![]() |
Da' ce-are toata lumea cu bataile? Prefer povestile de dragoste. Vezi The Wolf cu Jack Nicholson si Michelle Pfeiffer.
|
Definatelly I like fights! Mushy stuff..not for me!!!
|
problema cea mai evidenta este deja stiuta, de fapt, horror-ul recent mizeaza pur si simplu pe efecte viscerale, actiune saturata si efecte speciale cu un singur scop: de a-ti fura ochii, nu de a emotiona. horror-ul clasic facea eforturi pt pastrarea suspansului, atmosferei, incerca un dram de emotie pura desi ascuns sub o tona de stangacii. probelma horror-ului modern e una de perspectiva: se crede ca in locul 'groazei de dupa usa' preferam sa ni se livreze o groaza mai 'high-technicizata'.
si desigur ca in locul lui 'underworld' si 'blade' (kkturi, adica, s-o spunem pe sleau) prefer oricand 'lupul', o abordare mai cumintica si mai realista a unei teme perimate si stupide. desi o aberatie ramane in esenta o aberatie, oricum ai spune-o... ideea este: da-le dracu' de filme cu vampiri. horror-ul are capodoperele lui,iar partea 'coltoasa' a genului este cea mai searbada si mai penibila. |
:roll: Somebody's pissed off..uhmmm....:roll:
|
'nosferatu - simfonia groazei', 'nosferatu' in versiune klaus kinski si christopher lee, 'dracula' in varianta coppola - merita vazute.
asta ca sa nu se spuna ca sunt pissed off/on, pt ca sunt fan horror, dar al horror-ului vechi... |
Ca tot amintiti de "Nosferatu" (ala vechi)...
Banuind ca ati vazut "Shadow Of The Vampire" cu Malkovich si Dafoe, ce parere v-a lasat filmul (asa, cu tot postmodernismul lui) ? |
Originally Posted by raptor:
Hehehe! My b-day gift from you...Inca nu l-am vazut, dar o sa se intample real soon! Thank you very much "rapty"...! ;) |
Singurele filme cu vampiri pe care ledetest e Vampirela sau ceva de genul si Buffy(lung metrajul).
|
O sa fie candva luna asta pe HBO filmul Dracula ala cu Keanu Reeves care are 2 sau 3 Oscaruri... nu l-am vazut niciodatadar se pare ca e bun...
O sa fie candva luna asta la Cinemateca HBO |
Eu nu-s fan filme cu vampiri... I find them... Disturbing... Si ideea este complet epuizata... Na mai fost nimic cu vampiri original de nush cand...
|
Quote:
Un film atipic pentru genul sau; spre deosebire de filmul clasic cu vampiri care descrie teroarea oamenilor confruntati cu un monstru, groaza care-i stapaneste, in "Umbra vampirului" se urmaresc doua planuri: procesul de creare a unei opere de arta si soarta nefericita a vampirului condamnat la nemurire. Malkovich face un rol bun intepretandu-l pe Murnau, un posedat mistuit de chemarea sa, care incearca cu orice pret sa-si incheie opera, recurgand la orice compromis. Ideea de a angaja un vampir adevarat care sa confere autenticitate filmului e asemanatoare aceleia enuntate de un personaj al lui Papini care se gandea la un teatru in care totul sa fie real: executiile, omorurile, mutilarile etc, folosindu-se condamnati la moarte drept actori. Willem Dafoe e de nerecunoscut (de fapt nici sub masca lui Bobby Peru nu mi-a fost usor sa-l descoper).Rolul a fost complex, vampirul mistuit de dorul de a vedea soarele este un personaj care inspira mai degraba compasiune decat groaza, dar parca nu m-a convins, nu a avut forta necesara.Ii lipseste ceva filmului astuia, nu a reusit sa-mi transmita chiar totul, sa ma faca sa intru in atmosfera lui. O sa incerc sa-l revad. |
Originally Posted by bogie:
Cam asa mi s-a parut si mie... Un film cu o premisa grozava, dar parca ii lipsea ceva... poate ca intra prea repede in rutina, in monotonie... Finalul, totusi, merita! |
Originally Posted by MinRep:
1). So basicly another mushy movie. Clar ca ii lipseshte ceva shi clar ca un film cu vampiri trebuie sa aduca in prim plan teroare oamenilor. Dupa cum spunea alt vampir: "oamenii se sperie de ce nu intzeleg!" Foarte logic Shi asha shi trebuie. Un film cu vampiri aduce in prin plan efemeritatea omul, i in primul rand in opozitzie cu veshnicia vampiriului. 2). Urasc vamprii care nu shtiu sa aprecieze ceea ce au. Exemplu`..."vampirul mistuir de dorul de a vedea soarele". What the fuck? Eshti vampir take it as it is. Ai primit un dar, folosheshte-l!!! Oricum nu ei sunt de vina, ci regizorii care vad in vampiri nu`sh ce anume, creaturi pline de conshtintza shi sentimente. Cand basicly un vampir e doar un cadavru umblator, a carui singura problema e sa se hraneasca shi sa se ascunda de soare(in caz ca-i face rau). Nu au suflet... Oamenii sunt aia care trebuie sa treaca prin toata faza aia cu sentimente and stuff, nu vamprii. Ei doar se hranesc...Nobody wants to get that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
Pai "Shadow of vampire" face si asta .
Quote:
Atentie, linia ce desparte imaginarul de real e in pericol de a fi depasita. Sau esti adepta lui Eco?
Quote:
Nu e asa clar, ai vrea ca toate filmele sa fie la fel? As putea spune si eu ca toate filmele de razboi trebuie sa ne prezinte acte de eroism, cat mai multi morti, ce-s alea sentimente in lupta, compasiune, teroare, dezgust? Filmele lui Arnold cel putin asta prezinta, iar filmele cu vampiri enumerate de tine sint echivalente cu cele ale lui Arnold. |
Originally Posted by bogie:
...I just like vampires a lot... |
Originally Posted by Demona:
..Hmm...chair foarte mult!!! |
Quote:
originalul 'dawn of the dead' a fost de milioane. l-ai vazut, gaandalf? pt ca din remake nu stiu ce=-o sa iasa. |
Corect, Notorius!
Dawn of the Dead (originalul!) e cea mai tare parte a trilogiei mortilor. Romero s-a intrecut pe sine! Si-a bagat coada un pic si Argento :lol: ! Savini, pe lânga un rolisor de BMF :evil: a mai lucrat si la cascadorii+efecte speciale! Ce mai incoace si/ncolo, o capodopera! :wink: Remake-ul nu se va ridica la inaltimea asteptarilor nici macar cât negru sub unghie! oricum, de departe cea mai proasta alegere pentru un remake! As putea zice chiar o impietate! :lol: |
mai intai, asteapta sa vezi si tu filmul, blitz! :P
|
Cititi si voi aici ce mai zice balanel asta de Rhames Ving! :lol:
http://www.fangoria.com/fearful_feature.php |
Mai tzine-tzi minte ca afost un episod in seria "X-Files" despre vampiri? Era o chestie despre ei. Nu suportau shireturile dezlegate shi lucrurile imprashtiate. La un moment dat Mulder ca sa scape de un vampir, i-a aruncat pe jos o cutie de chibrituri. How silly is that??? :evil:
|
Da.Imi aduc aminte faza.Parca Mulder era "anesteziat" pe jumatate pentru ca mancase o pizza cu somnifer si il atacase un vampir cam "plinut". |
Originally Posted by Flow:
..Yep. Dar nici ochii nu-i stateau bine in cap. He was a "pretty-gone-vampire"... |
bai, profanilor, ia hai, scurt pe doi - e cineva pe-aici fan 'x-files'?? ca vad ca voi nu prea stiti ce spuneti!
episodul cu pricina era evident parodic. si a fost chiar trasnet... :)) un episod despre vampiri f misto a fost unul de prin '94, singurul in care lipsea scully, iar mulder aparea alaturi de sotia sa de-atunci, si, pt prima oara, s-a sarutat pe ecran in serial. a fost un episod f erotic (!), iar vampiri nici nu prea erau vampiri - extrageau sangele cu seringa sau ceva. a fost, deh, foarte demult. |
Originally Posted by notorious:
Da` trebuie sa fii fan, ca sa vezi episodu`ala?? :roll: Indiferent ca era parodiat sau nu era despre vampiri...dude...chill!!! |
gata, m-am calmat de data asta. problema mea este ca n-am unde vedea restul episoadelor din 'dosarele x', de cand pro tv l-a lasat in coada de peste. iar eu eram inebunit dupa serialul asta...
|
Si eu eram mare fan Dosarele X, si am vazut episodul la care te referi. Si cred ca Pro Tv a facut bine sa termine serialul inainte sa plece Mulder... |
Cred ca Pro7-le shi VOX-ul sigur mai transmit "X-Files". |
Tocmai am vazut Bram Stoker's Dracula si este destul de bun...
Mi-a placut cum a jucat Gary Oldman mai ales ca a reusit sa pronunte "s" (s de la si) ... Keanu Reeves mi s-a parut slabut insa... |
Originally Posted by BeNnY:
Pai Keanu e el asha...mai peltic...:roll: |
super klumea DRACULA aseara pe hbo. dar am inteles ca a mai fost dat pe alte posturi din romania si aia scriau premiera. why??
oricum pt. mine a fost premiera :lol: |
Originally Posted by Ionutz55:
|
Este premiera pe anul asta presupun... dar aia au scris acolo premiera chiar daca era in cadrul Cinematecii HBO ...
|
Originally Posted by BeNnY:
|
filmul mi sa parut bun, voua?
|
Nu cine shtie ce. Trebuiau mai multzi vampiri, mai putzina drama shi sentimentalism... |
mia palcut ca vorbeau si romana
bai da vedeti ce prosti sut romani. de ce nu cer ei bani pt. numele lui dracula ca doar vedeti ca se foloseste in toate filmele cu vampiri. asa mai facem si noi niste bani si io stiu sa renovam branul si sa facem publicitate in toata lumea |
Si cine ai vrea tu sa puna © pe numele Dracula?
|
pai statu roman. daca te oferi tu asa castigi niste banii cinstiti :P
|
Cica drepturile de autor pentru numele Dracula au fost cumparate de nishte americani...so... |
Au fost cumparate???De la cine??? Numele Dracula nu e marca inregistrata,pe vremea lui Stoker pula Registru national al Marcilor!!! In plus legea zice in felul urmator: Art. 3. In intelesul prezentei legi, termenii si expresiile de mai jos se definesc dupa cum urmeaza: a) marca este un semn susceptibil de reprezentare grafica servind la deosebirea produselor sau a serviciilor unei persoane fizice sau juridice de cele apartinând altor persoane; pot constitui marci semne disctinctive, cum ar fi: cuvinte, inclusiv nume de persoane, desene, litere, cifre, elemente figurative, forme tridimensionale si, in special, forma produsului sau a ambalajului sau, combinatii de culori, precum si orice combinatie a acestor semne; b) marca anterioara este marca inregistrata, precum si marca depusa pentru a fi inregistrata in Registrul National al Marcilor, cu conditia ca ulterior sa fie inregistrata; Art. 5. Sunt excluse de la protectie si nu pot fi inregistrate: j) marcile care contin, fara consimtamântul titularului, imaginea sau numele patronimic al unei persoane care se bucura de renume in România; Deci in Romania pula inregistrare Dracula!!! De fapt drepturile pt dracula apartin lui Briam Stoker si urmasilor,astea s-ar putea sa fie cumparate de cineva(drepturile pt carti si nicidecum pt nume)!!! |
Quote:
monica bellucci parca e absloventa de drept. a zis la premiera lui matrix reloaded: 'se pare ca mi-e destinat sa-l sarut pe keanu reeves din 10 in 10 ani' (il mai 'sarutase' in 'dracula'). gaandalf, zi mersi ca nu vorbeau aia ruseste (ca in 'dracula - un mort iubaret' cam asta vorbeau), deci lasa erorile geografice & etnice... |
Belluci a jucat in Bram Sroker`s Dracula? Ca eu nici n-am recunoscut-o... ce e drept, nici n-am cautat-o
|
|
Originally Posted by Serghei:
Who cares anyway? Am auzit shi eu? What's the big deal? Geeeeeez... |
Originally Posted by snatchro:
Pai Mulder, Mulder ramane. Patrick nu manca semintze cand se enerva shi nu avea poster cu "I want to believe" in birou shi nu se potrivea asha de bine pe langa Scully... :) |
are cineva idee (un site sau cunostinte, ceva...) cum sa fac rost de sezoanele 8 si 9 din 'x files'. ma gandesc ca daca au aparut sezoane din 'friends' si 'stargate SG1' pe cd, de ce nu ar aparea si 'dosarele x'?...
|
Nu prind HBO(pun ashtia scump la cablu) shi va intreb :care DRACULA ?Doar nu ala vechi.Au facut ceva nou sau cum? Ceva de genu lui Dracula 2 Ascension,asa mai modern :-?
|
Dracula din '92! Ala cu Keanu Reeves si Gary Oldman!
Bram Stoker's Dracula :roll: |
eu prefer sa-l numesc 'francis ford coppola's dracula'... :wink:
|
All times are GMT +2. The time now is 21:58. |