![]() |
Propun o reteta pt. cocktailul Cinemgia: Cola, Pepsi, Pepsi Twist, Gheata, Rom, Sampanie, Vin Rosu, Nitroglicerina, inca putin Pepsi si la sfarsit o umbreluta...
|
Putin Propan si niste sange
|
pt benny
benny, vampirelule ce esti :wink:
|
Originally Posted by blitz43:
Sa inteleg cumva ca asta e concluzia la care ai ajuns dupa ce ai inchinat cele 40 de pahare de vin in cinstea Sfintilor Mucenici? :lol: |
Originally Posted by Danny:
pe dreaq... n-au fost 40 de pahare, ci numai zece... n-au fost cu vin (toate) ci cu bere... plus vreo 2 guri de JB (da alea nici nu se pun, ca doar m-am clatit :lol: !) Va salut, hâc! |
Rushine frate, rushine. ;) Sa nu respecti tu traditiile neamului... :P |
bey, iti vine sa crezi sau nu, n-am avut cu cine combate in continuare... ca as mai fi stat... las' ca recuperez joia viitoare! :lol: |
Prietene, ai fi putut sa-ti faci si tu un prieten imaginar dupa al 10-lea pahar...parerea mea! ;)
|
Am incercat odata cu o prietena :lol: imaginara! Si m-a bagat sub masa! Astia imaginari nu sunt de comitet; tin la bautura :x ! Parerea mea! :o |
:lol: :lol: :lol:
Stai olecutza. Pai tu mai ai voie sa ai prietene? :o :wink: |
Atâta timp cât EA nu stie .... In plus, am si specificat ca era imaginara........ bey, tu vrei sa ma dau de Gaulle? :lol: Ozzy buna! |
Pai ma, astea imaginare sunt mai periculoase decat cele reale.
Chiar tu ai spus ca te-a bagat sub masa. Data viitoare, cine stie, poate se baga ea sub masa! :o :lol: Ar fi trebuit sa te uiti la "Mintea unui barbat insurat", sa vezi acolo ce probleme pot aparea. |
Pentru mai multe detalii despre acest club inedit:
http://www.frame.ro/ Nu uitati ca va asteptam maine la ora 19,00! |
si cu cardul cum ramane, ca n-avem?
|
Maine discutam... voi veniti...
|
tantiile alea de pe site-ul frame, alea cu ombilicurile goale, sunt si ele invitate?
Parerea mea! |
Foarte misto facut site-ul :)
Sa va uitati la Events :) |
deci....
cine semneaza condica de prezenta diseara? :o |
fara 'deci'!
|
Originally Posted by Leonard:
deci.... tu chiar ai nevoie de un scaun? in cap? :lol: |
deci....
sa inteleg ca nu o sa va inghesuiti prea tare pacat o sa se simta singure fetele cu ombeliku gol |
Imi pare enorm de rau ca nu ati facut un anunt mai la vedere... abia acum am aflat de intalnire, si pe la ora 6 mai eram si pe la romana. POate data viitoare faceti si voi un anunt mai vizibil.....
|
Eu acum ma intalnesc de la "Marea provocare" la care de fapt nici macar n-am ales Cocktailul :o
Insa a fost misto, ogto a castigat un DVD ( :o MTF!) am facut impreuna cu ogto 100 de poze... insa din pacate o sa le vedeti abia maine datorita unei "erori"... |
Da. A fost duper misto. Ma-m super distart! E super misto sa te intalnesti cu oameni din spatele avatar-urilor. :D Am castigat un DVD! E super tare faza. Oricum, thx you all for a great time... Sper sa mai fie. :D :D
|
Ei bine..
acuma.. ca a trecut deja ziua cu pricina - adica 18.03.2004, uite ca am ajuns acasa - si ca sa vedeti ca nu sunt o panterutza neserioasa, tzin sa ii aduc multumiri in primul rand lui emanuel - pentru ca vorbisem cu el cu 2 zile mai devreme sa-mi aduca si mie revista no.1 - si a fost baiat tare de treaba, si in al doilea rand, desi am stat mai retrasa, intr-un coltzishor, mi-a placut ideea ca va intalnitzi si ca discutatzi tot felul de chestii interesante despre filme,actori, regizori si tot tacamul! - mi-a facut placere sa va cunosc si .. keep in toutch ! Panterutza Roz (alias Pink Panther :D ) |
Am ales 11 din cele 134 de poze facute de ogto si de mine la meeting :)
Le-am ales pe acestea pt ca am considerat ca sunt mai interesante (unele) decat celelalte... :roll: (FOTOGRAFII STERSE DE CATRE MODERATOR) |
Placut in Frame. Placut si in Vama Veche km. 0 (unde blitz43, daniel, leonard si danny au continuat petrecerea si au ascultat niste muzica adevarata).
Cunoscut (mai mult sau mai putin) si 2 forumisti noi care au avut "curajul" sa vina la intalnire. Pink Panther, Korben, va mai asteptam si cu alta ocazie. Totul ar fi fost perfect, asta daca blitz43 nu m-ar fi batut cu scorul general de 6-5 beri baute. Scorul pe reprize a fost 4-3 in Frame si 2-2 in VV. Sunt sigur insa ca daca am fi mers si in "Stuf VV" l-as fi batut. Mai ales ca dadea semne mari de slabiciune :lol: Asta ca sa nu zic ca abandonase ;) |
Bey, io am lasat-o mai moale ca nu mai aveam cu cine combate :lol: ; schimbasem si marca de bere :x (btw, tocmai de la tine nu ma asteptam sa-mi numeri berile, asemenea oualelor lui nastase!) si deja aveam o jena... in plus, in copilarie, io am fost si putin bolnav (deh, unii cica nici nu m-am vindecat! :cry: ).... bah, da' tu cum ai ajuns acasa? n-am inteles de ce n-ai luat si tu taxiul ala distrus, macar pâna la obor... Parerea mea! daniel, cum ii zicea maestrul GICA? hai cu tu stiai repertoriul.... :lol: In rest, tot respectul pentru locatie, oameni, Casablanca (btw, de ce era ecranul verde?), nea pozaru', dvd-ul pe care era sa-l câstige Ambra Blue 8) , Proooptiki, saorma aia baloasa, buda aia meseriasa din Vama Veche si restul... (Uneori) viata bate filmul! |
Si banuiesc k la noi restul care sufera pe baricade nu v-atzi gandit in timp ce likidatzi berile alea...alcoolul...unealta satanei.... :lol:
|
Hehehe... intr-adevar - mai mult sau mai putin - panterutza e mai timidutza de felul ei - s-a bagat intr-un coltishor - dar a fost prezenta! dar pt. cineva care a descoperit acest site - cinemagia acum vreo cateva zile.. io zic ca e ceva, nu? v-am pupat! :P |
Aha, am inteles, n-ai mai avut cu cine combate, te-ai resemnat, si ai lasat capul pe masa :lol: Nu stiu de ce aveam eu impresia ca voi o luati in cu totul alta directie...asa ca am facut o mica plimbare. Numai bine cat sa ma trezesc. Daniele, mai in_canta-ne frate... :D |
Originally Posted by Pink Panther:
Dap, e de apreciat :) |
Cum asa? |
A scris cineva numele tau pe un bilet, astia se certau, toti ziceam ca eram siguri ca tu o sa castigi si mai bine ti-l dam direct. Dar numele tau a iesit din competitie ca nu erai prezent. Si astfel am castigat eu DVD-ul... :D I'm a lucky man!
|
Am si eu o intrebare nevinovata (promit).Verigheta de pe degetul barbatului care zambeste asa frumos e verigheta lui blitz43?
|
Originally Posted by Mala Portugal:
Nevinovata???Mala,Mala... :lol: Care e Ambra? |
Ambra n-a venit
|
pai da, mala... |
ti-o trebe? :lol: |
Deci, pentru ca multi au intrebat daca aceste intalniri din Frame vor fi saptamanale, iata ce am hotarat:
Intalnirile OFICIALE vor fi din doua in 2 saptamani (urmatoarea deci, joi 1 aprilie -NU-I PACALEALA!-, ora 19,00). DAR, acei forumisti care doresc sa se intalneasca in fiecare saptamana, pot sa mearga linistiti tot joia de la 19,00 unde vor beneficia pe baza cardului CineMagia de acea reducere de 30%. Sper ca am lamurit pe toti... Daca aveti intrebari, spuneti! |
La poza aia de grup, poate sa dea cineva neste egzbligatii, sa aflam si noi, astia de n-am putut sa ajungem, who's who??
|
Mda...
De la stanga la dreapta: Danica Emanuel Scuze, nu am retinut numele corect... Lokibra parca :oops: :oops: ricutza Cristo (mai in fata) KORBEN (mai in spate, imediat langa ricutza) ogto (langa Cristo) blitz43 Leonard TLD (mai in fata, langa ogto) Danny Daniel IceyU Adrian (pe-acolo prin spate :) ) Alexandru |
Originally Posted by emanuel:
M-am uitat astazi la portofel si desi l-am vazut cam speriat, stresat, am indraznit si l-am intrebat daca ne permitem sa mergem in fiecare joi in Frame. A stat putin pe ganduri, dar numai pret de cateva secunde, probabil ca sa-mi dea sperante, dupa care a sarit pe geam! :o Am gasit mai apoi un bilet de adio: "Am dat faliment!!!" :( :cry: |
Tocmai am aflat 2 vesti care s-ar putea transforma in evenimente CineMagiste cu ajutorul al nostru, al tuturor...
Pe 10 aprilie este ziua prietenului nostru BeNnY, iar pe 15 este ziua prietenului sau, si el forumist indarjit, Ogto. Ce spuneti ne intalnim in aceste zile importante pentru ei sa le uram in direct La multi ani? |
mah danny, tu citesti prea mult o. bufnila! :lol: parerea mea! |
:o mai stiu eu ziua unui forumist in aprilie... :lol: |
Pai din moment ce 10 cade sambata iar 15 cade joi pe ogto lam rezolvat usor, acu mai ramane benny , care cine stie poate se rezolva cu un mic filmulet care-i place lui ca de cade sambata.(Just an ideea don`t kill me billy). |
Oare a ta ?? :wink: |
Originally Posted by IceyU:
nope, as vrea io... daca tipu' nu vrea sa-si dezvaluie zodia, io nu pot sa ma bag asa.... in seama :x |
Pai ar fi misto sa mergem cu totii la un film.... insa trebuie sa vreti voi..
|
All times are GMT +2. The time now is 10:08. |