![]() |
evident ca votul meu merge la Emi...pt ca pune suflet in tot ceea ce face, pt ca are grija de noi si de cinemagia, pt ca iubeste enorm filmele, pt ca este foarte haios si dragut...si lista ar putea continua dar n-as vrea sa-l complexez de tot pe Edward! :D
|
eu nici macar nu-l stiu pe eMANuel, nici pe TLD, nici pe nightwane...
cum dracu' ajungeti voi sa va cunoasteti ? ? aici, la tulcea, ma simt ca la 200 km sub pamant, in oala lui scaraotchi. apropos - danica, nu-mi spune ca n-ai ascultat niciodata evanescence ('bring me to life', 'going under')! votez cu emanuel pt ca e 'the rock' a acestui formul. balanta se inclina deja pt eMANuel. |
Originally Posted by notorious:
Cum ajungem noi sa ne cunoastem?!... Simplu meetinguri prin buc... esti binevenit la ele (de fiecare data se anunta cand se produce un meeting mai major) Cred ca era cu totul alta evanescence... nu se referea la trupa! ;) |
Era vorba despre Evanescence care si-a luat bataie de la Demona :lol:
|
Azi am avut onoarea sa intalnesc o parte din "The Big Boys (and one girl)", a Cinemagiei... It's cool... Imi pare rau pt. tine notorious ca nu poti sa faci si tu cunostina cu ei, I was LUCKY! :D
|
well, multa lume e din provincie si totusi am reusit sa ne intalnim...asa ca exista speranta notorious, ca vei ajunge si tu sa ne cunosti....
|
Cred k aceste competitzii au ajuns mai degraba nishte teste de loialitate shi credintza a.k.a OMERTA fatza de totzi membrii forumului CINEMAGIA.RO :lol:
|
Pun si eu un vot pt. Emanuel chiar daca nu il cunosc
|
Originally Posted by notorious:
Sweetheart!am ascultat Evanescence !!ma refeream la forumista cu numele acesta ... :evil: :evil: :evil: ..(am scris chiar in paranteza un/o forumist/a)...asha ca citeshte mai bine data viitoare .."honey"............. |
Originally Posted by Demona:
Yeah, i know... A trecut deja atata timp?... nu-mi vine sa cred! Mai e loc pentru inca vreo 40-50 de ani, ce zici?... :D ...si era o figura de stil cu pierdutul mintilor... Esti mai intreaga la minte decat altii care se cred "sanatosi" la "mansarda". Am mai spus, the one and only... A.! Inca o data thanks pentru onoare! |
Originally Posted by ricutza:
Multumesc, esti o draguta... :oops: ... ca intotdeauna! Va multumesc la toti... si celor care m-au votat dar si celor care nu... Suntem o familie, right? Si ne mai amuzam si noi din cand in cand... Thanks inca o data! Sunteti geniali! |
Emi ai uitat sa multumesti Academiei, parintilor si tuturor celor care te-au sustinut in acesti ani :lol: :lol: :lol: :lol:
|
OK... Deci...
Multumesc Academiei CineMagia, parintilor si tuturor celor care m-au suportat in acesti ani... :lol: :lol: :lol: |
Originally Posted by emanuel:
Capo di tuti mafia yo inca astept ordinul de asasinare al Joliei cu nume de cod big foot! :evil: |
care-i urmatoru meci?
eu propun Ambra Blu vs. Tim Roth |
Originally Posted by Leonard:
|
si-a pus una pe situl lui la Credits (www.dogville.go.ro), dar vad ca acum zice ca e in constructie adresa respectiva.
|
Originally Posted by emanuel:
Well duuuuuuuuuh dude! ;) Shi thx de complimente...Keep it cool dude! :wink: |
Demona decide who`s next...
Demona, who`s next? |
Deci eu n-am mai numarat...e clar...emanuel e invingatorul acestui meci! Oscarul merge la el! :lol:
SURPRIZA!!! Urmatorul meci se da intre Leonard shi Leonardo DiCaprio. (*) Pentru cei care nu-l shtiu pe Leonard. E tipul` care sta in picioare,priveshte spre obiectiv shi are ochi roshii. Leornard la ora aia se juca de-a Underworld. Ignoratzi prezentele din jurul lui...gen...eu! :lol: |
Leonard al nostru!
Nu-l sufar pe Leonard al "lor". :D |
Leonardu' roman
|
Leonard - nostru
|
Cu vortul meu este 4 - 0 pentru Leonardu` mioritic. Ce ma enerveaza e linku` de la DiCaprio, ca inca nu functzioneshte cum vreau eu. Grrrr....
Leonard...you're doin` great dude... |
thx for support, Demona & co.
|
Quote:
draga ricutza, sper ca tu si ceilalti forumisti sa aveti destula grija de voi si sa aveti zile pana prin septembrie, cand imi mut temporar domiciliul la bucuresti, la facultatea de drept sau la stiinte economice... abia atunci cred ca exista sanse sa dam ochii nostri frumusei... :P :P o sa mai fiu prin bucuresti la examene in vara, dar nu stiu daca ar i o idee. eu abia astept sa va cunosc. pana atunci, ne duelam in vorbe... p.s.: votez cu leonard al nostru. o data ca e fan woody allen, o data ca nu pare sa fie muiere, si pt ca mi-e simpatic pur si simplu. :) |
Mah da rapid va miscatzi mai nou!Un vot si de la mine la emanuel-sper sa-i pot intoarce cat de curand felicitarile pentru distanta parcursa... 8) Oricum,omu' de baza al forumului. (*)
Si Leonard de la mine.F kourse,nu di caprio... to alex2:-nu conteaza de fapt cantitatea,conteaza calitatea.Care este. |
Da da...Emi + Leonard si de la mine. Chiar ca se misca repede lucrurile pe aici.
|
si eu votez cu Leonard al nostru! :D
|
Leonard si din partea mea! ;)
|
leo :)
|
alexo`-doi...care dintre "leos"??? :D Oricum..nu am mai numarat..momentan Leondardu` mioritic conduce...
|
demonico, leo al nostru, de pe maluri dambovitene :) the other one...beah :evil:
|
azi dau cu stangul in dreptul mai peste tot pe unde postez... :evil:
prea multa veselie dauneaza :lol: va pup |
la multi ani fetelor care se mai plimba pe aici :wink:
sa fiti iubite si sa aveti o primavara de nota 10! |
^^^primavara asta ce face din oameni... :D
|
8 Martie SUX ASS! :evil:
|
Everything SUX ASS for you :lol:
|
Originally Posted by Gaandalf:
Bey, tu eshti pe ciclu`!!! |
LOL... Gaandalf este intr-un bad mode :P... Ok, acuma inteleg de ce s-a luat de Ricci. My apologies Gaandalf ca m-am luat de tine :P :D... Funny man...
|
Votez cu Leonard roman
|
|
pacat ca n-am fost de mai mult pe aici.oricum votez pe Leonard, nu Leornardo.
|
Originally Posted by Evanescence:
My oh my! Look who dares to come back!!! |
:lol: :lol: :lol: Yeah Gaandalf, since when u're such a biaaatch? :lol: |
Originally Posted by Danny:
de cand nu a vazut Spirited Away tot...cred...Gomen NAsai Gandalf! |
Parca tu erai cea kre nu inghite .. Valentine's Day , 1 ,8 Martie shi sarbatori dintr-astea de tot kktu' ... I guess the Mistress Of Darkness e mai SOFT decat o credeam io' ... :lol: Inca odata de la mine pentru sarbatoarea asta ... 8 MARTIE SUXXXXX ASS BIG TIME!... :wink: |
Originally Posted by Danny:
|
Originally Posted by Nightwane:
|
Originally Posted by Gaandalf:
Nu e de mushy and stuff or soft...dar ce importantza are 8 martie anyway? It's just a freakin` day...SHi chestia aia era o gluma...Imi pare rau daca nu le "inghitzi"... |
All times are GMT +2. The time now is 19:24. |