![]() |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
a fost un serial de desene animate "Stargate: Infinity" dar a tinut doar 13 episoade mi se pare. |
da bine...dar in afara de desene animate, nu s-a mai facut nici o serie.daca inca nu s-a facut , nu se va face mai incolo?
|
daca ma intrebi daca se face sezonul 9 din Stargate eu nu cred pentru ca la cum evolueaza lucrurile in sezonul 8 se indreapta spre o rezolvare a tuturor problemelor: cu replicatorii si jaffa care in sfarshit cred ca o sa ia locul gou'ldzilor.
Atlantis insa este abia la inceput si va lua probabil locul lui Stargate. Si sper ca Jackson se va muta acolo. :D Alte seriale Stargate nu stiu daca sunt in plan. |
arma dreptatii se continua pe procinema
nu senzational, dar digerabil |
Originally Posted by KORBEN:
care este o adaptare dupa revista de benzi desenate Wtichblade... si facuta destul de cuminte pentru ca in comic Pezini statea mai mult dezbracata. :) Cand am inceput prima data sa downloadez comics-uri, imi placea foarte mult Witchblade... si recunosc ca la cum era desenata, arata foarte bine: http://membres.lycos.fr/images/Comic...tchblade22.jpg See what I mean? Dar serialul este intr-adevar bunicel. |
@ladyskar
imi face deosebita placere ca uneori persoanele pe care suspectez de activitate neuronala sa`mi confirme asteptarile :D |
All times are GMT +2. The time now is 21:35. |