (nu am cartea in acest moment si nu pot verifica). Si daca era cu intr-adevar cu Hufflepuff, Cedric ce post ocupa in echipa? (poate intelegeti ce urmaresc...)

Eu tin minte ca era cu Hufflepuff, dar nu am cartea sa verific. Daca nu ma insel, Cedric ocupa acelasi post cu Harry. Deci...

PoliFanAthic 20 Jun 2004 23:42

Ce sa-i faci: multimea cere si televiziunea da. :D

BeNnY 21 Jun 2004 00:13

Adevarul este ca Gambon semana cu un mos, mic, frustrat... Nimic magic in legatura cu el... Doar un alt mos. Nu se compara cu "vechiul Dumbledore" ... Pacat.

PoliFanAthic 21 Jun 2004 13:44

Originally Posted by MinRep:

Apropo de 3: "accidentul" lui Harry la quidditch avea loc intr-un meci cu Hufflepuff sau cu Ravenclaw? (nu am cartea in acest moment si nu pot verifica). Si daca era cu intr-adevar cu Hufflepuff, Cedric ce post ocupa in echipa? (poate intelegeti ce urmaresc...)

Eu tin minte ca era cu Hufflepuff, dar nu am cartea sa verific. Daca nu ma insel, Cedric ocupa acelasi post cu Harry. Deci...

Deci pe cine a fulgerat?

PoliFanAthic 21 Jun 2004 13:55

La imdb apare asa:
Frances de la Tour .... Madame Maxime
Brendan Gleeson .... Alistor "Mad Eye" Moody

Interesant? Ramane de vazut cum se arata.

MinRep 21 Jun 2004 15:59

Originally Posted by MinRep:

Deci pe cine a fulgerat?

Stai putin. :? Nu inteleg unde bati? (sau nu imi mai amintesc de nici un fulger)

P.S.: Completez: de-abia astept sa-l vad pe Brendad Gleeson in HP 4.

Galadriel_queen 22 Jun 2004 23:38

L-a fulgerat pe Cedric, capitanul echipei Hufflepuf, de asemenea seeker-ul echipei lui.

PoliFanAthic 26 Jun 2004 14:20

Originally Posted by Galadriel_queen:

L-a fulgerat pe Cedric, capitanul echipei Hufflepuf, de asemenea seeker-ul echipei lui.

Stii, inainte sa apara dementorii, Harry si seeker-ul de la Hufflepuff urmareau snitch-ul. Si pe huffelpuffian il trozneste un fulger...

Galadriel_queen 26 Jun 2004 23:01

Stiu.

MinRep 27 Jun 2004 12:31

Stii, inainte sa apara dementorii, Harry si seeker-ul de la Hufflepuff urmareau snitch-ul. Si pe huffelpuffian il trozneste un fulger...

Hmm... nu am retinut chestia asta. Interesant...

Galadriel_queen 05 Jul 2004 23:56

Deja am inceput sa scriu o "Poveste" intitulata "Harry Potter and Lord of the Rings RANDOMLY meet". Bineinteles, genul e umor, deja am ajuns la al 9-lea capitol, si as vrea sa va intreb daca as putea sa o postez pe forum.

P.S.: Astfel se explica absenta mea.

BeNnY 06 Jul 2004 00:53

Poti, de ce nu?

Gaandalf 06 Jul 2004 07:48

Deja am inceput sa scriu o "Poveste" intitulata "Harry Potter and Lord of the Rings RANDOMLY meet". Bineinteles, genul e umor, deja am ajuns la al 9-lea capitol, si as vrea sa va intreb daca as putea sa o postez pe forum.

P.S.: Astfel se explica absenta mea.

sa intrebi ? da ce tu crezi k aicic este regim totalitarist ?
one word, one luuv: DEMOCRACY!

PoliFanAthic 19 Jul 2004 02:51

Cunoaste cineva, cumva, o locatie unde as putea viziona chipurile magice ale noului "cast"?

Danica 19 Jul 2004 10:00

Cunoaste cineva, cumva, o locatie unde as putea viziona chipurile magice ale noului "cast"?

huh ?au schimbat cast-ul? :(( sau te referi la personajele care vor aparea in HP&the goblet of fire?ca sunt trecute pe IMDB ..dar unele fara poze...citesem intr-o revista ca au ales-o pe tipa care o va juca pe Cho dar nu e sigur daca apare in filmul asta sau urmatorul...no picture ..in schimb.. surpriza ..e chinezoaica! :P..shi vad ca pe imdb au anuntat shi "Harry Potter and the half blood Prince" in 2008...oare cat ani vor avea atunci Dan, Rupert shi Emma?daca renuta la ei eu NU ma mai duc la filmele cu Harry potter! :sleep:

PoliFanAthic 19 Jul 2004 13:28

Probabil o sa-i schimbe, dar eu ma intrebam de poze la noii actori in HP 4. Am vazut cateva pe site-ul BBC, dar nu pe toti.
Fleur arata ca ceapa.

MinRep 24 Jul 2004 13:40

Originally Posted by Danica:

shi vad ca pe imdb au anuntat shi "Harry Potter and the half blood Prince" in 2008...oare cat ani vor avea atunci Dan, Rupert shi Emma?daca renuta la ei eu NU ma mai duc la filmele cu Harry potter! :sleep:

Nu o sa-i schimbe... Oricum, in general, roluri de 16 ani sunt interpretate de persoane cam de 18-19, daca nu mai mult. Deci suntem inca in regula...

PoliFanAthic 08 Aug 2004 23:05

Ralph Fiennes copii! Vine sa va intruchipeze cel mai teribil cosmar :D

BeNnY 08 Aug 2004 23:25

Parca il alesesera deja pe John Malkovich, foarte ciudat! Era pana si la news pe IMDB ca l-au ales pe John Malkovich sa-l joace pe Voldemort...

PoliFanAthic 09 Aug 2004 12:24

Ce sa le faci, s-au razgandit :?

MinRep 09 Aug 2004 17:35

Ralph Fiennes copii! Vine sa va intruchipeze cel mai teribil cosmar :D

Da e sigur? (de data asta...)

PoliFanAthic 09 Aug 2004 22:09

Da.

MinRep 09 Aug 2004 22:23

Atunci e bine... Asteptam cu interes... Oare cum ar fi fost Robert Carlyle in rolul asta? hmm...

PoliFanAthic 10 Aug 2004 13:27

Ma intreb cat de uman va aparea Voldemort. Nu stiu de ce, dar imi vine greu sa mi-l imaginez doar carne si oase.
Cat despre Carlyle...nu stiu. De ce te-ai gandit la el?

Gaandalf 10 Aug 2004 14:18

Ma intreb cat de uman va aparea Voldemort. Nu stiu de ce, dar imi vine greu sa mi-l imaginez doar carne si oase.

Nu shtiu cum se numeshte procedeul dar vor face din Ralph ceea ce au facut shi din Arnie in Termintor 3 ... il vor acoperi cu green stuff asha cum au facut shi cu Sonny in I,Robot shi o sa faca ce vor din el.

John Malkovich ar fi fost mai mult decat OK in rol negativ. Nu ma exprim in cazul lui VolderMORTY dar nu pot zice ca dupa Red Dragon Ralph e slab in materie de villain. Are stofa!

PoliFanAthic 11 Aug 2004 02:54

Doar in Red Dragon? Cum ramane cu Schindler's List sau chiar Spider, printre multe altele? Sincer sa fiu il prefer pe Fiennes in fata lui Malkovich, chiar daca nu as fi fost foarte suparat nici cu el.

Gaandalf 11 Aug 2004 07:47

Doar in Red Dragon?

M-am gandit asha mai recent.

V_Rossi 02 Nov 2004 21:47

O porcarie de film.... multi bani.. pt nimik.... de fapt e pentru ceva! Stiti pentru ce...? Pentru COPII.... :P

All times are GMT +2. The time now is 01:42.