Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   TIFF (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=246)
-   -   TIFF la Bucuresti (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84665)

scrippie 23 Jun 2004 16:05

am murit de ras la subiectu cu cat de mica e a lui als

...pacat ca s-a inchis, era super-creativ si plin de invataminte.
am uitat ca am vazut la tiff si Touching The Void (care m-a spart) si Elephant (care e pretty ok numai in cazul in care nu il vezi dupa Bowling for Colombine, ca mine)

KORBEN 23 Jun 2004 20:54

@ als
courtney e una din cele mai hot chestii care umbla pe fata pamantului la ora actuala
as putea umple cateva volume cu fantezii referitoare la sublima`i persoana
@ herbert
desi nu sunt vreun filantrop ma cuprinde o mila inimaginabila gandindu`ma la bietele fiinte care au avut nesansa de a ajunge sub profesoratul tau

herbert 23 Jun 2004 21:24

Originally Posted by KORBEN:

@ als
courtney e una din cele mai hot chestii care umbla pe fata pamantului la ora actuala
as putea umple cateva volume cu fantezii referitoare la sublima`i persoana
@ herbert
desi nu sunt vreun filantrop ma cuprinde o mila inimaginabila gandindu`ma la bietele fiinte care au avut nesansa de a ajunge sub profesoratul tau

korbene, korbene, te inviti singur la o plimbare :P ... nu provoca destinul, korbene. fiin'ka s-ar putea sa-mi intinzi - tremurand :D - matricula :P
de ce esti atat de nefericit si suparacios? nu te teme, sunt intelegator si - zice lumea - un om bun. nu te lasa doborat/dominat de o vorba sau o replica. priveste inainte si incearca sa scrii cat mai bine.

KORBEN 23 Jun 2004 22:43

ce texte de invatator detasat in sat de granita de sistemul centralizat de trista amintire ai in tine...
sau era cumva vreo exercitare a postmodernitatii....
desi nu cred
ar fi prea subtil pentru tine

herbert 23 Jun 2004 23:35

Originally Posted by KORBEN:

ce texte de invatator detasat in sat de granita de sistemul centralizat de trista amintire ai in tine...
sau era cumva vreo exercitare a postmodernitatii....
desi nu cred
ar fi prea subtil pentru tine

mai vechea ta problema: cum incerci sa compui o fraza mai arborescenta, gandul iti ramane in urma si incepi sa te repeti. 4 de-uri intr-o propozitie... neterminata. nici macar n-ai inteles pana acum ca traiesti si TU intr-o epoca postmoderna. dar eu nu-ti tai avantu'. nici nu cred ca e prea greu pentru tine sa te limpezesti si sa te... gasesti. nu e mila, e politetea pe care tre' s-o ai fata de un necunoscut, fata de om in general, pentru a face viata posibila si suportabila...

Serghei 24 Jun 2004 08:30

Originally Posted by herbert:

nu e mila, e politetea pe care tre' s-o ai fata de un necunoscut, fata de om in general, pentru a face viata posibila si suportabila...

Originally Posted by herbert:

mai, "naucule", te invit la o plimbare pe p**a mea. punct, ca nu mai aflu capatul cu o structura ca a ta. sucks!

I rest my case!

Alex Leo Serban 24 Jun 2004 10:09

pt korben
'courtney = hot' :shock: :? :sick: ??? poate as in: pare tot timpul in calduri :D si tot degeaba :P
now seriously, nu pot concepe cum poate sa-ti placa; e ca si cum herbert aka marcu, un om blind, bun & subtire, si-ar scoate chilotii in public si-ar declara ca-i place sa fie batut la popou cu un cordon marca janine de daniela gyorfi :w00t:

herbert 24 Jun 2004 13:07

am ras cu pofta, pe bune :D :D :D impresionat cum stii sa lucrezi cu studentii, dar si impresionat cum ai mobilat cadrul “executiei”, ceea ce denota o “cunoastere” sau cel putin o vizitare imaginara a subiectului. ce ti-e si cu lumea aceasta - delicata si subtire - a criticii de film, care arunca asa, in treacat, imagini demne de un Bunuel romanesc :P :P :P

KORBEN 25 Jun 2004 15:15

Originally Posted by Alex Leo Serban:

pt korben
e ca si cum herbert aka marcu, un om blind, bun & subtire, si-ar scoate chilotii in public si-ar declara ca-i place sa fie batut la popou cu un cordon marca janine de daniela gyorfi :w00t:

da` cu biata daniela Gy(*)(*)rfy ce ai?
nu e decat o victima a chirurgiei estetice in exces si lipsei de "common sense"

Mala Portugal 25 Jun 2004 19:22

Si ,pentru a intregi tabloul, propun ca acel cordon janine sa fie lasat o ora in apa inainte de folosire. Se zice ca asa creste aderenta..plici plici :D

herbert 25 Jun 2004 21:16

Originally Posted by Mala Portugal:

Si ,pentru a intregi tabloul, propun ca acel cordon janine sa fie lasat o ora in apa inainte de folosire. Se zice ca asa creste aderenta..plici plici :D

mai, SM-chistilor, cum va dedati voi la perversitati pe acest forum, vizitat si de copii neprihaniti :D :P raMala, comiti o greseala din prea multa fantezie: daca lasi cordonul lui janine o ora in apa, nu mai faci nimic cu el :P
ce naiba, ati citit toti de curand "Plarforma" lui Houellbecq si vi s-a sculat de-o sesiune SM - "forma suprema de sexualitate"??? bine ca am aflat, punem noi de-o intalnire :P :P :P

Leonard 17 Jul 2004 00:28

Originally Posted by emanuel:

Vineri 11 iunie
18.30 Oaza / Oasis
21.30 Povestea celor doua surori / A Tale of Two Sisters

Originally Posted by Mala Portugal:

Vineri 11 iunie
ma abtin

uite ca am uitat sa intreb atunci. DE CE te abtii? fiindca nu le-ai vazut sau fiindca nu ti-au placut? M-ai facut sa pierd un film superb 'A Tale of 2 sisters'. l-am vazut pe calc alaltaieri. daca stiam ca e asa misto ma duceam si la tiff. un horror de toata frumusetea, cu cateva momente de suspans maxim.
nota 7,5/10

Mala Portugal 17 Jul 2004 09:28

Adica tu chiar te iei dupa ce spun eu :shock: :P
A Tale of Two Sisters nu l-am vazut iar Oaza a fost cea mai mare catastrofa vazuta la tiff( alaturi de La juma' de pret)

moebius 22 Jul 2004 13:26

se mai poate vedea kontroll pe undeva? eventual prin bucuresti

Ambra Blu 22 Jul 2004 14:11

Nu, din pacate. Romanii nu stiu sa aprecieze ce e frumos si unguresc, fara ca asta sa insemne neaparat femei.

moebius 27 Jul 2004 12:15

am vazut ca se gaseste pe net dar subtitrare oha... se baga cineva sa faca una? :)

Ambra Blu 27 Jul 2004 13:34

daca il tragi tu si mi-l dai si mie, am eu un tovaras bozgor.

All times are GMT +2. The time now is 13:05.