Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Noutati (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=237)
-   -   Avatare noi (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83114)

angel_4u 05 May 2006 20:39

Demona...mishto banner ;)

Nightwane 07 May 2006 15:24

angel_4u: misto IQ ;)

77ravens 10 May 2006 21:04

Nice!Cat fight!

Supastar 04 Dec 2006 16:35

a propos de avataruri, tie ti se potriveste avatar-ul tau curent. si eu mi te inchipui cam la fel de psycho k tipu ala! :?

Neuptolem 04 Dec 2006 22:47

Mie mi se potriveste ca o manusa. :P

lestatika_29 05 Dec 2006 18:33

ai poza cu taticu'? :)

Neuptolem 05 Dec 2006 21:31

Adevarul este ca dupa Troy, nu mi-l pot imagina pe Achilles decat "imbracat" in Brad Pitt.
Mm, fotografia este bine lucrata, o emblema a unui razboinic din Iliada,
l-ar putea reprezenta foarte bine si pe Neuptolem (Nauptoleum, Neoptolem).
Am un spirit mai bataios din fire 8) ...in special ma lupt foarte bine cu morile de vant :lol: fotografia mi s-a parut sugestiva. :D

lestatika_29 05 Dec 2006 22:03

neoptolem era fiul lui Ahile. alt neoptolem era tatal printesei Olympia, si deci bunicul lui Alexandru cel Mare (de-aia si afirmatias lui Alo. ca ar fi descendentul peleianului).
sincer, nu mi-a placut Troy. Brad Pitt a jucat chiar prost, si putin imi pasa cat de sexy o fi, tot nu-mi place de el. oricum l-am prefereat pe Bana/Hector.

Neuptolem 05 Dec 2006 22:31

Originally Posted by lestatika_29:

neoptolem era fiul lui Ahile.

Chiar era nevoie sa specifici asta??? :D

sincer, nu mi-a placut Troy

Da, Troy e un film destul de prost, mai ales ultimul sfert din el care-i demn de Zmeurika...sunt foarte bine realizate scenele de actiune si soundul...si revin aici.

Brad Pitt a jucat chiar prost

Nu este tocmai rolul vietii sale, dar s-a pliat foarte bine pe razboinicul Achilles, arogant, curajos, si in acelasi timp sensibil, profund, filosof.
De altfel, multor pretentiosi (ca si mie) scena de lupta dintre Ahile si Hector este cea mai buna scena de fight cu spada din istoria cinematografiei, si nu spun vorbe mari, revezi.
De asemenea, razbunarea lui Patrocle imi aminteste de Legendele toamnei (filmul meu, o buna perioada de timp, preferat) cand pe frontul acela esti naucit la propriu de ce se intampla...

si putin imi pasa cat de sexy o fi, tot nu-mi place de el

Imi place (ca persoana de sex masculin) la Brad Pitt, ca este singurul barbat actor: frumos si dur, in acelasi timp. Nu-i pot gasi adversar la capitolul asta. Are un echilibru perfect.
Cam cum este la voi reprezentanta Angelina... :D

Neuptolem 05 Dec 2006 22:44

Johnny Deep este dur? Mai dur ca Brad Pitt???
Ti-l imaginezi pe Deep in Troy, Fight Club, Legends of the Fall sau Snatch?
Sau pe Brad Pitt in Eduard-forfecutze, Finding neverland, atat de iubit de tine?
Arata bine, recunosc. Si sunt multi aici.
Si fara sa exagerez, Brad este mai dur decat Arnold, Jason Statham ala sau tipul din Blade. Poate doar Vin Diesel il egaleaza. In plus, primul mai si joaca cate ceva...
Cea mai buna combinatie: nervi tari/duritate - frumusete/fizic, este Brad Pitt. Ii vreau adversar pe masura! :P

cosmin543 05 Mar 2007 15:00

cum imi pun avatar?

Distractia A Inceput! - Poze - Slabire

Neuptolem 18 Apr 2007 12:59

Google - pagina net - picture - clic dt pe picture - select adress URL - paste in profil unde se cere URL-ul.
Mi-a dat si mie batai de cap.

aayana 18 Apr 2007 23:02

Originally Posted by Neuptolem:

Google - pagina net - picture - clic dt pe picture - select adress URL - paste in profil unde se cere URL-ul.
Mi-a dat si mie batai de cap.

Si mie, mai ales ca pozele pe care le vroiam eu sunt mai mari de 3 kb

catherine zeta 19 Apr 2007 13:16

TDL plizzz vreu si yo unul cu zeta jones sa-l pui la ascociatia de imagini plizzzz

Neuptolem 19 Apr 2007 16:22

http://www.ukhotmovies.com/zetajones/ (Jos!)
Dai CLIC DT pe poza, Properties, apoi iei adress URL si copy-paste pe cinemagia la profil.
Ia si tu una mai fierbinte sa avem ce privi. :P

carmen_angelus_romila 14 Oct 2018 09:43

Observ multe propuneri, dar nu vad nimic concret...!(?)

All times are GMT +2. The time now is 20:35.