![]() |
Lady Skar..of course.. 8)
|
Alice Fluture, of course
La baieti, cu emanuel (imi iau revansa ca nu l-am votat cand a picat cu Norton) |
Originally Posted by TLD:
Mey... ahm, nu credeti ca ar trebui sa intrebati oamenii daca vor sa faca parte din treaba asta? Not that I mind, as long as I win. :happy: That being said... E vremea ca lumea sa decida odata pentru totdeauna the blue pill or the red pill? Alice looks like she can kick my ass. It's all about the hair people! Puterea lui Samson statea in par. See what I mean? :D |
Fete: Alice_Fluture 2 - 2 Lady_Skar.
Baietzi: emanuel 3 - 0 Leonard. Thank you guys! :) |
Originally Posted by Lady_Skar:
I'll take the blue pill..... Lady Skar.... and Emi of course... :P |
4 - 3 pentru Lady_Skar shi 4 - 0 pentru emanuel. :) Keep on votin`! I'm off for today!
|
hai..sa fie de la mine un vot pt. leonard...k e singurel saracu'...
|
Originally Posted by Nightwane:
|
nu-i gigantic...e micutz...a trebuit sa-l micsorez mult k sa nu arate urat :D |
Emanuel si Alice_Fluture.
|
Lady S si Emanuel
PS raptore am ras de n-am mai putut cand am vazut "noul avatar"! Asa bolnav cum sunt am ras pana am inceput sa tusesc :D Super avatar! |
clar il aleg pe Emi ...
shi la fete mi-e greu sa votez cu doar una ... Alice e de la mine din Cta dar shi Lady Skar o am la suflet ptr Star Wars... :? deci aleg ... Emi shi Alice ... |
5-5 la fete, iar la baieti conduce Emanuel cu 7-1... Votati in continuare! ;)
|
Multumesc tuturor...
|
7-6 pentru Alice_Fluture si 7-2 pentru emanuel.deci eu am ales Alice_Fluture si Leonard.
|
Vote people, vote! :)
|
Din pacate n-o cunosc pe Lady_Skar, asa ca n-o pot compara cu Alice_Fluture. Alice rulz (deocamdata)! Are votul meu! Iar la baieti ... emanuel, normal!
|
wow,iar voturi.batalie mare.Demona,le faci tot mai dificile meciurile astea.pentru noi "outsiderii" e mai usor,dar pentru voi,care va cunoasteti intre voi...no comment.oricum voturile mele sunt,Alice_Fluture si Leonard.
deci scorul este momentan la baieti:8-3 pentru emanuel si la fete 9-6 pentru Alice_Fluture. :) |
Alice+Leonard.
|
9-6??? soon to be 10-6
Hmmmmmm! Time to bring in the cavlary! |
Frumoasa semnatura, n-am ce zice Lady S... ;) Votati in continuare.. situatia e aceeasi...
|
Publicitatea este sufletul comertului. :D 8) |
am zis ca ma abtin de la votat pe acest thread ..dar semnatura lui Lady_S m-a convins asha ca Lady_S& Leo
|
lady_s & emanuel
|
nu credeam ca o sa se ajunga in halul asta..... :o
|
OK, asta ca sa ma bag shi eu unde nu prea imi fierbe oala:
-pe emanuel il votez pentru felul cum rasp. la forum -pe Lady_s o votez pentru ca...na belea, nici nu stiu de ce...oricum am votat-o, asta e! 8) |
Originally Posted by mihai770:
ahhh, my animal magnetism. :D Ok... 10-9 SO CLOSE! |
Tin sa precizez ca in caz de egalitate conteaza votul meu, care s-a dus al Lady S... Destul de strans meciul... ;)
|
Alice_Fluture 10 - 9 Lady_Skar
Leonard 5 - 10 emanuel ...dude...this is tight shit! ;) |
desi am vazut de multa vreme cam ce se intampla pe aici,ca si multi alti forumisti astept meciul cu demona.dar acum daca tot postez o sa si votez.o votez pe Lady_skar,pentru ca mi se pare o fire foarte ironica si pare fata desteapta desi nici Alice_Fluture nu e mai prejos(frumos scris la scenaristica) si pe Leonard,pentru freza lui de punkist pe fundalul fotografiei cu toni,desi nu-i cunosc pe nici unul... :)
|
Originally Posted by Demona:
scorul este 10-10 la fete(Alice_Fluture vs Lady_Skar) si 6-10 pentru emanuel la baieti. |
Observ un interes din ce in ce mai mare pt meciul cu demona... Mai aveti de asteptat 2 duminici oameni buni si va vei, rasplata pt ca votati pe aici! Pana atunci lady s a trecut in frunte dupa ce multa vreme a condus alice... Bafta tuturor in continuare! ;)
|
Nu par prea obsedata de chestia asta, nu?
:oops: Ah heck! Oricum dau la stiinte politice... exersez "campania electorala". :D |
Esti obsedata |
Originally Posted by BeNnY:
awwwww... thank you! :love: |
Eu unul am votat deja asa ca pot sa-mi permit sa pun o intrebare: pe cand meciuri intre un baiat si o fata? Sau pe echipe?
|
Originally Posted by Freaak:
Bey! Nu crezi ca exagerezi? |
Originally Posted by Freaak:
:huh: how about some footbal? Pot sa comentez eu? :D |
Din partea mea...sure...Well kids...I'm off for today! G`nite all! |
Din ciclul "forumistii nostri mai joaca si in scurt metraje"...
V-o prezinte pe: Alice_Fluture Asta ca s-o vedeti mai bine... :) Colegei nostre forumiste (si realizatoare a multor interviuri din revista CineMagia) ii dorim sa ajunga sa joace si intr-un lung metraj! |
:shock: Okey...can't believe it! Wow...congrats Futterfly! :)
|
*Clap*
*Clap* *Clap* *Clap* ... |
Originally Posted by emanuel:
:o Am cunoscut un star! Data viitoare imi dai autograf Alice! :P Si iti iau eu interviu pentru revista Cinemagia :) |
Subscriu cu Lady_S.
|
11-11 la fete.chiar daca raptor a votat cu Lady_Skar eu votez cu Alice_Fluture deci scorul este tot la egalitate.la baieti il votez pe Leonard si acum scorul e 10-7 pentru emanuel.
|
Originally Posted by Undomiel:
he-he...eu de fapt subscriam la clap*clap*...am votat ceva mai sus....sorry Lady_S. |
Originally Posted by raptor:
cu cine ai votat? |
cu Alice.
|
Originally Posted by raptor:
scorul este 11-10 pentru Alice_Fluture si 10-7 pentru emanuel. |
avand in vedere ca Alice este actrita consacrata :) ce am eu de oferit?
except my body... :oops: :oops: :oops: *chuckles* Dream on people! De fapt. Avand in vedere ca sunt outmatched, outclassed and outdated, votez si eu pentru Alice. HA, didn't see that one coming did ya? |
All times are GMT +2. The time now is 17:37. |