Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Publicitate TV (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82562)

origami 26 Jun 2003 21:02

total inconfortabila...
gestul barbatului este urat
chiar urat...asta e cuvantul

Danny 26 Jun 2003 22:13

Mie mi se pare amuzanta...chiar f. amuzanta :lol:
Unde va e simtul umorului? ;) :P

Ambra Blu 28 Jun 2003 17:03

Crydead,
te rog sa imi spui si mie care ste parerea ta despre acele spoturi gen Public Service, legate de reducerea vitezei legael, accidente de masini, etc. Tot legat de PS announcements & ads, o mai tii minte pe aia nemteasca anti-drog? 'Brought by assholes, consumed by idiots'?

crydead 28 Jun 2003 17:06

Ai vazut shtirea aia recenta cum ca pe majoritatea bancnotelor euro se gasesc urme de coca? Inseamna ca si pe cartile de credit ca doar nu fac liniutze cu lama de ras! :P

Ambra Blu 28 Jun 2003 17:09

Auzi, da' daca scoti bilutze din nas poti sa ti le bagi in vena?

crydead 28 Jun 2003 17:22

Ma indoiesc. O sa se lipeasca de aculetz din cauza ca, de cele mai multe ori, nu le potzi extrage decat cu perishori (vezi avatarul lui piron)!

-----------------------
Viitorul suna ocupat

Ambra Blu 28 Jun 2003 17:32

Auzi, vad ca esti doct when it comes to metaphisiology , io am citit in Playboy ca daca te masturbezi, orbesti. Asa sa fie? Si, legat tot de cap (fara sa te doara), 'a fi singur la cap' e sinonim cu 'a nu avea un IQ intreg, si a avea doar I-ul din el'?

marx 28 Jun 2003 17:44

[quote="Ambra Blu"]
Quote:

io am citit in Playboy ca daca te masturbezi, orbesti. Asa sa fie?

Si daca faci sex normal ai sanse sa orbesti!In timpul "descarcarii" se produc microhemoragii retiniene.Asa ca daca vrei sa mai vezi filme la parametrii normali fii mai pasiv!

Ambra Blu 28 Jun 2003 17:46

Hehehehe! Deci tre' sa stau pe spate? Pai asa adorm mai repede, ca am inteles ca in timpul in care il duc pe Matrix ala micu' la descarcat, se elibereaza niste endorfina in creer.

marx 28 Jun 2003 17:51

[quote="Ambra Blu"]
Quote:

Hehehehe!

Nu inteleg de ce esti asa de fericit?Endorfina aia e un surogat de hormon!

Ambra Blu 29 Jun 2003 13:59

Originally Posted by marx:

Nu inteleg de ce esti asa de fericit?Endorfina aia e un surogat de hormon!

Pai de la endorfina, mi s-a urcat la cap.

marx 29 Jun 2003 14:04

Si de aia esti asa cuminte acum?

Ambra Blu 29 Jun 2003 14:07

Nuuuuuuuuuuuu. Sint asa de calm acum de la latex, latest in bedroom wear.

marx 29 Jun 2003 14:16

Originally Posted by Ambra Blu:

Quote:

Sint asa de calm acum de la latex, latest in bedroom wear.

Acum umbli si cu manusi!(trebuia sa folosesc singularul!)

Ambra Blu 29 Jun 2003 14:20

Acum umbli si cu manusi!(trebuia sa folosesc singularul!)

Hehehehe, la asta m-am ris. E ca faza aia din 'Fight Club', nu? De fapt, am scris eu prost, si era 'durex, latest in bedroom wear'.

marx 29 Jun 2003 14:24

Noi vorbim de durex,latex pe un topic despre publicitate!Sa revenim la normal,adica la oaia principala,ai vazut vreun spot despre prezervative?

Ambra Blu 29 Jun 2003 14:30

Exact asta de care iti zic: arata o tipa pe un king size bed. ea e imbracata numai in vinilin si SUPERul este 'Durex, latest in bedroom wear'. Clipul e facut de Saatchi & Saatchi. Mai sint alea clasice la Durex, dintre care unul a fost si la NDP, cu tipul care isi vede prietena si, oriunde merge, il urmeaza cohortele de spermatozoizi. Cind sa ajunga la prietena, ei se izbesc de un zid transparent din plastic - Durex.

marx 29 Jun 2003 14:36

Cam anemice ca idee!Sau poate oamenii sunt timizi?!Eu as face un spot despre doua tipe:amandoua fac sex in draci folosin prezervative,una ramane gravida de fiecare data,alta e superfericita.Diferentierea o face latexul respectiv!Pana la urma nu-mi place nici ideea mea,parca ar fi o reclama la detergenti!

Ambra Blu 29 Jun 2003 14:41

Mama, ideea ta e penala!

marx 29 Jun 2003 14:47

Mama, ideea ta e penala!

Frate,n-am spus ca o sa folosesc minore!

Ambra Blu 29 Jun 2003 14:50

Hehehe. Da' daca folosesti doamne mai in virsta o sa zica lumea ca doar de la o anumita virsta in sus ai voie s-o dai sus sau jos.

crydead 29 Jun 2003 14:55

Ce vrei, Ambra, nu avem toti capul tau sau studiile tale de film.
Uite, am si eu o idee. Sa-mi spui daca e bine, da?

E unu cu una in pat, in dormitor cu geamul deschis. BCU - cum ai zice tu - pa pachetul de Durex. Astia 2 incept sa faca ce shtiu mai bine. Cand Bang! intra barba-su lu aia in casa cu bagaje, draga, m-am intors! Ashtia doi se sperie si futadorele scoate prezervativul de pe balaur, il leaga de calorifer si... sare pe geam. Barba-su lu' aia intra in camera. Femeia e in pat. Camera goala. Totul in regula. Barba-su ii zambeshte. Moment in care apare futadorele agatat de prezervaiv si aterizeaza in pat peste aia. Durex. Sextrem de rezistent.

==============
Viitorul suna ocupat.

crydead 29 Jun 2003 14:56

Mama, ideea ta e penala!

Frate,n-am spus ca o sa folosesc minore!

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :lol:

marx 29 Jun 2003 14:59

[quote="Ambra Blu"]
Quote:

o sa zica lumea ca doar de la o anumita virsta in sus ai voie s-o dai sus sau jos.

Asta e o idee pt. latexurile de folosinta indelungata de la ALTEX!

marx 29 Jun 2003 15:04

Cryule ai nimerit-o!Ai imaginatie spectaculoasa la pat!Cate ai fericit pana acum?

Ambra Blu 29 Jun 2003 15:04

Originally Posted by crydead:

Ce vrei, Ambra, nu avem toti capul tau sau studiile tale de film.

Hehe.

Quote:

Uite, am si eu o idee. Sa-mi spui daca e bine, da?

E unu cu una in pat, in dormitor cu geamul deschis. BCU - cum ai zice tu - pa pachetul de Durex. Astia 2 incept sa faca ce shtiu mai bine. Cand Bang! intra barba-suin casa cu bagae, raga, m-am intors! Ashtia doi se sperie si futadorele scoate prezervativul de pe balaur, il leaga de calorifer si... sare pe geam. Barba-su lu aia intra in camera. Femeia e in pat. Camera goala. Totul in regula. Barba-su ii zambeshte. Moment in care apare futadorele agatat de prezervaiv si aterizeaza in pat peste aia. Durex. Sextrem de rezistent.

Hmmm, hai mai bine sa facem asa: ECU (cum ai zice tu) pe pachetul de Durex. Ala sare pe geam, dar cu capul in jos, ca la bungee- jumping, sa atingem si pe oamenii care fac X-sports, nu numai XXX sports. Headline-ul imi place, da ce ne facem cu body textul? Mi-l tatuezi si mie pe-asta?
Asa, pe spate, ca lu' Doroftei : "# Close-up (CU) shots show a character's face in great detail so that it fills the screen:

* Medium Close-Up (MCU): head and shoulders;
* Big Close-Up (BCU): forehead to chin.
In an influential book, The Hidden Dimension (1966), Edward T Hall illustrated how physical distances between people in face-to-face interaction reflected degrees of formality. He referred to four specific ranges:

* Intimate: up to 18 inches;
* Personal: 18 inches to 4 feet;
* Social: 4 to 12 feet;
* Public: 12 to 25 feet.

In an earlier book, The Silent Language (1959), Hall had drawn attention to a marked degree of cultural variability in the formality of such modes of face-to-face interaction and to the way in which differences in cultural norms of appropriate distances could lead to misunderstandings in cross-cultural communication. "

De unde sa inteleg ca doar de la 18 inches in sus se pune de relatie intima? Pai atunci luam si informatiile astea si le punem in body text si furam si headlineul de la Dialog. Zicem ceva de genul "durex - the shortest way to happiness.". Sau "the longest way to happiness". Tu cum zici?

crydead 29 Jun 2003 15:05

Mersi, micutzule, pacat ca eshti baietzel!

crydead 29 Jun 2003 15:08

* Intimate: up to 18 inches;
* Personal: 18 inches to 4 feet;
* Social: 4 to 12 feet;
* Public: 12 to 25 feet.

Asta e raspunsul la intrebarea daca se poate face sex la distanta.

Tot nu mi-ai spus daca iti place reclama mea? :oops:

Ambra Blu 29 Jun 2003 15:09

Pai nu ti-am zis ca imi place? Atinge si motivul amantilor care sareau pe geam agatatii de cerceaf. Cind facem decupaju' pentru spot?

marx 29 Jun 2003 15:12

In primul rand aveti nevoie de un pilot de incercare!

Ambra Blu 29 Jun 2003 15:13

Si in al doilea rind de o parasuta.

crydead 29 Jun 2003 15:13

E dificil cu decupajul, avem nevoie de Amydon aici, ca daca intzepi prezervativul cu foarfeca se raspadeshte mormolocii si dupa aia trebuie luatzi de coditza unu cate unu.

crydead 29 Jun 2003 15:16

Si in al doilea rind de o parasuta.

Merge si o stewardesa cu sexperientza ca si astea shtiu sa sara.

marx 29 Jun 2003 15:17

Quote:

se raspadeshte mormolocii si dupa aia trebuie luatzi de coditza unu cate unu.

Daca sunt mormoloci ii prindem cu navodul liliput!

Ambra Blu 29 Jun 2003 15:18

Hehehe. Deci d-aia tre' sa faci nod la prezervativ, ca sa nu fuga soriceii? sa inteleg deci ca coitu' e o reiterare a conflictului ancestral dintre soarece si 'pussy'?

marx 29 Jun 2003 15:20

Quote:

N-ai spus ca tipa e obiectu' fix?Sau faci un spot unisex?!

crydead 29 Jun 2003 15:23

Quote:

N-ai spus ca tipa e obiectu' fix?Sau faci un spot unisex?!

Ba da, man. Fata sta in pat ca sta bine acolo. Pa stewardesa o folosim in loc de parashuta ca ele, stewardesele, e ca pisica, oricum le arunci intotdeauna cad intre picioare.

marx 29 Jun 2003 15:24

Quote:

coitu' e o reiterare a conflictului ancestral dintre soarece si 'pussy'?

Nu uita ca "pussy" e prima unealta folosita de femeie in castigarea existentei!

marx 29 Jun 2003 15:28

Quote:

Pa stewardesa o folosim in loc de parashuta ca ele, stewardesele, e ca pisica, oricum le arunci intotdeauna cad intre picioare.

Cryule cata incredere ai tu in femei!Stewardesa ca pisica,zici?Daca zboara si nu mai aterizeaza?!Pierzi toti banii!

crydead 29 Jun 2003 15:37

Cryule cata incredere ai tu in femei!Stewardesa ca pisica,zici?Daca zboara si nu mai aterizeaza?!Pierzi toti banii!

Stai linishtit ca avem un cascador sa o dubleze pe stewardesa in momentele dificile, de exemplu cand o intreaba cineva cum o cheama!

marx 29 Jun 2003 15:48

[quote="crydead"]
Quote:

avem un cascador sa o dubleze pe stewardesa in momentele dificile, de exemplu cand o intreaba cineva cum o cheama![/

Intuiesti vreo fractura linguala?

crydead 29 Jun 2003 16:20

Au astia de la tarom nishte babaciuni la bord de iti vine sa deschizi geamul si sa cobori din mers. Mai bine iei un Mig, desi constructia avionului nu permite zborul nici macar cu ushile inchise.

-----------------------
Viitorul suna ocupat.

marx 29 Jun 2003 16:34

[quote="crydead"]
Quote:

Au astia de la tarom nishte babaciuni la bord

Nu mai folosi Taromul!Mai bine un MALEV-e mai ieftin si are si "dotari corespunzatoare"!

Ambra Blu 30 Jun 2003 10:22

Deci sa inteleg ca pina la urma o sa faceti reclama la TAROM?

marx 30 Jun 2003 11:07

Deci sa inteleg ca pina la urma o sa faceti reclama la TAROM?

Exact!Reclama pt. TAROM-noul vibrator!

Ambra Blu 03 Jul 2003 10:20

Io n-am inteles-o pe-aia cu 'Masculan' - ' nu stringe pasaroiul'.

Ambra Blu 03 Jul 2003 10:33

How a dog starves to death. Please don't read this on a full stomach.

Dogs are tough. They don't die quickly.

Locked in a backyard without food, a dog starts to use up his body fat.

After that, his body starts to diggest muscle tissue.

By three weeks he is desperate to find anything, anything at all to relieve his excrutiating hunger pains.

That's when he starts to eat wood, his own faeces and, if he's locked in with other animals, the flesh of the dead.

From this appetising menu, he picks up severe gastric infections and tape worms in the intestine.

Vomiting and diarrhoea will rid the body of any nutrition the tape worms may miss.

Now severely weakened, he begins to pick up recurrent skin infections.

Some are so virulent that his frantic scratching reduces his skin to a bloody mess. (One vet, seeing a dog in this condition, thought at first it had been stabbed).

It's at this point, with all fat and muscle tissue gone, that his kidneys and liver start to fail.

As unclean blood reaches his brain, he becomes disorientated.

He stumbles and falls over continually.

There is a lot of vomiting.

Just stomach froth and bile now.

With no flesh to warm him his temperature gradually drops.

Despite his confusion, the dog seems to understand what's going to happen.

He finds a quiet place to lie down. And waits.

He will be dead within 24 hours.

(Extraordinarily, even at this point, if he sees his owner, he will still try to lift his head and wag his tail).

Sometimes this agonising process can take a few weeks.

But because most neglectful owners tend to throw their pets the odd scrap of food, it's much more likely to go on for months. Even years.

Happily, Red the boxer, pictured here, was rescued by the RSPCA just a few days before this became his life story.

Hundreds of dogs last year weren't so lucky.

We're sorry you have to read something so distressing.

Our hope is that by writing it, we'll make some people sorry they cause it.

Neglect is cruelty.

(Agentie: Abbott Mead Vickers/ BBDO London
Client: RSPCA)

marx 03 Jul 2003 12:11

Preferam un basm despre canibali,nu un caine chinuit de enterocolita!

catallin 03 Jul 2003 12:23

Eu acceptam chiar si o poveste cu canibali loviti de enterocolita.

theo 04 Jul 2003 08:57

Socant... Sa fie prezentarea necosmetizata a realitatii ultimul racnet in publicitate? Ma gandesc si la spoturile gen Public Service, legate de conducerea preventiva, dupa vizionarea carora te simti ca dupa defuncta emisiune reflectii rutiere. Incerc sa-mi imaginez cum ar fi aratat spotul "eu nu am sa bat niciodata covoare"... :-?

All times are GMT +2. The time now is 07:32.