Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Videoclipuri (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82932)

Demona 22 Nov 2003 14:38

Originally Posted by "blitz43:

Cam greu la trupele (Korn, Limp Bizkit, Linkin Park, Caca Roach) astea cu inspiratia...
Acum judeca si tu obiectiv!! Dupa 2-3 albume, nu prea mai au ce "sa zica"... Din pacate pentru ei si vânzarile au scazut vertiginos!
Parerea mea si a multor altor rockeri!

...Nah-nah! Leave KoRn out of the conversation!!!

lynx 28 Nov 2003 11:00

Originally Posted by blitz43:

:( Aoleo, am uitat ce era mai important!
Am vazut ieri cel mai penal clip, :-? din viata mea.
BERE GRATIS, un clip filmat intr-o clasa de scoala sau liceu.
Apareau si Margareta Pogonat + Claudiu Bleont.
De departe cel mai stupid si cretin clip posibil. Bere Gratis astia ar trebui sa se sinucida in direct la TV, asa ar mai obtine si ei un public cât de cât.
Vocalul ala il imita pe Bittman (Holograf - alti lautari prostituati muzicali) cu o mina imbecila. :x Chitaristul ala cu cercel in ureche... phua! numai ascultati-l... :o
Best of the CRAP!
Va salut!

Ce cautatu totusi actorii aia doi, acolo?
Ah, banii! :x

Videoclipul este absolut idiot! Stiati, insa, cine ascris scenariul si a semnat regia acestui videoclip /ala de la Bere Gratis/? Liana Stanciu! Se vede ca este habarnista in domeniu, dar cretinii aia de la Bere Gratis au optat pentru scenariul ei. Mare greseala! Trebuiau sa angajeze tipi profesionisti. De exemplu, Andreea Paduraru, ca este singura care mai face niste clipuri cat de cat digerabile.

Nightwane 28 Nov 2003 12:51

Bjork? really cool videoz...mai ales Pagan Poetry, Hunter, Cocoon....si altele :)

Gaandalf 28 Nov 2003 15:59

a vazut cineva ultimul videoclip de la Limp Bizkit .... Behind Blue Eyes ... in kre se linge la greu cu Halle barry ?

e de pe soundtrackul de la Gothikka ... mie mi-a plakut da melodia nu este cine shite ce ...

christi 02 Dec 2003 07:33

:) da, dragut...

Bogie 03 Dec 2003 06:44

Un videoclip dragut: Six Feet Under - The day the dead walked :D

blitz43 03 Dec 2003 08:40

Originally Posted by bogie:

Un videoclip dragut: Six Feet Under - The day the dead walked :D

Prefer ultimu' NEVERMORE
Parerea mea!

Demona 19 Dec 2003 03:29

Originally Posted by Gaandalf:

a vazut cineva ultimul videoclip de la Limp Bizkit .... Behind Blue Eyes ... in kre se linge la greu cu Halle barry ?

e de pe soundtrackul de la Gothikka ... mie mi-a plakut da melodia nu este cine shite ce ...

Dar shtiai ca sunt impreuna? De aia se ling la greu. :) :roll:

Demona 19 Dec 2003 03:30

..ultimul videoclip Evanescence...

TLD 19 Dec 2003 08:31

Originally Posted by Demona:

..ultimul videoclip Evanescence...

My imortal sau ma insel eu? Fata de primele 2 e mult mai linistit. M-am cam mirat, si in acelasi timp am inteles ca trupa e pe duca, n u o sa mai dea concerte, alea, alea...

Gaandalf 19 Dec 2003 10:26

Dar shtiai ca sunt impreuna? De aia se ling la greu. :) :roll:

ce marpha! chestia asta mi se pare super marpha! adik pun pariu ca totzi criticii or zice k cea mai nepotrivita pereche - Ea - a luat oscarul shi EL e tatuat din cap pana-n picioare ... Apparently she doesn't give a lying F@ck!

Demona 19 Dec 2003 20:34

ce marpha! chestia asta mi se pare super marpha! adik pun pariu ca totzi criticii or zice k cea mai nepotrivita pereche - Ea - a luat oscarul shi EL e tatuat din cap pana-n picioare ... Apparently she doesn't give a lying F@ck!

...True...true...

Danny 19 Dec 2003 23:42

Benny Benassy - Satisfaction. Nu e rau deloc videoclipul... :D

video-freak 20 Dec 2003 12:19

site interesant

http://www.samuraiwar.com/page.php?x=943076

Nightwane 20 Dec 2003 13:41

nu dati click pe link-ul de mai sus :D trust me...oricum video-freak...e old news site-ul ala...

Mala Portugal 21 Dec 2003 01:26

Daca tot ati transformat 'Vreau sa stiu' in 'Cafenea' imi dau si eu cu preferinta: Madonna - What it feels like for a girl

lynx 22 Dec 2003 11:38

Dar la capitolul videoclipuri romanesti? Exista ceva preferinte?

christi 22 Dec 2003 16:55

Originally Posted by Mala Portugal:

Daca tot ati transformat 'Vreau sa stiu' in 'Cafenea' imi dau si eu cu preferinta: Madonna - What it feels like for a girl

Excelent clip, facut de Guy Ritchie... nota 10.

Demona 22 Dec 2003 19:08

Originally Posted by lynx:

Dar la capitolul videoclipuri romanesti? Exista ceva preferinte?

Oiiiiiiiiiiiio! Sigur...ala videoclip beton cu "mi-e frica sa dorm singurica"...Bikini sau cum le cheama... :D

Demona 22 Dec 2003 19:16

Originally Posted by Mala Portugal:

....Shi e bai mare?

Mala Portugal 26 Dec 2003 12:48

Daca tot am ajuns la clipuprile Madonnei am o curiozitate. Stiu ca la American Life au existat mai multe versiuni. La noi a apartut cea cu steagurile, cea mai epurata banuiesc . Am mai vazut secvente dinr-o versiune cu mai multe minoritati (si majoritati parca) sexuale care pozau intr-o toaleta publica . Mai stie cineva si alte variante?

Alex Leo Serban 30 Dec 2003 06:31

cele mai bune clipuri ale madonnei, dupa capul meu, sint: 'vogue', éxpress yourself', 'frozen' si 'nothing really matters'. ultimele nu mi-au placut...

Mala Portugal 30 Dec 2003 12:39

"What it feels like for a girl" mi-a placut nu numai fiindca are legatura cu piesa (chestie din ce in ce mai rara la un videoclip -si nu inteleg de ce) dar mai mult, o completeaza. Madonna intreaba "do you know what it feels like for a girl in this world" si clipul raspunde ...confuza :-?

TableSportsGuy 30 Dec 2003 20:19

Madonna ..hmm

Cel mai tare videoclip al Madonnei mi se pare "Justify My Love" care , va zic cu siguranta a fost votat de multa lume unul din cele mai sexy videoclipuri din toate timpurile, si melodia e una foarte reusita (Lenny Kravitz stie ce scier :) )se completeaza perfect.

ricutza 31 Dec 2003 01:57

mie dintre clipurile Madonnei imi place cel mai mult Frozen...l-am revazut zilele astea si mi-a placut la fel de mult ca si prima data...nu cred c-am mai vazut un alt videoclip care sa ma impresioneze atat de mult...probabil ca asta e videoclipul meu preferat!

KORBEN 04 Jan 2004 19:41

bravos mala

si io vreau sa vad varianta Hard" de la american life
akuma dak ma gandesc gagika a avut ( exceptand`o pe bjork din discutie pt e e in a league of her own) cele mai tari clipuri pt o tipa. ever
1 frozen 2 express yourself 3 hollywood 4 justify my love 4 erotika
and so on

Akasha 17 Jan 2004 17:10

videoclipurile Evanescence. in "Bring pe to life" si "My Immortal" parca e un inger, iar in "Going Under" un demon.super metamorfoza...

Mala Portugal 18 Jan 2004 02:47

Da Bjork chiar merita sa stea undeva pe un nor deasupra tuturor cand vine vorba de clipuri.
Iar asta fiindca a reusit performanta sa-i adune in jurul ei pe ciudatii ciudatilor (in cel mai bun sens al cuvantului).Favoritul meu e It's Oh So Quiet a lui Spike Jonze (regizorul de la Being John Malkovich, Adaptation si inca o gasca de clipuri ) pentru atmosfera aceea calda si candida pe care n-am mai simtit-o de la “Vrajitorul din Oz”.Mi-a placut foarte mult si “I miss you” opera lui mega!!!-Spumco , iar fani animatiei stiu de la ce vine mega acela.
Mai e apoi ‘All is Full Of Love’ a lui Cris Cunningham (individ pentru care amicii mei care se ocupa de web-design au un adevarat cult) , un clip care emana tone de feromoni.....si as tot vorbi si despre ‘Human Behaviour’ cel cu ursuletul de plus sinistru (damn ,pe unde o fi urtsuletul meu de plus?), si despre Violently Happy sau Big Time Sensuality si despre , si despre, si despre...

Demona 29 Jan 2004 22:08

Eu am revazut zilele trecute una din trupele favorite, "Foo Fighters". Videoclipul la "Learn to fly" este bestial, mai ales ca joaca shi Jack Black in el. Jackie da multe raite in videoclipurile celor de la Foo Fighters. In ultimul apare iar.

Dar videoclipurile propriei formatzii sunt iar hilare...Tenesious D...or somethin`... :)

snatchro 04 Feb 2004 13:57

Pe mine m-a impresionat in mod placut Love Profusion - Madonna. Un videoclip superb pe o melodie chiar reusita. Desi sigur ca se mai putea mai mult lucra la unele secvente generate pe calculator.

Demona 11 Feb 2004 11:15

Originally Posted by snatchro:

Pe mine m-a impresionat in mod placut Love Profusion - Madonna. Un videoclip superb pe o melodie chiar reusita. Desi sigur ca se mai putea mai mult lucra la unele secvente generate pe calculator.

Care e videoclipul ala? Cu ea cand se plimba pe o strada shi are imaginea aia...innocent???

snatchro 11 Feb 2004 13:35

LOVE PROFUSION

Da. Si nu numai pe strada, ci si pe petale, pe apa etc. Imi place finalul feeric, contrastant cu inceputul citadin si mohorat.

Gaandalf 12 Feb 2004 14:07

50 Cent - if i can't shi Jay-z - ENCORE super melodii shi super videoclipuri in concert ambele ...

Bogie 12 Feb 2004 17:19

Quote:

50 Cent - if i can't shi Jay-z - ENCORE super melodii shi super videoclipuri in concert ambele ...

Fuckin' niggers.

nookie 12 Feb 2004 18:28

Da' de videoclipul celor de la White Stripes - "I just don't know what to do"
nu stiu de pe ce re-make?
Sau ultimile doua Linkin Park? Misto, nu?

Demona 13 Feb 2004 14:41

Originally Posted by nookie:

Da' de videoclipul celor de la White Stripes - "I just don't know what to do"
nu stiu de pe ce re-make?
Sau ultimile doua Linkin Park? Misto, nu?

"Numb" shi "From the inside"...yeah real cool! Sunt curioasa ce urmeaza. Eu vroiam sa vad videoclip de la Linkin Park cu melodia "Nobody's listening" shi de la Evanescence -"Torniquet". Eu deja am desenat videoclipurile in viziunea mea la melodiile astea. Eram curioasa daca o sa iasa shi cum ar fii... :P

nookie 13 Feb 2004 14:57

"Numb" shi "From the inside"...yeah real cool! Sunt curioasa ce urmeaza. Eu vroiam sa vad videoclip de la Linkin Park cu melodia "Nobody's listening" shi de la Evanescence - "Torniquet". Eu deja am desenat videoclipurile in viziunea mea la melodiile astea. Eram curioasa daca o sa iasa shi cum ar fii...

Misto Tourniquet. My favourite de pe Fallen.
Ultimile doua linkin park sunt misto, pacat ca nu au inceput Meteora in acelasi stil pentru ca de exemplu "Somewhere I belong" seamana cu ce faceau inainte.

"I got a heart full of pain, head full of stress
Head full of anger, held in my chest"

Demona 13 Feb 2004 15:02

Originally Posted by bogie:

f***' niggers.

*rollin` on the floor, laughin` my a** off...*

"I love niggers...cause niggers are meeeeeeee!" - OST Bad Boys 2! ;) Huh bogie?

Demona 13 Feb 2004 15:18

Misto Tourniquet. My favourite de pe Fallen.
Ultimile doua linkin park sunt misto, pacat ca nu au inceput Meteora in acelasi stil pentru ca de exemplu "Somewhere I belong" seamana cu ce faceau inainte.

"I got a heart full of pain, head full of stress
Head full of anger, held in my chest"

Yeah! "Torniquet" e shi preferata mea de pe "Fallen"...urmata de "Hello" shi "My Immortal"...

Shi Linkin Park trebuiau sa inceapa cu o nota asemanatoare cu primul...nu de alta dar speria auditoriu` shi nu dadea bine la show-bizz. :) Oricum "Meteora" e mult mai "lucrat"decat "Hybrid Theory".

nookie 13 Feb 2004 15:31

De Rasmus ce zici?

She's fading away
Away from th�*s world
Drifting like a feather
She's not like the other girls
She lives in the clouds
She's not like the other girls I know

Demona 23 Feb 2004 21:31

De Rasmus ce zici?

She's fading away
Away from th�*s world
Drifting like a feather
She's not like the other girls
She lives in the clouds
She's not like the other girls I know

Asta e cumva dedicatzie speciala! ;)

nookie 24 Feb 2004 10:21

nu stiu daca ai vazut "King pin" cu Woody Harrelson. Era scena aia in care reporterul il intreba ce a facut in ultimii 20 de ani, si el a spus ca a baut. Apoi reporterul il intreaba:
- Are you still drinking?
Iar el spune:
- No, I quit... long time ago... Why, you're buying?

PS: if you believe so...

Demona 24 Feb 2004 21:30

nu stiu daca ai vazut "King pin" cu Woody Harrelson. Era scena aia in care reporterul il intreba ce a facut in ultimii 20 de ani, si el a spus ca a baut. Apoi reporterul il intreaba:
- Are you still drinking?
Iar el spune:
- No, I quit... long time ago... Why, you're buying?

L-am vazut...what's the point in that?!

PS: if you believe so...

I don't! I was jokkin`...

nookie 25 Feb 2004 07:07

no fun in explaining that!

apathic_me 26 Feb 2004 17:33

doua videoclipuri

Doua videoclipuri:

1. Otherside- Red hot chili peppers (regia Jonathan Dayton&Valerie Faris)

Joaca postmodernista foarte serioasa cu diferite elemente vizuale din trecut. Si imi mai place foarte mult cum este prezentata povestea, in limbaj pur oniric. Poate ca este acesta din urma este elementul care-mi place cel mai mult (un fel de "Sacrul si profanul" in varianta de videoclip).
Pe Jonathan Dayton&Valerie Faris i-ati mai intalnit prin "Tonight, Tonight" (Smashing pumpkins), "Freak on a leash" (Korn) si prin multe alte videoclipuri foarte bune. Iar pe RHCP in foarte multa muzica buna.

2. Knives out- Radiohead (regia Michel Gondry)

Un videoclip care se potriveste foarte bine atat soundului Radiohead (unde depresive, frecvente axioase, amplitudini sinucigase) cat si lui Michel Gondry (vezi o duzina de videoclipuri Bjork).
Pentru cei ce gusta din depresie, este un videoclip cosmar de toata frumusetea. Howling-ul prelung al lui Thom Yorke combinat cu miscarea continua a imaginii in spatiul claustrat de boala induc o stare nu prea deparatata de dementa.

Demona 04 Mar 2004 16:13

De la Red Hot Chilli Papers imi place videoclipul de la "Don't Stop". Nu shtiu de ce...e freaky rau! Cat despre KoRn...duuuuuh! "Toughtless" rulzzzzzzzzzzz!!!

ogto 04 Mar 2004 16:36

La Red Hot Chilli Peppers imi lace tare clpipul de la Give It Away, Aeroplane si Californicatin. Sunt rupere...

Demona 05 Mar 2004 15:01

...Mai e shi "Fortune Faded". Bey, dar n-am mai vazut d emult un videoclip "Tool". Aia chiar ca scoteau freaky videos!!!

christi 05 Mar 2004 15:11

...Mai e shi "Fortune Faded". Bey, dar n-am mai vazut d emult un videoclip "Tool". Aia chiar ca scoteau freaky videos!!!

... regizate chiar de chitaristul lor, Adam Jones. Super-cool clipurile, le mai da VivaPlus din cind in cind, mai ales la emisiunile de rock de miercuri si duminica noapte...

... interesant e si ultimul clip Placebo...

Demona 05 Mar 2004 17:39

...Yeah! Bey tu ai noroc nu gluma. Bine ca eu prind MTV2 nu Viva Plus. Dar pe Viva2 nu baga? Parca acolo era partea cu rocku`...

All times are GMT +2. The time now is 14:19.