![]() |
Demi Moore, cea mai celebra voce "deep" din cinema-ul actual!
|
da are, dar parca nu e asta....e una la care ma gandesc, dar n-o nimeresc. Are o voce mai groasa .... oricum si demi are voce mishto si inconfundabila.
|
In opinia mea, cea mai frumoasa si mai ...feminina voce o are Scarlett Johansson.
|
Fata e excelenta, dar vocea mi se pare absolut la fel cu oricare alte milioane de voci de fete... Chiar nu e cea mai impresionanta caracteristica a ei! Dar asa se intimpla: rasare cite una sau unu' nou(a), gata! Ala (aia) e cel mai/cea mai...! Restul de pina atunci sint stersi cu buretele.....
Hmmm... Voce mai grava decit Demi Moore.... Greta Garbo? Marlene? |
Michelle Pheipfer - mi-a placut la nebunie ... dintotdeauna! :oops:
Rupert Everet - :sick: Antonio Banderas a.k.a Puss (Shrek 2) - a fost criminal ... :lol: :D :P Joe Pesci - Goodfellas : "What the f@ck is soooo funny about me?" Cartman: "I hate you Kenny!" Brad Pitt - Snatch - english mingled with romanes ... Robert De Niro - accentul de macaronar ... Al Pacino - Satana in Devil's Advocate + more ............. |
mi-am adus aminte la cine ma gandeam... e tipa din Bedallzed.. Liz Hurley..o ador, mai ales accentu ala demential!!
|
Subscriu si eu la Michelle si mai adaug pe Uma Uma
|
Malcom MacDowell
Edward Norton Orson Welles Ewan McGreggor(am ramas surprinsa ca nu l-a trecut nimeni ,are o voce superba ..mie nu mi-a placut niciodata "Your song"de Elton John pana nu am auzit aceasta melodie cantata de Ewan in Moulin Rouge)ah..shi daca tot am revazut aseara "2001:A space Odyssey" (NU,nu m-am uitat la meci )il adaug shi pe Douglas Rain (vocea lui HAL) la femei Jodie Foster ,Demi Moore shi Liz Hurley ..ah..shi o voce care mi-a ramas in minte inca din frageda copilarie ,mai tineti minte casetele video traduse de Irina Margareta Dristor?eu da! |
Nu am vazut in listele vostre:
Mel Blanc (the man of 1001 voices) Woody Allen Mel Gibson (care are o voce groasa perfecta pt. multe dintre rolurile sale, de ex. Payback care a fost de curand la ProTV) Arnold a.k.a The Terminator Dustin Hoffman Iar cea mai celebra voce care imi vine in minte este cea a actritei Jean Hagen (Lina Lamont) din Singi' In The Rain, pt care are si o nominalizare :D |
Actori:
- Anthony Hopkins - Sean Connery - Banderas( in Shrek 2)....Nu criminal,cum a zis Gandalf, ci super super criminal :D - Al Pacino La actrite nu am decat una care imi place mult, Liz Hurley(intr-adevar, accentul ala e super) Si sa n-o uitam pe Irina Margareta Nistor, cea care ne-a terorizat filmele din copilarie :D |
Originally Posted by iepurilah:
o cheama NISTOR nu DISTROR?cred ca eu am ramas cu sechele de la carcotashi ..in orice caz nu cred ca nimeni i-a uitat vocea ..THE HORROR........ |
:lol: :lol: nu te mai uita atat la carcotasi :D
|
Antonio Banderas?!?!?! :sick: :sick: :sick: Ala are o voce misto?
|
Originally Posted by iepurilah:
Care parte n-ai inteles-o? :hmm: |
He sucks :sick:
|
Originally Posted by BeNnY:
Originally Posted by BeNnY:
|
subscriu si eu la Antonio in Shrek2
|
Ador vocea lui Al Pacino si cea a lui Dinica.
|
mie cel mai tare imi plac vocile fufelor din filmele XXX(mai ales in alea in care vocea nici macar nu este a zdrentei ce se da in stamba si aia de la montaj nu reusesc sa suprapuna bine vocea cu faptele :D :D :D :D )
|
Originally Posted by ioshi:
da corect!!....aici cam ai dreptate...dar faza e ca alea nu zic prea multe...mai mult gem!!! :) |
Cateva dintre replicele celebre ale ics ics ics-urilor:
Das is gut Yeah baby it is so big faster faster she is my friend, can she join us what's Dante first name? Alijerry or what? Mutu si mai cum? |
In materie de voci ashtept akum Shark Tale ca are o distributzie filmul ala... de nu se mai opreshte : Will Smith, Robert De Niro, Renée Zellweger, Jack Black, Angelina Jolie, Martin Scorsese & Ptere Falk ...
|
Citind topicul, am observat k nu ati mentionat un actor a carui voce nu-mi amintesc exact la ce film a fost folosita, dar care mi-a placut - Steve Zahn. Are felul lui de a vorbi ca un strengar si imi place. :oops:
|
mie imi place vocea lu` Alyssa Milano si Jennifer Garner
|
Iata si lista mea...
Kiefer Sutherland
Gheorghe Dinica Vin Diesel John Wayne Oricum, credeam ca va referiti la actori, aici e un forum de cinema parca. Asa as mai spune pe cate cineva: Solistul de la Taxi, Gica Popescu, Florian Pitis, Dan Spataru si bunicul meu inainte sa moara ( de la vin i se tragea si de la tarie). |
sean connery ( aia cu "god shave the queen" e mortala.. unii.. de fapt unele zic ca e orgasm spontan :)) )
kiefer sutherland susan sarandon (ati obs ca nu ridica vocea niciodata) and let's not forget orson welles (doar vocea lui a convins mii de oameni ca vin extratereshtrii) |
mie-mi placea vocea patrunzatoare a actorului Valentin Teodosiu, atunci cand prezinta filme proaste la protv... :P
|
Nu stiu daca a fost mentionat Mel Blanc, dar cu siguranta merita un loc aici.
|
Oh
Sa nu il uit pe Gene Hackman!
|
Vincent Price - "And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, / Shall be lifted - Nevermore!"
Al Pacino - " Who? Who? What are you, a fucking owl? " |
o voce memorabila pt mine: Innokenti Smoktunovski recitand versurile lui Arseni Tarkovski in filmele lui Andrei Tarkovski - "Oglinda", "Calauza", "Nostalgia".
restu-i vorba in engleza, romana si, mai nou, bulgara :) |
Voci care imi plac cel mai mult:
Nicole Kidman Jennifer Love Hewitt Brad Pitt Kate hudson Keanu Reeves Si altii |
voci de la hollywood
Un clasament ad-hoc:
1. Sean Connery (voce "adâncã", pãtrunzãtoare) 2. Morgan Freeman (una dintre cele mai "calde" ºi liniºtitoare voci; chiar ºi atunci când urlã) 3. James-Earl Jones (a dat vocea lui Vader din prima serie a trilogiei "Star Wars", dar nu numai pentru acest lucru l-am pus pe trei) 4. Harrison Ford (ºtie sã vorbeascã ºi atunci când zâmbeºte ºi o face bine) 5. Liam Neeson (nu poate scãpa de accentul britanic nici dacã îl pici cu cearã; dar e tare nostim). |
Sigur cä da, BeNnY - Mel Blanc: "Right, Fred, Î-hî-hî, î-hî-hî!" :D
"Al Pacino - Definitely, my favorite voice! He, he!" ;) Walt Disney - însusi glasul lui Mickey Mouse (Si... cä tot veni vorba... glasurile lui Donald, si-ale lui Chip si Dale... Mai stie cineva cine le fäcea?) Evident, Albä ca zäpada - iaräsi lapsus, desi mi-o amintesc dintr-un interviu: era deja foarte bätrânä, dar îsi pästrase aceeasi voce suavä. Jean Gabin - cu timbrul lui inimitabil... Fellini - un glas scrâsnit si antipatic, recognoscibil (pentru cine i l-a mai auzit) în replicile din off ale interviewatorului din "Prova d'Orchestra". Audrey Hepburn - "In Spain the rain stays mainly in the plain!" Barbra Streisand - câtä cäldurä, si ce duet extraordinar fäcea cu Louie Armstrong, în "Hello, Dolly!" Si ia sä ne uitäm noi si-n ograda noasträ: Emanoil Petrut - glasul lui Decebal si al lui Mihai Viteazu, cä Amza, cât era el de urias, a sunat dintotdeauna ca un Nea Märin avant la lettre. Dinu Ianculescu - timbrul mätäsos care ne-a mângâiat timpanele copiläriei, la sute de teleenciclopedii; mare bucurie sufleteascä pe mine, cä mi-a jucat în filmul de diplomä. Motu Pittis - aceleasi teleenciclopedii. Si tot de-acolo, Mariana Zaharescu, o voce de o muzicalitate unicä, pe care am avut norocul s-o folosesc în filmul "de integrare" (a învätämântului cu productia... ) - documentar utilitar pentru ministerul învätämântului, pe care eram obligati sä-l facem în anul IV de facultate. Silvia Chicos - o actritä unicat, care a murit foarte tânärä; zeci de ani de-a rândul dupä aceea, vocea ei rarä a continuat sä ne ureze la radio în fiecare searä: "Noapte bunä, copii!" Inegalabilul Toma Caragiu. Birlic - cel mai expresiv dulshe grai moldovinesc din Fältisheni. Dem Rädulescu - în perioada lui "bunä", cam pânä prin 1975: timbru vocal comic prin definitie. Radu Beligan - acel graseiat unic, plin de umor... Gheorghe Cozorici - o profunzime rarä. George Constantin - aidoma Tamara Buciuceanu - o voce de operä aproape la fel de bunä ca a surorii ei, Iulia, sotia lui George Constantin. Nicolae Secäreanu - unul dintre cei mai buni basi ai Operei Române, în timpul liber Sinan Pasa si altii, prin alte câteva filme. Si, în sfârsit... nu pot sä nu închei acest scurt si incomplet memento färä vocea "actorului" care a jucat, în viatä, cel mai teribil rol horror ce ne-a marcat copiläria si tineretea... Cosmarul sonor, monstruos si la nivel vocal si al dictiunii, nu numai mintal si sufletesc, care ne trimitea cu regularitate în noul an bälmäjind grotesc: "În închierrhhi, drrhhagi tovarrhhäsi si prrhhetini, vä urrhez noi si TUOT mai marrhhi sucese în muncî si viatî, împlinirrhhia TÚTULORRHH dorrhintilorrhh, MULTÎ sînîtati si MULTÎ ferrhhicirrhhi! La multz ani!" |
Pentru acelasi Pittbull
Ora 2:35AM: Nu ºtiu dacã cunoºti însemnãnatea expresiei "Carpe Diem", dar sunt sigur cã la "anii matale" (vorba ta, nu a mea!!) ai folosit de multe ori în viaþã, conºtient sau nu, expresia de mai sus. Oricum, eºti bun!! Salutare.
|
Re: Pentru acelasi Pittbull
monologul lui Bibi Anderson, Alma din Persona, cel in care-i povesteste actrtritei (Ullman) evenimentele zilei petrecute pe plaja cu o prietena, copilul care...
una dintre cele mai buuune scene vazute in vorbe!! |
Re: Pentru acelasi Pittbull
Originally Posted by jediklaus:
|
Sunt multi actori si actrite care au voci frumoase. Recent am vazut pe cd filmul "Fascinatie" si m-a fermecat vocea lui Gregory Peck. Imi plac si vocile actorilor Al Pacino, Jack Nicholson, Sean Connery, Antony Hopkins, Johny Deep.
Dintre actrite : Jodie Foster, Catherine Deneuve, Glen Close, Michelle Pheiffer, Demi Moore. |
pacino, oricand. :love:
hopkins. helena bonham-carter. |
Vin Diesel! In filme parca joaca vocea lui, nu el. Te face sa intelegi repede ca nu glumeste. Mai ales in The Fast and the Furious si xXx! Putini stiu ca vocea din "The Iron Giant" ii apartine. Vocea lui a fost folosita si in jocul facut dupa "The Chronicles of Riddick".
|
Originally Posted by obvious:
Touche |
vocile noastre
si iata cum un topic care se anunta fascinant, a ajuns sa fie o discutie despre bere si localuri de cartier... poate ca vagabonzii care nu pot sa-i inteleaga starile lui Ambra Blu ar trebui sa fie legati de limba o vreme pina ajung sa vorbeasca precum Jim Carrey cind alearga dupa animale (speciile nu conteaza)... James Earl Jones mi se pare inconfundabil, tot asa cum Jack Nicholson poate desface fermoarul unei rochii sexy doar cu miriit bine tintit...
|
N-am avut rabdarea sa citesc in totalitate ce s-a scris pe acest topik si nu stiu daca cineva a mai facut referire la ea, dar una dintre vocile cele mai misto din cinema este cea a lui Fanny Ardant.
|
pe mine m-a impresionat vocea lui clive owen..trebuie vazuta si geniala reclama cu madonna..tipu chiar suna a naibii de bine
|
si toma caragiu :love:
|
John Hurt forever. nu ºtiu cum de nu l-a menþionat nimeni pînã acum.
la vremea cînd lansasem topicul (2003) nu vãzusem încã Dogville. În plus se adugã ºi numeroasele documentare pe Discovery ºi Discovery Science cãrora vocea aceluiaºi inconfundabil John Hurt le dã un farmec aparte ºi mã face sã nu mai schimb canalul de cîte ori le revãd întîmplãtor. |
Diavolul (Al Pacino) si diavolitza (Liz Hurley)...cele mai bune voci clar....desi nic cu Jason Statham nu imi e rushine...clamul,naturaletzea si accentul britanic cu care vb ma cucerit...(Frank Martin e eroul meu!)
|
Gael Garcia Bernal si Scarlett Johansson.
|
kevin spacey(e voice over in usual suspects si a beauty),pacino(poate interpreta diferite accente;cubanez-scarface,portorican-carlito's way,italian-serpico,englezesc-revolution,old man-donnie brasco)
actrite-jodie foster,ch.theron,sharon stone |
eu zic ca o adevarata voce....este rhiannna
----------------------- Advertising - Anunturi - Afaceri |
All times are GMT +2. The time now is 13:50. |