Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Hell-ador (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84108)

Leonard 17 Mar 2004 22:18

pe mine ma enerveaza userii astia noi care tot deschid topicuri cu titluri noi, dar cu subiecte vechi, fara sa dea cautare daca exista asa ceva pe forum. Au impresia ca vai, ce idee originala de topic le-a venit in minte.

BeNnY 17 Mar 2004 22:21

Nu au impresia ca au idei originale ci "ca iau un gen si-l reinventeaza" (QT)... :roll:

ogto 17 Mar 2004 22:21

Poate ca unii nu vor sa fie originali. Vor sa re-invie topicul. Eu am facut topicul acela stiind ca au existat din-acelea. Acuma doresc sa-l continui. Si am inceput unul nou. Probleme? :roll:

Leonard 17 Mar 2004 22:28

da, pe mine ma irita tot ce nu e original.

Leonard 17 Mar 2004 22:30

sau cel putin, deschideti-le la Fanatic, ca in categoria aia oricum nu intru sa citesc nimic. E pentru d-astia ca voi, obsedati de anumite chestii.

BeNnY 17 Mar 2004 22:34

Dar asta nu e subiect de FANatic ca nu suntem obsedati de citate... :o

ogto 17 Mar 2004 22:35

Daca te irita tot ce nu e original asta e... MULTE sunt ne-originale, deci, live with it.
Si nu vad de unde ai scos tu afirmatia ca eu sunt obsedat, sau cei ca mine. Chiar nu exista nici o legatura intre topicul acela si obsesia mea. Ai aruncat vorbe in vant. Mai bine taci ca nu ai ce zice. Dca te enerveaza ce fac, asta e, taci.

Demona 18 Mar 2004 16:18

Oh yeah baby! Asha..spune-tzi ce va doare! Acuma e randu` meu! MA ENERVEAZA SHEFII!!!!!!!!! Totzi de la lucru...unul mai cretin ca altu`. Viseaza ceva noaptea shi vin a doua zi sa ne futizeze noua meciu` cu genialitatea lor, de parca sunt totzi genii din lampa fermecata! `Tui pe totzi!!!!!!!! :evil:

raptor 19 Mar 2004 10:19

Probleme la serviciu?
Ia-ti un fax!

:D

ogto 19 Mar 2004 10:26

Originally Posted by raptor:

Probleme la serviciu?
Ia-ti un fax!

:D

LOL!!! :D :D :D Asta suna ca o scena din Office Space! Cu tipii aia trei care aveau probleme super enervante cu faxul la serviciul lor de cacat. La sfarsit fura fax-ul, il duc pe o campie si il distrug cu bate de baseball! :D :D :D :lol:

BeNnY 19 Mar 2004 16:41

Ma enerveaza ca am luat 2 in teza :)

raptor 19 Mar 2004 16:43

Originally Posted by BeNnY:

NAAAAAAASHPA......Vezi daca stai toata ziua pe Cinemagia? :wink:

Demona 21 Mar 2004 21:31

Te mai lasa ai tai pe net acuma? Sau nu le-ai spus de magareatza? Shi tot nu mi-ai zis cat itzi iese media acuma.

Demona 21 Mar 2004 21:33

Originally Posted by raptor:

NAAAAAAASHPA......Vezi daca stai toata ziua pe Cinemagia? :wink:

Taci tuh! Nu descuraja baiatu`! :D

BeNnY 21 Mar 2004 21:34

Le-am spus... Au spus sa invat sau anuleaza contractu cu Astralu' ... ASA CA MA PUN CU BURTA PE CARTE!!! Media o sa-mi iasa vreo 5...

TLD 21 Mar 2004 21:36

Le-am spus... Au spus sa invat sau anuleaza contractu cu Astralu' ... ASA CA MA PUN CU BURTA PE CARTE!!! Media o sa-mi iasa vreo 5...

Hai grabeste-te sa ma ajungi! Sau iti sisteaza astia cablu si te vad toata ziua prtin i-caffeuri dupa! :lol:

Demona 22 Mar 2004 10:40

Originally Posted by TLD:

Hai grabeste-te sa ma ajungi! Sau iti sisteaza astia cablu si te vad toata ziua prtin i-caffeuri dupa! :lol:

...Ha ha ha! :evil:

Let me tell you a story. About how I begin my day...

Azi am fost la prima shedintza de Anger Management. Copcki, trebuie sa mergetzi shi voi..nu de alta, e distractzie!!! Citez din spusele prea bunului meu psihiatru:"Intzeleg ca eshti o fire rebela, eu zic ca eshti doar dezorientata. Eshti inca tanara, viatza ta s-a schimbat brusc (LOL) shi inca nu intzelegi acest lucru. Incerci sa te razvrateshti impotriva cursului normal al lucruilor[...] A mai inshirat el some bull shit (Usaaaah...) Apoi au venit fraze de genu`: "Shtiu ca ma crezit inutil (duuuuuuuh!), dar sunt aici sa te ajut...! ("Ai papi!"...Oh Doc! You are my hero!)

Data viitoare incerc ceva mai extrem... Hehehe!

emanuel 22 Mar 2004 10:43

Originally Posted by Demona:

Ce? Saritura cu parasuta? Ca bungee jumping stiu ca ai facut deja... :D

raptor 22 Mar 2004 10:50

Originally Posted by TLD:

...Ha ha ha! :evil:

Let me tell you a story. About how I begin my day...

Azi am fost la prima shedintza de Anger Management. Copcki, trebuie sa mergetzi shi voi..nu de alta, e distractzie!!! Citez din spusele prea bunului meu psihiatru:"Intzeleg ca eshti o fire rebela, eu zic ca eshti doar dezorientata. Eshti inca tanara, viatza ta s-a schimbat brusc (LOL) shi inca nu intzelegi acest lucru. Incerci sa te razvrateshti impotriva cursului normal al lucruilor[...] A mai inshirat el some bull shit (Usaaaah...) Apoi au venit fraze de genu`: "Shtiu ca ma crezit inutil (duuuuuuuh!), dar sunt aici sa te ajut...! ("Ai papi!"...no shit dude...Really???)

He-he...nice stuff....imi aduce aminte de tentativa mea de a merge la psiholog....traumatizanta pentru ambele parti... :lol: he-he...
Si te mai duci?

Demona 22 Mar 2004 11:19

(*) emanuele, dap, facut shi aia. Da` am incercat shi parashutismu`. Shtii ce n-am incercat? Snowboardin` sau surfin`. Cred ca la vara aia invatz shi la iarna...traiasca zapada! ;)

(*) raptore, da` spune tu. Nu-s cretini oamenii aia? Cred ca se cred in filme gen Ally McBeal. Ma mai duc. Azi nu m-am dus cu tricoul "Anger Management". Da` data viitoare sigur ma duc cu el. Shi imi prind shi paru` in coditze shi o sa zambesc tot timpul. Apoi ii zic ca am reflectat la problemele ridicate de el...Uhmmm...pacat ca numa probleme...ridica...:roll:... Damn me! :lol: ;)

Freak_on_a_Leash 22 Mar 2004 20:27

tu pe bune ai fost la tipul ala?mai ai de gand sa mergi? :roll:

Genjuro 22 Mar 2004 20:58

anger management is good , daca rezisti la rahaturile alea care tzi le indruga acolo fara sa te enervezi o sa treci peste orice fara sa te enervezi :P oricum mai shtiu aia direct ce problema ai decat sa mergi la un psiholog de 60 de ani frustrat sexual care te ia : "ah tinere incearca sa nu ma privesti ca si pe psihologul tau ci mai degraba ca cineva care a fost undeva unde t afli tuh" .. :) always to remember to go to your happy place , your cave and finr ur power animal.. Slide demona.. slide.. :D :wink:

Demona 22 Mar 2004 21:28

Originally Posted by Genjuro:

anger management is good , daca rezisti la rahaturile alea care tzi le indruga acolo fara sa te enervezi o sa treci peste orice fara sa te enervezi :P oricum mai shtiu aia direct ce problema ai decat sa mergi la un psiholog de 60 de ani frustrat sexual care te ia : "ah tinere incearca sa nu ma privesti ca si pe psihologul tau ci mai degraba ca cineva care a fost undeva unde t afli tuh" .. :) always to remember to go to your happy place , your cave and finr ur power animal.. Slide demona.. slide.. :D :wink:

Got ya! 8)

Genjuro 22 Mar 2004 21:32

mi`a placut chestia de pe Lyrics :) tu`mi ziceai ca ii tatal nostru backwards :D ..working huh ?:) and ma mir ca you didn`t got me earlier.. :P genjuro .. remember? who was with the idea? 8)

Demona 22 Mar 2004 22:30

Originally Posted by Genjuro:

mi`a placut chestia de pe Lyrics :) tu`mi ziceai ca ii tatal nostru backwards :D ..working huh ?:) and ma mir ca you didn`t got me earlier.. :P genjuro .. remember? who was with the idea? 8)

Yeah...I remember! ;) "...amintirile ma chinuiesc, amintirile ma rascolesc..." ;)

Flow 23 Mar 2004 00:01

there she goes again...

raptor 23 Mar 2004 11:05

(*) emanuele, dap, facut shi aia. Da` am incercat shi parashutismu`. Shtii ce n-am incercat? Snowboardin` sau surfin`. Cred ca la vara aia invatz shi la iarna...traiasca zapada! ;)

(*) raptore, da` spune tu. Nu-s cretini oamenii aia? Cred ca se cred in filme gen Ally McBeal. Ma mai duc. Azi nu m-am dus cu tricoul "Anger Management". Da` data viitoare sigur ma duc cu el. Shi imi prind shi paru` in coditze shi o sa zambesc tot timpul. Apoi ii zic ca am reflectat la problemele ridicate de el...Uhmmm...pacat ca numa probleme...ridica...:roll:... Damn me! :lol: ;)

Incep sa cred ca e necesar sa mergi la psiholog ca sa te duca intr-un asa HAL de enervare,plictiseala si penibilitate incat sa uiti de problemele zilnice... :lol: Viata e o bud*,dar e nevoie de un psiholog ca sa o umple cu varf...Anyway,bafta la urmatoarele 'sesiuni terapeutice'...

Freak_on_a_Leash 23 Mar 2004 20:50

ca sa revenim la topicul care era inainte de acest,"anger management",URASC OAMENII CARE IMI SUPARA PRIETENII!!! as putea omora pentru prieteni adevarati...acest mesaj a fost postat,pentru ca sunt nervos din cauza ca cineva la care tin e cu moralul la pamant din cauza unei persoane.

BeNnY 23 Mar 2004 20:58

Incerc ceva... don`t mind me

Originally Posted by Someone:

Originally Posted by Someone else:

Originally Posted by Blah:

Originally Posted by Hmm:

Originally Posted by Halellujah:

Originally Posted by Ding Dong:

Originally Posted by I went locco:

Originally Posted by Just testin:

Originally Posted by Si acum ghicesc::

Originally Posted by E vorba de:

[quote:4a049a50f0="..."]Demona?

[/quote:4a049a50f0]

Demona 23 Mar 2004 21:11

What the f*** was that bennito?!

BeNnY 23 Mar 2004 21:13

O chestie misto... mi-a placut cum a iesit ... am pus 11 [quote]-uri :)

Demona 23 Mar 2004 21:33

[quote="BeNnY"]O chestie misto... mi-a placut cum a iesit ... am pus 11
Quote:

-uri :)

Noroc ca ai voie sa scrii ce vrei p-aci. ;)

emanuel 24 Mar 2004 10:39

Originally Posted by Freak_on_a_Leash:

URASC OAMENII CARE IMI SUPARA PRIETENII!!! as putea omora pentru prieteni adevarati...acest mesaj a fost postat,pentru ca sunt nervos din cauza ca cineva la care tin e cu moralul la pamant din cauza unei persoane.

Total de acord cu tine.
Sa ma chemi cand iei o decizie. Te sustin.

Si... 2... imi pare rau ca nu te-am vazut "live". Poate in aprilie am mai mult noroc...

Demona 24 Mar 2004 14:17

URASC OAMENII CARE IMI SUPARA PRIETENII!!! as putea omora pentru prieteni adevarati...acest mesaj a fost postat,pentru ca sunt nervos din cauza ca cineva la care tin e cu moralul la pamant din cauza unei persoane.

Cine la suparat in halul asta pe Zmogie? What's wrong?

Gaandalf 24 Mar 2004 14:24

Incerc ceva... don`t mind me

Originally Posted by Someone:

Originally Posted by Someone else:

Originally Posted by Blah:

Originally Posted by Hmm:

Originally Posted by Halellujah:

Originally Posted by Ding Dong:

Originally Posted by I went locco:

Originally Posted by Just testin:

Originally Posted by Si acum ghicesc::

[quote:f63ea7c30b="E vorba de"][quote:f63ea7c30b="..."]Demona?

[/quote:f63ea7c30b][/quote:f63ea7c30b]
Dk intra ashtia de pe forum shi vad topicu asta unde se zice tot ce ii enerveaza pun pariu k o sa zica k ii enerveaza ashtia k tine kre fac chestii de genu asta ... mie mi-a plakut ... marpha! :lol:

Freak_on_a_Leash 24 Mar 2004 14:27

Cine la suparat in halul asta pe Zmogie? What's wrong?

nu e vorba de zmog...e de tine!iti faci nervi in halul ala ca vrei sa iesi de pe forum.ma opresc aici...

emanuel 24 Mar 2004 14:31

nu e vorba de zmog...e de tine!

Are dreptate Freak, era vorba de tine.

Freak_on_a_Leash 24 Mar 2004 14:50

Originally Posted by emanuel:

Are dreptate Freak, era vorba de tine.

emanuel,my man!asa e!imi pare rau ca n-am stat si eu in Arad.cand incepi deja viata de familie e mai greu.cred ca a dat demona cu toti dumnezeii.sorry again laddy! ;) sper sa itelegeti.

Demona 24 Mar 2004 14:57

nu e vorba de zmog...e de tine!iti faci nervi in halul ala ca vrei sa iesi de pe forum.ma opresc aici...

De mine?! Okeeeeeeeeey! The star strikes again. Much ado about nothin`...suna cunoscut? Dar oricum...multzumesc de interes. Feelin` way much better. Shi da, Freak...am dat cu totzi d-zeii shi armatele lui. Mare branza nu cred ca ai facut tu week-endu` trecut... ;)

Little Dique 25 Mar 2004 01:00

s-a pus blestemul pe el? ;) acuma pe bune,voi credeti in chestii din astea?blesteme si vraji etc?

Demona 25 Mar 2004 21:32

Originally Posted by Little Dique:

s-a pus blestemul pe el? ;) acuma pe bune,voi credeti in chestii din astea?blesteme si vraji etc?

Din cate am intzeles de la el, nu s-a pus. De crezut in voodoo shit and stuff...why not? It's fun! :lol:

Flow 26 Mar 2004 15:31

Demona,ce ai pus-o la faza asta!acuma povestesc la toti ce ai facut tu azi dimineata.eram la lucru.demona isi vedea de treaba ei(asa credeam eu)cu restul colegelor la Renaul.eu trebuia sa i-au cutiile de materiale ramase goale de la celula lor.si trag ca nebunul de o cutie si imi zice una din colege,"mai incet",dar nu ma prind.i-au lada cu transpaletul,o duc in magazie(lada acoperita un o gramada cartoane) si cand ridic cartoanele,pe cine gasesc in cutie dormind?pe DEMONA!!!!!!!!!!!!ca sa se trezeasca si sa inceapa sa ma injure ca am dus-o in magazie si ii este frig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o

Demona 26 Mar 2004 21:38

Flow...sa vezi ce o iei tu in freza! :lol:

Dino 27 Mar 2004 04:35

Si cum ajunsese sa adoarma in lada? Sau era vre-o alta chestie extrema, gen David Copperfield?

Demona 27 Mar 2004 21:33

Originally Posted by Dino:

Si cum ajunsese sa adoarma in lada? Sau era vre-o alta chestie extrema, gen David Copperfield?

Ma plictisisem de lucru (eram la schimbul 3) shi m-am bagat intr-o cutie sa nu vada restu` ca nu lucrez shi am adormit acolo! :lol: Tzapa` lu` Flow! 8)

Freak_on_a_Leash 27 Mar 2004 21:45

la cat de bine o cunosc,cred ca mai mult s-a dus sa-l sperie pe baiatul ala. ;) oricum nu vad nimic extrem in a dormi in lada,excepte david copperfield e langa tine cu bagheta magica in mana. ;)

Demona 27 Mar 2004 21:46

la cat de bine o cunosc,cred ca mai mult s-a dus sa-l sperie pe baiatul ala. ;) oricum nu vad nimic extrem in a dormi in lada,excepte david copperfield e langa tine cu bagheta magica in mana. ;)

Aha! ;) Iaca Freakul e Senior mai nou! ;) Congrats dude!

Dino 28 Mar 2004 19:27

Daca e capacul batut in cuie si lada are aer pt timp limitat este destul de extrem. Ma rog, ma refeream la numarul clasic cu insul inchis in container cu 10 lacate care iese de acolo inainte sa se faca lada praf de pamant, sau sa ajunga pe fundul oceanului sau mai stiu eu ce.
Oricum, e haios ce s-a intamplat :)

BeNnY 28 Mar 2004 22:07

Am fost astazi la Something's Gotta Give (care apropo, e un film bun care merita vazut) si printre cei cu care am fost era si Danica :D Cea mai buna parte a filmului a fost partea in care Danica a transfigurat expresia "taceti dracu' din gura" in ceva un pic mai frumos si mai diplomatic si a adresat-o unui cuplu daca nu ma insel :D Super tare faza... s-a repetat scena dupa ce cei doi tot mai vorbeau si atunci Danica le-a spus ceva de genul "Bai, da' v-am mai spus o data! Nu mai vorbiti!" ... ma rog... cam asa ceva... Pe un ton de "SHUT THE FUCK UP OR I'LL FUCK YOU UP" 8)

Demona ... trebuie sa fii mandra!

K's 28 Mar 2004 22:31

poate s-a mai tras concluzia asta:

benny: (asa ti-e nick-ul, nu?...in urma celor 11 qoute-uri ale tale, inteleg ca nimeni nu zice nimic... :wink:

All times are GMT +2. The time now is 00:37.