Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Frame: O noua provocare CineMagia! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84054)

ogto 10 Mar 2004 16:55

Propun o reteta pt. cocktailul Cinemgia: Cola, Pepsi, Pepsi Twist, Gheata, Rom, Sampanie, Vin Rosu, Nitroglicerina, inca putin Pepsi si la sfarsit o umbreluta...

BeNnY 10 Mar 2004 16:56

Putin Propan si niste sange

alex2 10 Mar 2004 17:33

pt benny

benny, vampirelule ce esti :wink:

Danny 11 Mar 2004 11:06

Originally Posted by blitz43:

vin, vin... da' tot berea-i la putere :lol: !
parerea mea!

Sa inteleg cumva ca asta e concluzia la care ai ajuns dupa ce ai inchinat cele 40 de pahare de vin in cinstea Sfintilor Mucenici? :lol:

blitz43 11 Mar 2004 11:21

Originally Posted by Danny:

Sa inteleg cumva ca asta e concluzia la care ai ajuns dupa ce ai inchinat cele 40 de pahare de vin in cinstea Sfintilor Mucenici? :lol:

pe dreaq... n-au fost 40 de pahare, ci numai zece...
n-au fost cu vin (toate) ci cu bere... plus vreo 2 guri de JB (da alea nici nu se pun, ca doar m-am clatit :lol: !)
Va salut, hâc!

Danny 11 Mar 2004 11:24

pe dreaq... n-au fost 40 de pahare, ci numai zece...

Rushine frate, rushine. ;)

Sa nu respecti tu traditiile neamului... :P

blitz43 11 Mar 2004 14:55

Rushine frate, rushine. ;)

Sa nu respecti tu traditiile neamului... :P

bey, iti vine sa crezi sau nu, n-am avut cu cine combate in continuare...
ca as mai fi stat... las' ca recuperez joia viitoare! :lol:

Danny 11 Mar 2004 21:21

Prietene, ai fi putut sa-ti faci si tu un prieten imaginar dupa al 10-lea pahar...parerea mea! ;)

blitz43 12 Mar 2004 11:05

Prietene, ai fi putut sa-ti faci si tu un prieten imaginar dupa al 10-lea pahar...parerea mea! ;)

Am incercat odata cu o prietena :lol: imaginara! Si m-a bagat sub masa!
Astia imaginari nu sunt de comitet; tin la bautura :x !
Parerea mea! :o

Danny 13 Mar 2004 00:56

:lol: :lol: :lol:

Stai olecutza. Pai tu mai ai voie sa ai prietene? :o :wink:

blitz43 15 Mar 2004 10:20

:lol: :lol: :lol:

Stai olecutza. Pai tu mai ai voie sa ai prietene? :o :wink:

Atâta timp cât EA nu stie ....
In plus, am si specificat ca era imaginara........
bey, tu vrei sa ma dau de Gaulle? :lol:
Ozzy buna!

Danny 16 Mar 2004 10:07

Pai ma, astea imaginare sunt mai periculoase decat cele reale.
Chiar tu ai spus ca te-a bagat sub masa. Data viitoare, cine stie, poate se baga ea sub masa! :o :lol:
Ar fi trebuit sa te uiti la "Mintea unui barbat insurat", sa vezi acolo ce probleme pot aparea.

emanuel 17 Mar 2004 13:26

Pentru mai multe detalii despre acest club inedit:
http://www.frame.ro/

Nu uitati ca va asteptam maine la ora 19,00!

Leonard 17 Mar 2004 13:57

si cu cardul cum ramane, ca n-avem?

emanuel 17 Mar 2004 14:03

Maine discutam... voi veniti...

blitz43 17 Mar 2004 14:28

tantiile alea de pe site-ul frame, alea cu ombilicurile goale, sunt si ele invitate?
Parerea mea!

BeNnY 17 Mar 2004 18:37

Foarte misto facut site-ul :)

Sa va uitati la Events :)

blitz43 18 Mar 2004 14:29

deci....
cine semneaza condica de prezenta diseara? :o

Leonard 18 Mar 2004 14:53

fara 'deci'!

blitz43 18 Mar 2004 15:19

Originally Posted by Leonard:

fara 'deci'!

deci.... tu chiar ai nevoie de un scaun?
in cap? :lol:

KORBEN 18 Mar 2004 16:42

deci....
sa inteleg ca nu o sa va inghesuiti prea tare
pacat
o sa se simta singure fetele cu ombeliku gol

Mircius 18 Mar 2004 21:34

Imi pare enorm de rau ca nu ati facut un anunt mai la vedere... abia acum am aflat de intalnire, si pe la ora 6 mai eram si pe la romana. POate data viitoare faceti si voi un anunt mai vizibil.....

BeNnY 18 Mar 2004 21:54

Eu acum ma intalnesc de la "Marea provocare" la care de fapt nici macar n-am ales Cocktailul :o

Insa a fost misto, ogto a castigat un DVD ( :o MTF!) am facut impreuna cu ogto 100 de poze... insa din pacate o sa le vedeti abia maine datorita unei "erori"...

ogto 18 Mar 2004 23:06

Da. A fost duper misto. Ma-m super distart! E super misto sa te intalnesti cu oameni din spatele avatar-urilor. :D Am castigat un DVD! E super tare faza. Oricum, thx you all for a great time... Sper sa mai fie. :D :D

Pink Panther 18 Mar 2004 23:52

Ei bine..
acuma.. ca a trecut deja ziua cu pricina - adica 18.03.2004, uite ca am ajuns acasa - si ca sa vedeti ca nu sunt o panterutza neserioasa, tzin sa ii aduc multumiri in primul rand lui emanuel - pentru ca vorbisem cu el cu 2 zile mai devreme sa-mi aduca si mie revista no.1 - si a fost baiat tare de treaba, si in al doilea rand, desi am stat mai retrasa, intr-un coltzishor, mi-a placut ideea ca va intalnitzi si ca discutatzi tot felul de chestii interesante despre filme,actori, regizori si tot tacamul! - mi-a facut placere sa va cunosc si .. keep in toutch !

Panterutza Roz (alias Pink Panther :D )

BeNnY 19 Mar 2004 09:31

Am ales 11 din cele 134 de poze facute de ogto si de mine la meeting :)

Le-am ales pe acestea pt ca am considerat ca sunt mai interesante (unele) decat celelalte... :roll:

(FOTOGRAFII STERSE DE CATRE MODERATOR)

Danny 19 Mar 2004 14:19

Placut in Frame. Placut si in Vama Veche km. 0 (unde blitz43, daniel, leonard si danny au continuat petrecerea si au ascultat niste muzica adevarata).
Cunoscut (mai mult sau mai putin) si 2 forumisti noi care au avut "curajul" sa vina la intalnire. Pink Panther, Korben, va mai asteptam si cu alta ocazie.
Totul ar fi fost perfect, asta daca blitz43 nu m-ar fi batut cu scorul general de 6-5 beri baute. Scorul pe reprize a fost 4-3 in Frame si 2-2 in VV. Sunt sigur insa ca daca am fi mers si in "Stuf VV" l-as fi batut. Mai ales ca dadea semne mari de slabiciune :lol: Asta ca sa nu zic ca abandonase ;)

blitz43 19 Mar 2004 15:35

Placut in Frame. Placut si in Vama Veche km. 0 (unde blitz43, daniel, leonard si danny au continuat petrecerea si au ascultat niste muzica adevarata).
Cunoscut (mai mult sau mai putin) si 2 forumisti noi care au avut "curajul" sa vina la intalnire. Pink Panther, Korben, va mai asteptam si cu alta ocazie.
Totul ar fi fost perfect, asta daca blitz43 nu m-ar fi batut cu scorul general de 6-5 beri baute. Scorul pe reprize a fost 4-3 in Frame si 2-2 in VV. Sunt sigur insa ca daca am fi mers si in "Stuf VV" l-as fi batut. Mai ales ca dadea semne mari de slabiciune :lol: Asta ca sa nu zic ca abandonase ;)

Bey, io am lasat-o mai moale ca nu mai aveam cu cine combate :lol: ; schimbasem si marca de bere :x (btw, tocmai de la tine nu ma asteptam sa-mi numeri berile, asemenea oualelor lui nastase!) si deja aveam o jena... in plus, in copilarie, io am fost si putin bolnav (deh, unii cica nici nu m-am vindecat! :cry: ).... bah, da' tu cum ai ajuns acasa? n-am inteles de ce n-ai luat si tu taxiul ala distrus, macar pâna la obor... Parerea mea!
daniel, cum ii zicea maestrul GICA? hai cu tu stiai repertoriul.... :lol:
In rest, tot respectul pentru locatie, oameni, Casablanca (btw, de ce era ecranul verde?), nea pozaru', dvd-ul pe care era sa-l câstige Ambra Blue 8) , Proooptiki, saorma aia baloasa, buda aia meseriasa din Vama Veche si restul...
(Uneori) viata bate filmul!

raptor 19 Mar 2004 15:54

Si banuiesc k la noi restul care sufera pe baricade nu v-atzi gandit in timp ce likidatzi berile alea...alcoolul...unealta satanei.... :lol:

Pink Panther 19 Mar 2004 16:58

Hehehe... intr-adevar - mai mult sau mai putin - panterutza e mai timidutza de felul ei - s-a bagat intr-un coltishor - dar a fost prezenta!

dar pt. cineva care a descoperit acest site - cinemagia acum vreo cateva zile.. io zic ca e ceva, nu?

v-am pupat! :P

Danny 19 Mar 2004 23:24

Bey, io am lasat-o mai moale ca nu mai aveam cu cine combate :lol: schimbasem si marca de bere :x
bah, da' tu cum ai ajuns acasa? n-am inteles de ce n-ai luat si tu taxiul ala distrus, macar pâna la obor... Parerea mea!
daniel, cum ii zicea maestrul GICA? hai cu tu stiai repertoriul.... :lol:

Aha, am inteles, n-ai mai avut cu cine combate, te-ai resemnat, si ai lasat capul pe masa :lol:
Nu stiu de ce aveam eu impresia ca voi o luati in cu totul alta directie...asa ca am facut o mica plimbare. Numai bine cat sa ma trezesc.
Daniele, mai in_canta-ne frate... :D

Danny 19 Mar 2004 23:32

Originally Posted by Pink Panther:

dar pt. cineva care a descoperit acest site - cinemagia acum vreo cateva zile.. io zic ca e ceva, nu?
v-am pupat! :P

Dap, e de apreciat :)

Ambra Blu 20 Mar 2004 09:46

dvd-ul pe care era sa-l câstige Ambra Blue 8) ,

Cum asa?

ogto 20 Mar 2004 09:55

A scris cineva numele tau pe un bilet, astia se certau, toti ziceam ca eram siguri ca tu o sa castigi si mai bine ti-l dam direct. Dar numele tau a iesit din competitie ca nu erai prezent. Si astfel am castigat eu DVD-ul... :D I'm a lucky man!

Mala Portugal 21 Mar 2004 14:33

Am si eu o intrebare nevinovata (promit).Verigheta de pe degetul barbatului care zambeste asa frumos e verigheta lui blitz43?

Serghei 21 Mar 2004 15:30

Originally Posted by Mala Portugal:

Am si eu o intrebare nevinovata (promit).Verigheta de pe degetul barbatului care zambeste asa frumos e verigheta lui blitz43?

Nevinovata???Mala,Mala... :lol:

Care e Ambra?

BeNnY 21 Mar 2004 16:06

Ambra n-a venit

ricutza 21 Mar 2004 22:23

pai da, mala...

blitz43 22 Mar 2004 08:16

ti-o trebe? :lol:

emanuel 22 Mar 2004 13:48

Deci, pentru ca multi au intrebat daca aceste intalniri din Frame vor fi saptamanale, iata ce am hotarat:
Intalnirile OFICIALE vor fi din doua in 2 saptamani (urmatoarea deci, joi 1 aprilie -NU-I PACALEALA!-, ora 19,00).
DAR, acei forumisti care doresc sa se intalneasca in fiecare saptamana, pot sa mearga linistiti tot joia de la 19,00 unde vor beneficia pe baza cardului CineMagia de acea reducere de 30%.

Sper ca am lamurit pe toti...

Daca aveti intrebari, spuneti!

Semaca 22 Mar 2004 14:25

La poza aia de grup, poate sa dea cineva neste egzbligatii, sa aflam si noi, astia de n-am putut sa ajungem, who's who??

BeNnY 22 Mar 2004 17:28

Mda...

De la stanga la dreapta:

Danica
Emanuel
Scuze, nu am retinut numele corect... Lokibra parca :oops: :oops:
ricutza
Cristo (mai in fata)
KORBEN (mai in spate, imediat langa ricutza)
ogto (langa Cristo)
blitz43
Leonard
TLD (mai in fata, langa ogto)
Danny
Daniel
IceyU
Adrian (pe-acolo prin spate :) )
Alexandru

Danny 22 Mar 2004 17:39

Originally Posted by emanuel:

Deci, pentru ca multi au intrebat daca aceste intalniri din Frame vor fi saptamanale, iata ce am hotarat:
Intalnirile OFICIALE vor fi din doua in 2 saptamani (urmatoarea deci, joi 1 aprilie -NU-I PACALEALA!-, ora 19,00).
DAR, acei forumisti care doresc sa se intalneasca in fiecare saptamana, pot sa mearga linistiti tot joia de la 19,00 unde vor beneficia pe baza cardului CineMagia de acea reducere de 30%.

M-am uitat astazi la portofel si desi l-am vazut cam speriat, stresat, am indraznit si l-am intrebat daca ne permitem sa mergem in fiecare joi in Frame.
A stat putin pe ganduri, dar numai pret de cateva secunde, probabil ca sa-mi dea sperante, dupa care a sarit pe geam! :o
Am gasit mai apoi un bilet de adio: "Am dat faliment!!!" :( :cry:

emanuel 22 Mar 2004 17:42

Tocmai am aflat 2 vesti care s-ar putea transforma in evenimente CineMagiste cu ajutorul al nostru, al tuturor...
Pe 10 aprilie este ziua prietenului nostru BeNnY, iar pe 15 este ziua prietenului sau, si el forumist indarjit, Ogto.
Ce spuneti ne intalnim in aceste zile importante pentru ei sa le uram in direct La multi ani?

blitz43 22 Mar 2004 18:27

M-am uitat astazi la portofel si desi l-am vazut cam speriat, stresat, am indraznit si l-am intrebat daca ne permitem sa mergem in fiecare joi in Frame.
A stat putin pe ganduri, dar numai pret de cateva secunde, probabil ca sa-mi dea sperante, dupa care a sarit pe geam! :o
Am gasit mai apoi un bilet de adio: "Am dat faliment!!!" :( :cry:

mah danny, tu citesti prea mult o. bufnila! :lol:
parerea mea!

blitz43 22 Mar 2004 18:32

Tocmai am aflat 2 vesti care s-ar putea transforma in evenimente CineMagiste cu ajutorul al nostru, al tuturor...
Pe 10 aprilie este ziua prietenului nostru BeNnY, iar pe 15 este ziua prietenului sau, si el forumist indarjit, Ogto.
Ce spuneti ne intalnim in aceste zile importante pentru ei sa le uram in direct La multi ani?

:o mai stiu eu ziua unui forumist in aprilie... :lol:

IceyU 22 Mar 2004 18:34

Pai din moment ce 10 cade sambata iar 15 cade joi pe ogto lam rezolvat usor, acu mai ramane benny , care cine stie poate se rezolva cu un mic filmulet care-i place lui ca de cade sambata.(Just an ideea don`t kill me billy).

IceyU 22 Mar 2004 18:40

Blitz43
Oare a ta ?? :wink:

blitz43 22 Mar 2004 18:44

Originally Posted by IceyU:

Blitz43
Oare a ta ?? :wink:

nope, as vrea io...
daca tipu' nu vrea sa-si dezvaluie zodia, io nu pot sa ma bag asa.... in seama :x

BeNnY 22 Mar 2004 18:46

Pai ar fi misto sa mergem cu totii la un film.... insa trebuie sa vreti voi..

All times are GMT +2. The time now is 10:08.