![]() |
Originally Posted by mihai770:
http://www.fotomagazin.ro |
V-am promis poze
Iata aici cateva poze facute de mine shi de Olympus c220:
1)sora mea 2)floare1 3)floare2 4)floare3 5)floare4 6)floare5 7)floare6 8)panorama Herestrau 9)in fire Mai puneti shi voi poze pe aici....sa ma mai inspir shi eu... |
si eu am tot un olympus c220zoom. am sa revin cu niste poze facute de mine
|
night lights signature
Location: at home Flash: NO, Focal Length: 12mm, ISO: 160, Exposure: 1/2s. destul de strans de brate avand in vedere gradul de automatizare al camerei si modalitatea de a o trece in "manual". pentru efect maxim a se vedea pe un monitor bine calibrat. |
Re: V-am promis poze
mihai770 presupun ca vrei si ceva critici? Ai pus cam multe poze cu flori...
La floare5 e destul de reusit DOF-ul, la floare2 era mult mai reusita comparatia daca floarea era tanara si arata superb... restul florilor sunt destul de banale... Panorama este interesanta dar este lipita destul de neingrijit... nu stiu daca ai lipit tu sau si Olympus-ul acela are o optiune ca A60-ul... |
|
BeNny, uite un titlu potrivit si "dens", incarcat de semnificatii: "Aici a fost Kilroy". de aici incolo, toate drepturile de autor iti apartin.
|
Originally Posted by herbert:
Cine e Kilroy? :? :shock: |
Originally Posted by BeNnY:
explicatia e mai lunga. Kilroy a fost un soldat american, "eliberator" al europei fascizate, care obisnuia sa lase autografe pe zidurile vechi, incarcate de istorie, ale cladirilor pe care le "curata" de inamic. cand s-a plictisit sa mai scrie, lasa drept semn al prezentei sale cate un lucru/obect care ii aprtinea. a lasat si un bocanc pe care era scris numele sau. Faulkner, un excelent scriitor american pe care il vei citi candva, i-a facut un "portret" memorabil. asa Kilroy a intrat in memoria culturala si artistica... asta e povestea, pe scurt. cred ca se potriveste titlul pentru fotografia ta excelenta. esti un Tarkovski in nuce :) |
Ok, multumesc pentru explicatie... cat despre "esti un Tarkovski in nuce"... fabulezi! Poate ti se par asa bune fotografiile mele pentru ca nu ai vazut altele de acest gen... mi se par bune aceste poze... si cam atat
|
e bine ca esti autocritic. am vazut multe, multe fotografii, dar eu te apreciez in context...
|
|
Originally Posted by Danny:
Ah... si un PS.... link-ul www.fotomagazin.ro tot de la Danny il stiu :D |
BeNnY...incearca...Left outside alone ... :? |
..Shi inca ceva...I envy you guys for the pics you can take... :(
|
You can find me in da club ...
Me and my boys ... You can find me in da club ... white shores are calling ... :lol: from across the distant club table... |
Originally Posted by Gaandalf:
Era vorba de arta fotografica |
How to kill your parents with one shoe? |
Ce anume nu vezi tu arta fotografica la poza asta uh ? zi-mi shi mie ? white shores are calling ... :lol: from across the distant club table... - eshti inca mic mey Benny. Itzi mai dau vreo 2-3 ani shi vei fi de acord cu persoana mea... :D |
Originally Posted by Nightwane:
hmm...you can kill your parents with only one shoe?eu credeam ca iti trebuie mai multa"recuzita".....but i'll take your word on it ....... |
Originally Posted by Gaandalf:
Bai am mai vazut cururi si nu e arta. Aici e ARTA FOTOGRAFICA asa ca daca vrei sa pui niste poze ar trebui sa aibe cel putin 21 de grame de arta. Cu tot respectul |
|
|
Originally Posted by Undomiel:
Incredibil... macar de citeati numele topic-ului... imi bag ceva.. |
Originally Posted by Undomiel:
Ce sa zic, poze facute chiar din film...macar daca erau la rez. mare, shi sa se vada nu cu aberatii de culoare
Originally Posted by BennY:
...se pare ca e grele... :D |
|
Si pe aici sunt ceva poze "mishto" (comentate sau nu...) ;)
http://www.badorgood.com/ |
Vad ca ai fost in excursie la Vulcanii Noroiosi. Frumos. Ref. la poza...dpdv tehnic ea e bine facuta. Problema e ca se vede ca e "aranjata". :) |
|
Nu mi se pare potrivit numele "contrast" pentru prima poza pentru ca nu e cine stie ce contrast... O sa-ti dau un exemplu de poza care poate fi intitulata contrast... daca o gasesc.
Iar la a doua nu prea seamana a catifea :huh: |
|
loolllll,
bine in loc de contrast se potrivea shi focus....da' era prea stiintific (cred), de fapt o sa-i zic Antiteza :d |
|
Cred ca are mult mai bine daca le faceai intr-o zi innourata. |
Pot sa pun niste nori urati in Photoshop :D
|
|
Am descoperit discutia asta abia acum (adevarul e ca nu sunt de multa vreme aici) si m-am gandit s-o readuc in prim plan.
Ce mi-a placut mie: Lost in Paradise Lost in Chaos Lost on Earth The exposure |
mama nene...ultima poza este absolut geniala...super super tareee...
|
tpate mi se par klumea
|
Arta fotografica, asta da!
Originally Posted by Danny:
da, cred ca intr-o oarecare masura as vrea sa pot afla si impartasi si cu altii aceasta pasiune pentru fotografie, pentru mine este o arta. Am si eu fixurile mele, dar vreau sa le stiu si pe ale altora. Oricum eu sunt pentru dialog. Jilleskovicescu |
Ma bucur ca au aparut useri noi, pasionati de acest domeniu. Daca vrei sa vorbim despre ceva anume, sau ai unele intrebari...let me know.
|
|
ma numar shi eu printre pasionatzii de fotografie.....anul acesta voi incepe un curs de foto la facultate pe care abia il ashtept.
Ma intereseaza mai mult fotografia pe suport neconventzional, altul decat hartia fotografica, in aceasta directzie vreau shi eu sa aflu de ce substantze am nevoie pt a face o suprafatza fotosensibila, ma poate ajuta cineva? Pe langa subiect:....nu shtie cineva unde se pot developa filme de 8mm(role video) pana una alta postez shi eu nishte linkuri pentru delectarea voastra: www.pixiport.com www.pbase.com |
Originally Posted by Demona:
"Fotografiile in alb-negru transmit o emotie, transpun, sunt o abstractie, difera de norma. Doar negustorii si revistele apreciaza fotografiile in culori" - Henri Cartier Bresson 2 fotografii facute de mine in tinerete: Foto 1 Foto 2 Daca nu tinem cont de faptul ca lumina e pusa total aiurea (nu de mine) si de faptul ca sunt incalcate unele reguli ale portretului atunci fotografiile sunt ok. |
|
|
|
bravo Benny!! nu ca m-as pricepe cine stie ce, dar imi place compozitia. un pic cam intunecata totusi. mai ai si altele?
|
Acum nu prea mai fac poze. Deloc, de fapt. Mai am altele imprastiate pe site-uri. Dar va asigur ca voi face multe, multe, multe poze la TIFF (spre disperarea lui KORBEN) 8)
|
Bravo Benny. Progresezi. Vad ca ai descoperit lumina si punctele forte in fotografie. :)
|
All times are GMT +2. The time now is 22:50. |