![]() |
total inconfortabila...
gestul barbatului este urat chiar urat...asta e cuvantul |
Mie mi se pare amuzanta...chiar f. amuzanta :lol:
Unde va e simtul umorului? ;) :P |
Crydead,
te rog sa imi spui si mie care ste parerea ta despre acele spoturi gen Public Service, legate de reducerea vitezei legael, accidente de masini, etc. Tot legat de PS announcements & ads, o mai tii minte pe aia nemteasca anti-drog? 'Brought by assholes, consumed by idiots'? |
Ai vazut shtirea aia recenta cum ca pe majoritatea bancnotelor euro se gasesc urme de coca? Inseamna ca si pe cartile de credit ca doar nu fac liniutze cu lama de ras! :P
|
Auzi, da' daca scoti bilutze din nas poti sa ti le bagi in vena?
|
Ma indoiesc. O sa se lipeasca de aculetz din cauza ca, de cele mai multe ori, nu le potzi extrage decat cu perishori (vezi avatarul lui piron)!
----------------------- Viitorul suna ocupat |
Auzi, vad ca esti doct when it comes to metaphisiology , io am citit in Playboy ca daca te masturbezi, orbesti. Asa sa fie? Si, legat tot de cap (fara sa te doara), 'a fi singur la cap' e sinonim cu 'a nu avea un IQ intreg, si a avea doar I-ul din el'?
|
[quote="Ambra Blu"]
Quote:
Si daca faci sex normal ai sanse sa orbesti!In timpul "descarcarii" se produc microhemoragii retiniene.Asa ca daca vrei sa mai vezi filme la parametrii normali fii mai pasiv! |
Hehehehe! Deci tre' sa stau pe spate? Pai asa adorm mai repede, ca am inteles ca in timpul in care il duc pe Matrix ala micu' la descarcat, se elibereaza niste endorfina in creer.
|
[quote="Ambra Blu"]
Quote:
Nu inteleg de ce esti asa de fericit?Endorfina aia e un surogat de hormon! |
Originally Posted by marx:
Pai de la endorfina, mi s-a urcat la cap. |
Si de aia esti asa cuminte acum?
|
Nuuuuuuuuuuuu. Sint asa de calm acum de la latex, latest in bedroom wear.
|
Originally Posted by Ambra Blu:
Acum umbli si cu manusi!(trebuia sa folosesc singularul!) |
Hehehehe, la asta m-am ris. E ca faza aia din 'Fight Club', nu? De fapt, am scris eu prost, si era 'durex, latest in bedroom wear'. |
Noi vorbim de durex,latex pe un topic despre publicitate!Sa revenim la normal,adica la oaia principala,ai vazut vreun spot despre prezervative?
|
Exact asta de care iti zic: arata o tipa pe un king size bed. ea e imbracata numai in vinilin si SUPERul este 'Durex, latest in bedroom wear'. Clipul e facut de Saatchi & Saatchi. Mai sint alea clasice la Durex, dintre care unul a fost si la NDP, cu tipul care isi vede prietena si, oriunde merge, il urmeaza cohortele de spermatozoizi. Cind sa ajunga la prietena, ei se izbesc de un zid transparent din plastic - Durex.
|
Cam anemice ca idee!Sau poate oamenii sunt timizi?!Eu as face un spot despre doua tipe:amandoua fac sex in draci folosin prezervative,una ramane gravida de fiecare data,alta e superfericita.Diferentierea o face latexul respectiv!Pana la urma nu-mi place nici ideea mea,parca ar fi o reclama la detergenti!
|
Mama, ideea ta e penala!
|
Frate,n-am spus ca o sa folosesc minore! |
Hehehe. Da' daca folosesti doamne mai in virsta o sa zica lumea ca doar de la o anumita virsta in sus ai voie s-o dai sus sau jos.
|
Ce vrei, Ambra, nu avem toti capul tau sau studiile tale de film.
Uite, am si eu o idee. Sa-mi spui daca e bine, da? E unu cu una in pat, in dormitor cu geamul deschis. BCU - cum ai zice tu - pa pachetul de Durex. Astia 2 incept sa faca ce shtiu mai bine. Cand Bang! intra barba-su lu aia in casa cu bagaje, draga, m-am intors! Ashtia doi se sperie si futadorele scoate prezervativul de pe balaur, il leaga de calorifer si... sare pe geam. Barba-su lu' aia intra in camera. Femeia e in pat. Camera goala. Totul in regula. Barba-su ii zambeshte. Moment in care apare futadorele agatat de prezervaiv si aterizeaza in pat peste aia. Durex. Sextrem de rezistent. ============== Viitorul suna ocupat. |
|
[quote="Ambra Blu"]
Quote:
Asta e o idee pt. latexurile de folosinta indelungata de la ALTEX! |
Cryule ai nimerit-o!Ai imaginatie spectaculoasa la pat!Cate ai fericit pana acum?
|
Originally Posted by crydead:
Hehe.
Quote:
Hmmm, hai mai bine sa facem asa: ECU (cum ai zice tu) pe pachetul de Durex. Ala sare pe geam, dar cu capul in jos, ca la bungee- jumping, sa atingem si pe oamenii care fac X-sports, nu numai XXX sports. Headline-ul imi place, da ce ne facem cu body textul? Mi-l tatuezi si mie pe-asta? Asa, pe spate, ca lu' Doroftei : "# Close-up (CU) shots show a character's face in great detail so that it fills the screen: * Medium Close-Up (MCU): head and shoulders; * Big Close-Up (BCU): forehead to chin. In an influential book, The Hidden Dimension (1966), Edward T Hall illustrated how physical distances between people in face-to-face interaction reflected degrees of formality. He referred to four specific ranges: * Intimate: up to 18 inches; * Personal: 18 inches to 4 feet; * Social: 4 to 12 feet; * Public: 12 to 25 feet. In an earlier book, The Silent Language (1959), Hall had drawn attention to a marked degree of cultural variability in the formality of such modes of face-to-face interaction and to the way in which differences in cultural norms of appropriate distances could lead to misunderstandings in cross-cultural communication. " De unde sa inteleg ca doar de la 18 inches in sus se pune de relatie intima? Pai atunci luam si informatiile astea si le punem in body text si furam si headlineul de la Dialog. Zicem ceva de genul "durex - the shortest way to happiness.". Sau "the longest way to happiness". Tu cum zici? |
Mersi, micutzule, pacat ca eshti baietzel!
|
Tot nu mi-ai spus daca iti place reclama mea? :oops: |
Pai nu ti-am zis ca imi place? Atinge si motivul amantilor care sareau pe geam agatatii de cerceaf. Cind facem decupaju' pentru spot?
|
In primul rand aveti nevoie de un pilot de incercare!
|
Si in al doilea rind de o parasuta.
|
E dificil cu decupajul, avem nevoie de Amydon aici, ca daca intzepi prezervativul cu foarfeca se raspadeshte mormolocii si dupa aia trebuie luatzi de coditza unu cate unu.
|
|
Daca sunt mormoloci ii prindem cu navodul liliput! |
Hehehe. Deci d-aia tre' sa faci nod la prezervativ, ca sa nu fuga soriceii? sa inteleg deci ca coitu' e o reiterare a conflictului ancestral dintre soarece si 'pussy'?
|
N-ai spus ca tipa e obiectu' fix?Sau faci un spot unisex?! |
Ba da, man. Fata sta in pat ca sta bine acolo. Pa stewardesa o folosim in loc de parashuta ca ele, stewardesele, e ca pisica, oricum le arunci intotdeauna cad intre picioare. |
Nu uita ca "pussy" e prima unealta folosita de femeie in castigarea existentei! |
Cryule cata incredere ai tu in femei!Stewardesa ca pisica,zici?Daca zboara si nu mai aterizeaza?!Pierzi toti banii! |
Stai linishtit ca avem un cascador sa o dubleze pe stewardesa in momentele dificile, de exemplu cand o intreaba cineva cum o cheama! |
[quote="crydead"]
Quote:
Intuiesti vreo fractura linguala? |
Au astia de la tarom nishte babaciuni la bord de iti vine sa deschizi geamul si sa cobori din mers. Mai bine iei un Mig, desi constructia avionului nu permite zborul nici macar cu ushile inchise.
----------------------- Viitorul suna ocupat. |
[quote="crydead"]
Quote:
Nu mai folosi Taromul!Mai bine un MALEV-e mai ieftin si are si "dotari corespunzatoare"! |
Deci sa inteleg ca pina la urma o sa faceti reclama la TAROM?
|
Exact!Reclama pt. TAROM-noul vibrator! |
Io n-am inteles-o pe-aia cu 'Masculan' - ' nu stringe pasaroiul'.
|
How a dog starves to death. Please don't read this on a full stomach.
Dogs are tough. They don't die quickly. Locked in a backyard without food, a dog starts to use up his body fat. After that, his body starts to diggest muscle tissue. By three weeks he is desperate to find anything, anything at all to relieve his excrutiating hunger pains. That's when he starts to eat wood, his own faeces and, if he's locked in with other animals, the flesh of the dead. From this appetising menu, he picks up severe gastric infections and tape worms in the intestine. Vomiting and diarrhoea will rid the body of any nutrition the tape worms may miss. Now severely weakened, he begins to pick up recurrent skin infections. Some are so virulent that his frantic scratching reduces his skin to a bloody mess. (One vet, seeing a dog in this condition, thought at first it had been stabbed). It's at this point, with all fat and muscle tissue gone, that his kidneys and liver start to fail. As unclean blood reaches his brain, he becomes disorientated. He stumbles and falls over continually. There is a lot of vomiting. Just stomach froth and bile now. With no flesh to warm him his temperature gradually drops. Despite his confusion, the dog seems to understand what's going to happen. He finds a quiet place to lie down. And waits. He will be dead within 24 hours. (Extraordinarily, even at this point, if he sees his owner, he will still try to lift his head and wag his tail). Sometimes this agonising process can take a few weeks. But because most neglectful owners tend to throw their pets the odd scrap of food, it's much more likely to go on for months. Even years. Happily, Red the boxer, pictured here, was rescued by the RSPCA just a few days before this became his life story. Hundreds of dogs last year weren't so lucky. We're sorry you have to read something so distressing. Our hope is that by writing it, we'll make some people sorry they cause it. Neglect is cruelty. (Agentie: Abbott Mead Vickers/ BBDO London Client: RSPCA) |
Preferam un basm despre canibali,nu un caine chinuit de enterocolita!
|
Eu acceptam chiar si o poveste cu canibali loviti de enterocolita.
|
Socant... Sa fie prezentarea necosmetizata a realitatii ultimul racnet in publicitate? Ma gandesc si la spoturile gen Public Service, legate de conducerea preventiva, dupa vizionarea carora te simti ca dupa defuncta emisiune reflectii rutiere. Incerc sa-mi imaginez cum ar fi aratat spotul "eu nu am sa bat niciodata covoare"... :-?
|
All times are GMT +2. The time now is 07:32. |