![]() |
Troll? :lol: da,si mie-mi plac incepatorii care se baga unde nu le fierbe oala(autocritik :o ).OAAAAAUUU! deci asta-i forumul cinemagia? (*)
|
.....
...No Problemos Moshule...shi mai precis raptor...un troll de peshtera! :) Ca erau mai multe feluri! (de padure, de munte, de deal, de copaci - aproximativi cu cei de padure..etc...) :P ...
Shi eu una Moshule te sfatuiesc sa citeshti cartzile...din film sunt scoase o gramada de lucruri...shi multe personaje au...caracteristile diferite..ai fii surprins sa aflii o gramada de alte chestii...shi hai...fii viteaz...cine o sa te pape? Nu mai e tzipenie de om pe strada la ora aia... ;) (*) Keep the LOTR Pride alive! (*) |
O sa citesc cartea dupa ce vad intreaga trilogie. Imi place sa ma bucur de suspansul filmului..si sa-i traiesc cu uimire fiecare clipa. Dupa aia o sa citesc si cartea...si o sa am in minte cum arata fiecare personaj. Stii la ce ma refer , nu ? (de exemplu sa luam Jungle Book. toata lumea si-l imagineaza pe Baloo ca cel din filmul Disney ! ..nimeni nu se gandeste ca paote Kipling si l-a imaginat altfel)
PS : pai tocmai ca nu e nimeni pe strada...o sa mor de urat pana acasa. eu cine mai schimb asa cate o vorba ..in noaptea neagra si rece ? :roll: |
O sa citesc cartea dupa ce vad intreaga trilogie. Imi place sa ma bucur de suspansul filmului..si sa-i traiesc cu uimire fiecare clipa. Dupa aia o sa citesc si cartea...si o sa am in minte cum arata fiecare personaj. Stii la ce ma refer , nu ? (de exemplu sa luam Jungle Book. toata lumea si-l imagineaza pe Baloo ca cel din filmul Disney ! ..nimeni nu se gandeste ca paote Kipling si l-a imaginat altfel)
PS : pai tocmai ca nu e nimeni pe strada...o sa mor de urat pana acasa. eu cine mai schimb asa cate o vorba ..in noaptea neagra si rece ? :roll: |
...Uhmm..shi aia e adevarat...anyway, eu sper sa itzi placa cartzile...doar atat...cand scrie in carte de "Valceaua Despicata"...sa shtii ca aia e Rivendell-ul sau "Gruiurile Gorgane", alea sunt Borrow Downs, gnom = pitic, numele lui Elladan (unul din fii lui Elrond) e Elladan...nu Elladon sau Elladin cum e scris de romanii noshtrii...shi sa nu te sperie traducerea cantecelor...asta in cazul in care citeshti totul in romaneshte...
...eh...fa-tzi rost de un vampir...e compania cea mai sigura...daca nu itzi convine...dar tot l-ai gasit...spune-i de mine! ;) (*) Keep the LOTR Pride alive! (*) |
Mi-am luat cartea de pe kazaa in format pdf. Acolo au denumirile bune si corecte. Dar cine are rabdare sa citeasca pe un monitor o carte de 1 000 pagini ? Unde se gaseste cartea normala ? Dar nu-mi spune in Mall ca nu dau 500 000 pe o carte. Pe la anticariate se gaseste ? Sa o iau cu 50 k..maxim 100. :D
Dar tu de unde stii asa bine toate personajele si actiunea si tot ce tine de LOTR ? PS : ce treaba am eu cu vampirul ? ce ? numai ala imi poate tine de urat pe drumul dinspre Mall si casa ? Dar nu mai e nevoie nici de vampir...nici de nimeni.....saptamana s-a schimbat si filmul este acum la o ora cat se poate de marfa : 15:45 ! asa ca ma duc sa-l mai vad 1data...ceea ce itzi recomand si tie Demona |
Pentru ka,daca nu ma insel,a citit "the miracle I call The Silmarillion" :D Am sau nu dreptate?
|
..let's clear things out...
Moshule, nu sunt din Bucureshti, asha ca nu mi-am luat cartzile din Mall. In primul rand am cartzile de vreo 4- 5 ani (dar in engleza). Apoi dupa ce am vazut filmul le-am cautat shi in "graiul mioritic"...dar e nasoala rau traducerea. Am dat pe cartzi un milion de lei. Dar asta e cu fanii. Am cartzile in 3 limbi diferite, la fel shi citite(engleza, romana, germana). Dar ca sa ii raspund shi lui raptor..NU DOAR PENTRU CA AM CITIT SHI SILMARILLION-ul...e ca am citit...shi "Istoria Pamantului-de-Mijloc"....shi pentru ca sunt un fan shi tot ce tzine de LOTR imi place, shi de ce LOTR, pentru ca sunt also fan Fantasy, iar Tolkien mi-i se pare cel mai shi cel mai dintre totzi scriitorii de Fantasy pe care i-am citit pana acum!
...shi...ce e rau cu un vampir??? Vampirii sunt atat de...perfectzi!!!!!! (*) Keep the LOTR Pride alive! (*) |
Ca tot zici tu de carte...mie mi separe ca si filmul e tradus aiurea. Cel care citeste doar subtitrarea pierde mult. De exemplu "master dwarf" e tradus "jupane pitic". :roll:
PS : vampirul nu e o companie prea placuta. nu potzi manca usturoi in prezentza lui si nici nu itzi potzi arata bijuteriile in forma de cruce PS2 : orashul tau este chiar atat de ingrozitor de il asemeni cu iadul ? |
...Moshule, fii fericit ca la film traduc "PITIC", pentru ca in carte traduc "GNOM"...nu suna mai bine "JUPANE PITIC", decat "JUPANE GNOM" ??? O sa tragi de cap cand o sa citeshti cartea in romaneshte...CITESHTE-O IN ENGLEZA!!!!
...bey...Trust Demona...vampirii sunt...perfectzi! Ce usturoi? Pai gandeshte asha...e o vampira super-mega-ultra-infra-extra super...shi tu ai respiratzie....de usturoi...ce faci?!?!? Shi nu ma refer la orashul meu ca e Hell...alta e Hell-ul de care zic...dar asta e alta poveste! :D (*) Keep the LOTR Pride alive! (*) |
Wow!Toata istoria Pamantului de mijloc?In sensul ca cele 12 volume!!!!!?In cazul asta,banuiesc ca si Unfinished Tales.Romani thampitzi!!!Nu exista nici macar o nenorocita de firma care sa aduca carti bune din strainatate.....Eu am citit cele 3 in rom,la fel si Hobbitul(si asta inainte sa aud cum ca s-ar face vreun film),plus editiile originale ale ROTK,Tolkien Reader si farmer Giles of Ham,pe care am pus mana la un anticariat jegos de aici din oras cu 50.000 fiecare-asta avand in vedere cat costa ele afara$$$).Eh,oricum...
Anu' asta-i an de BAC pentru mine( :x :evil: ),si pana in august invatat si iar invatat,dar dup'aia....Ca veni vorba,Demona,de unde facusi rost de carti?Te pomenesti ca ai si 'Atlas Of Middle-Earth',ca atunci ma duc si ma spanzur de Somes. 8)
Quote:
Folosesti noul Airwaves!!! :D |
...Enciclopedia Arda se numeshte, raptor...shi aia se studiaza zi de zi...dar nu trebuie sa te spanzuri...shi da...citite 12 volume de Middle-Earth History. Eu cartzile in engleza le-am primit de la un verishor de al meu, plecat cu ani in urma in Canada shi de acolo le-a trimis! I'm lucky! Isn't it?
...Chestia cu vampiru`...cam asha raptor.. ;) (*) Keep the LOTR Pride alive! (*) |
Astazi am fost la cinema pentru a revedea The Two Towers. (doar la Gladiator am fost de doua ori la cinema)
Am descoperit noi faze care mi-au placut....si le-am revazut cu placere pe cele care imi placusera data trecuta...si m-au facut sa mai revad inca o data filmul la cinema. Imi place mult legatura stransa dintre Legolas-Aragorn si Gimli. Cand Éomer i-a spus lui Gimli : " I would cut off your head if it were a little higher off the ground " ....Legolas a pus instantaneu arbaleta la ochi tintind capul lui Éomer spunand : "You would die before your stroke fell. " Faza cu Legolas cand se suie pe cal din mers....ash revedea-o de 1000 de ori ...fara sa ma plictisesc. Despre Helm's Deep nu mai spun..ca am mai spus. Cea mai frumoasa scena din istoria cinematografiei. (*) (*) (*) (*) (*) Ugluk, viteaza capetenie Uruk-Hai , pana la urma a murit ? In batalia cu Éomer ? Mi-ar pare rau de el...ca prea era viteaz. Am inceput sa imi downlodez soundtrackul. Superb. Demona, Yahoo Messenger nu servesti ? |
Asteapta lupta de pe campiile Pellenor.... 8) Maaaaaaaaaammmmmiiiiii!!!!Vreau si eu ce are Demona!!!!!!! :(
*-time-out in care mama lu' raptor da o fuga pina in cea mai apropiata tara civilizata ca sa-i cumpere cartile* Hei,probabil ca dati si voi din cand in cand prin theonering.net.De ce nu avem shi noi 'intruniri LOTR',ca fani(nu-mi place cuvantul asta,apropos) sunt destui,har Domnului? -daca exista asa ceva deja inseamna ca-s tampit si un imbecil si CEL MAI MARE DOBITOC de pe planeta asta(nu ca n-as fi deja :lol: 8) ).... |
Pai ce intalniri sa avem noi ? Nu zic ca nu ar fi frumos..dar vii tu de la Cluj la Bucuresti ? Sau eu de la Bucuresti..in cine stie ce orash uitat de lume sta Demona ? :roll:
|
....hahahaha...
...So Moshule...yahoo msg servesc, dar se pare ca nu "picam" at the same time pe el...cat despre Ugluk...el a murit mai demultishor...shtii langa cascada Rauros...dupa ce la omorat pe Boromir...Aragorn la facut parizer! :P Imi pare bine ca eshti un fan LOTR, dar trebuie sa intreb...NUMAI DE 2 ORI?! Eu partea a 2-a am vazut-o de 24 de ori...pana acum...pana apare partea 3 *ranjeshte* ...raptor...se fac intalniri....daca ia bani...shi HEY MOSHULE...Lasa ARAD-ul in pace!!! E departe de Bucureshti...dar asta nu inseamna ca e alta planeta!!! :evil:
(*) Keep the LOTR Pride alive! (*) |
Pai eu ma uitam pe www.imdb.com si la distributia LOTR2 apare si Ugluk si nu stiam ce e cu el. De asemenea apare si Galatriel. Apare Galatriel in LOTR2 ?
Pai eu nu am stiut ca esti din Arad. Ca ai zis ca e naspa prin orashul tau. Ma gandeam ca stai prin Braila sau Calarasi ! Arad e mai marfa si ca Bucuresti ! Fruntea-i in Banat ! (*) (*) (*) (*) (*) PS : da si tu un mesaj off-lene pe YM ! 8) |
..grrrrr...
In primul rand e...GALADRIEL...nu GALATRIEL!!! Galadriel insemna "Fiica Luminii"(Galad = lumina, iell(iel) = fiica)...doi...NU AM SPUS NICIODATA CA ARAD-ul E NASHPA! Tu presupui asta, trei..apare Ugluk in film pentru ca aia nu au citit cartea!!! :evil:
...o sa las mesaj... (*) Keep the LOTR Pride Alive! (*) |
Tu cunosti limba elfilor ? Adica ..daca ne-am intalni am putea purta o conversatie in elfa...asa precum Aragorn cu Legolas ?
Gimli nu cunostea elfa,nu ? Sau stia si el ? PS : am primit mesaj pe YM. marfa :D |
Da cunosc...dar Sindarina, nu Quenya. Sindarina e cea vorbita in Rivendell shi Mirkwood. Pe cand Quenya e cea vorbita in Lothlorien. Nu e mare diferentza (ex: Navaer - sindarina , Namarie - quenya , insemnand "cu bine" - ca expresie de "ramas bun")..."Elfica" se citeshte shi scrie ca shi romaneasca noastra - cum se aude... :) ...Shi da...pe mine m-ar duce o conversatzie...da` pe tine te tzine??? 8)
...np de mesaj.. :) Navaer... |
Demooona, de ce il induci in "oroare" :D pe Oribilul Mosh? Si in Lothlorien tot sindarina se vorbea!! Quenya nu se mai vorbea decit "on formal and state occasions" in Middle-earth... era ca un fel de "latina" a elfilor.
|
...WRONG!!! Pentru ca Elfii din Lothlorien erau cei mai nobili shi ei o vorbeau...ca o vorbeau cu altzii...partea 2... shi welcome back...da` tot ashtept raspunsu` la faza cu Eowyn - Aragorn...what was soooo cool beetwen them anyway?! :evil:
|
Mie nu imi place legatura dintr Eowyn si Aragorn. Eowyn e o taranca. Nu se compara cu Arwen.
Demona...ce parere ai despre semnatura mea ? Stii ce inseamna sau iti traduc eu ? :lol: |
Eu nu zic ca n-o fi asa, dar, cel mai bine, ca sa ne lamurim perfect, vino cu citatul exact unde zice chestia asta.
Dar stai, cum adica, nu prea inteleg intrebarea cu Aragorn si Eowyn. Te referi la ceva ce am mai discutat? Unde, ca nu-mi amintesc? |
..ma intrebai la un moment dat ce mi-a placut la LOTR, eu tzi-am raspuns shi tu ai zis ca tzie tzi-a placut ce s-a intamplat intre Aragorn shi Eowyn...iar eu m-am enervat tare rau! :P Uite-te pe pagina numaru` 4 al subiectului asta...pe acolo vezi cam de unde ai ramas in urma! Moshule...Elen sile lume omentielvo...da` de la cine ai auzit-o asta?! ;) Ha?!?!?
|
Cum de unde am auzit-o , mai Demona ? I-a zis-o Arwen lui Aragorn. Ma mir ca nu stii. :D
|
Aha, mi-am amintit. Da, deci nu-ti place de Eowyn... Mie imi place. Mie imi plac amindoi fratzii, si situatia lor la curtea regelui Theoden mi se pare foarte romantica. De fapt, situatia ei in general e asa.
Si mi-a placut foarte mult cum este realizata in film relatia dintre ea si Aragorn pentru ca de, in carte e simplu, povestesti si gata: Eowyn vazut Aragorn, Eowyn cazut in cap. Dar regia e super, la fel si jocul Mirandei Otto, e f. subtil si frumos. Intensitatea sentimentelor ei e prezentata asa de fin, asa de sensibil, asa de rezervat, ea transmite atit de mult din priviri, e extraordinar. |
Quote:
Quote:
Stie cineva ceva mai mult decat stiu eu despre niscaiva zvonuri cum ca PJ ar regiza intr-un viitor apropiat Hobbitul?Si,pana nu uit,Demona,ai auzit 100% de LOTR-ul ala vechi de prin '70?-available pe Amazon.com-si ma bate-un gand sa-mi conving/fraieresc parintii sa-mi dea nitzelush 'za holy kredit card'-asa ca,daca l-ai vazut zi-mi cate ceva despre el.Tot ce stiu e ca e de animatie si ca se termina la ceva timp dupa Vagauna lui Helm. |
Guinyyyyyyy...ma omori cu Eowyn...frasu`...se crede prea prea SHI NU E!!!!!! ...dar asta e...fiecare cu gusturile lui...da` enervant shi faptul ca cam multe tipe cad in cap dupa Aragorn asta...macho...in fine...shi iar nu imi place faza din film...CE TREBUIE EOWYN SA FACA MISHTO DE GIMLI??? Oh I just that...! Let's smile anyway...raptor...calm down...intzeleg ca eshti fan LOTR...shi eu sunt...dar original de prin anii 70...eu le am din anii 80 (82 mai precis)...hahaha...fix anu` meu! :P anyway...Moshule...whatever :P
|
Raptor, exista doua versiuni "originale" din epoca respectiva:
- cea a lui Ralph Bakshi din 1978, care cuprinde primele doua volume si care este un fel de desen animat rotoscopat dupa imagini reale. Este foarte ... out there (read: prost), suportat fara rasete cu crampe doar de cel mai die-hard fan Tolkien; - cea a lui Rankin & Bass din 1980, care cuprinde ultimul volum (RotK) si care este un desen animat mult mai clasic si mai "cuminte" ca stil, dar prin macelarirea firului epic si prin design-ul personajelor reuseste cumva sa fie chiar mai enervant decat filmul lui Bakshi; Cu alte cuvinte, daca nu insisti sa ai toate variantele de ecranizari facute pana acum (eu le am 8) ) mai bine economisesti banii si iti cumperi in toamna DVD-ul SE de la "Two Towers" cu cele 43 de minute de material suplimentar... Salutari, Andrei P.S.: Nu, PJAX nu va regiza "The Hobbit" in viitorul apropiat - proiectul sau urmator e "King Kong" P.P.S.: In schimb, studioul sau - Weta - va produce efectele speciale pentru The Chronicles of Narnia, o celebra serie pentru copii scrisa de bunul prieten al lui Tolkien, C.S. Lewis. Primul film, "The Lion, the Witch and the Wardrobe" va fi regizat de Andrew Adamson (of "Shrek" fame) si este programat sa iasa in 2004. |
Mersi de info-stiam de KingK dar auzisem totusi ceva,ceva,in 3-4 ani...
CRED CA GLUMESTI!!!!CUM SA NU-MI CUMPAR TTT extended!!??Peste 3 luni imi iau DVD player-special ca sa pot vedea si FOTR extended(da,inca nu am vazut-o :( :( :( :( :cry: ). Pana una alta,ma enerveaza ca in continuare nu exista macar un nenorocit de 'tolkien site' in romana-si ca sa nu ziceti ca ma tot plang shi nu fac nimic-ei bine,am o tentativa,daca vreti va si arat ce si cum dar mai am 1 luna pana la BAC :o !!!!!!!!si inca o luna de admiteri!!!!!! :o si pana atunci nu am cum sa-l termin.... |
...weird stuff...
..bey...deci eu va spus sincer...a mai fost regizat un film LOTR sau era The Hobbit...dar nu shtiu de cine...in urma cu vreo 3 ani eu ma uitam pe site-ul LOTR...dar shiu ca era un ".com"...vazusem reclama la film pe MCM (postul fracez). Nu am avut halucinatzii shi nu mi-i s-a parut!!! Shi nu eram sub influentza drogurilor!!!
|
Nah, "Lord of the Rings" nu a mai fost ecranizat in alta varianta decat cea a lui PJAX si cele doua desene animate sus mentionate. "The Hobbit" este desigur ecranizat in varianta din 1977 a lui Bass & Rankin Jr., tot sub forma de desen animat.
Ce ai auzit tu - probabil - este proiectul Ancanar care este un fel de indie low-budget oarecum inspirat din universul "Lord of the Rings". Salutari, Andrei |
Chiar saptamina trecuta cred ca am auzit si eu de Ancanar... ce parere ai, ce crezi ca o sa iasa? Nu prea am avut rabdare sa citesc tot ce aveau ei pe-acolo pe site, si nu am gasit nici vreun mic rezumat mai coerent al script-ului sau al ideii...
|
nu mey Amyde...era LORD OF THE RINGS 100%!!!....shi site-ul era lord of the rings...imi shi acum imi aduc aminte...background negru, iar cand mergeai pe un meniu se invartea Inelul in jurul numelui meniului...poate nu a fost regizat de PeeJay filmul!!! dar era sigur LORD OF THE RINGS!!!
|
Nu, Demona, imposibil. Nu mai exista alt "Lord of the Rings" ecranizat, obscur sau nu. Poate ai fost pe unul dintre fansite-urile care aparusera ca ciupercile prin vara lui 1998 si au rezistat pana prin 2000-2001. De exemplu lordoftherings.com nu apartinea la inceput New Line/Tolkien Enterprises si era tot un fan-site (acum e in patrimoniul lor, dupa ceva amenintari legale din partea domnului Saul Zentz). :)
Guinevere, cred ca o sa iasa ceva, pentru ca au investit timp (si bani, totusi) in proiect, iar in cei cativa ani de cand ii stiu eu site-ul a fost destul de constant modificat si adus la zi. Trailerul este programat pentru maine pe IFILM (dupa momentul din ianuarie cand a suprasolicitat serverul propriu), posterul se va pune si el in vanzare deci se anunta lucruri bune. Depinde de ei sa-si mai gaseasca un distribuitor serios (ceea ce avand in vedere succesul LotR nu cred ca o sa fie chiar imposibil) si sa-l promoveze. Insa, din ce am citit/vazut despre proiect, nu cred ca e cazul sa avem mari sperante ca va fi o capodopera... :wink: Salutari, Andrei |
...NU! Nu e imposibil...pentru ca eu am ajuns la site-ul ala, dupa ce am vazut trailerul filmului pe MCM. Nu a fost nici un fan-site...pe bune!!!
|
Originally Posted by Frodo:
Minority Report a fost nominalizat la Oscar pentru efecte sonore dar ar fi meritat mult mai mult!!!!!!!!!!!!!!!!! Si daca un film are nominalizari la Oscar nu neaparat este si bun... LOTR este destul de previzibil si plictisitor. Cartea este mai interesanta si difera de film... cu ceva... |
...multzumim ca tzi-ai spus parerea morpheus..
|
Originally Posted by Demona:
Any time!!! |
...sure...
(*) Keep the LOTR Pride Alive! (*) |
Asa-i ca Legolas e super mortal???? :P
|
..de ce eram sigura ca un asemenea comentariu putea veni doar de la tine, Sailor Ysaluna-Bubbles? :P ...Dar asha-i ca daca te gandeshti bine Frodo e mai adorabil? :P Hai, ca ieri nu shtiai intre cine sa alegi...Eu una zic ca, anyway, Haldir e mai bengos ca Legolas! :P Shi Boromir sau Eomer mai mishto decat Aragorn sau Gimli sau Gollum mai "cool" decat Frodo! :P Gollum rulz! :D
(*) Keep the LOTR Pride alive! (*) |
Faramir it's hot! SI CUM POTI SPUNE CA CHESTIA AIA DE GOLLUM E COOL?Ai vazut ce ochi avea?! Ala n-a auzit de Colgate?!Ma disperi...cand orice fata de pe lumea asta ii place de Aragorn si Legolas si Frodo...tu...trebuie sa complici lucrurile. Haldir si Gollum? Si cum poti sa ii pui pe aia doi la un loc? Si de ce e Boromir sau Eomer mai fain ca Aragorn?!?! :evil:
|
sal'!
mah, fetelor, când treceti si voi la sectiunea obrajori, buzite, ochisori, fundulete?.... nu de alta, da' vrem sa ne distram si noi, "impartialii"... :lol: |
Mesajele despre cat de cool sunt personajele releva nivelul filmului
nimeni nu remarca un subiect interesant, subintelesuri, mesaje transmise, atmosfera creeata... oare de ce? Pregatirea luptei mi se pare ridicola in cetatea aia nu incapeau 5000 de creaturi bipede(ca nu erau numai oameni) si eu nu am putut sa-mi imaginez scarile alea cu carlige cu care se agatau de zid si culmea se ridicau. Fi-ti seriosi mai oameni LOTR este comparabil doar cu telenovelele si desenele animate Toata lumea stie finalul... sau nu? |
...MorfIeus....te cunosc de undeva?....semeni a ^aibii de bine cu un coleg de'al meu....si chiar daca nu,las' ca nu-i nici cum zici tu...De ce telenovela?
Si CUM ^AIBA NU EXISTA ATMOSFERA IN FILM,CUM ADICA NU ESTE UN SUBIECT INTERESANT?Poate,cine stie,ai tu mai mult talent si gasesti ceva mai interesant de scris,dupa care sa se poata face un film.In plus,de ce sa nu vorbim despre personaje(ca,deh,Doamne Fereste,nu ele stau la baza unui film...)?Si ce daca e numit 'cool'?Dumnezeule Mare,poate o sa-mi zici ca esti Pruteanu si ca legea LR se aplica si pe net.Daca cineva spune ca 'Chicago' e cool asta inseamna ca nu merita sa ia Oscarul? One Ring RULES them all... |
Originally Posted by raptor:
Bine faza cu telenovela a fost un pic prea dura recunosc. Dar mie subiectul mi se pare previzibil... nicidecum interesant sau palpitant Nu am spus ca nu exista atmosfera dar nimeni nu o remarca tot ceea ce se vorbeste aici este despre personaje de unde reiese calitatea indoielnica a filmului... Nu am criticat faptul ca s-a folosit cuvantul "cool" ci discutia pe marginea personajelor. Scuza-ma daca te-am facut sa te intrebi ce-ti place de fapt la LOTR... In legatura cu faptul ca seaman cu un coleg de-al tau nu cred avand in vedere faptul ca esti din cluj... |
Da,recunosc ca si eu am cam exagerat-in fond,fiecare are dreptul la o opinie-oricum,eu cred ca n-ai dreptate.Stiu perfect de ce imi place LOTR si imi placea inca dinainte sa vad filmul.Exista mii de comentarii legate de film dar mie oricum imi place de la cap la coada-mai putin Legolas surfin' in ttt.Sfarsitul nu e previzibil-e asa cum ar trebui sa fie,si e perfect...nu stiu daca ai citit cartile,dar daca nu,si daca nu stii exact felul in care LOTR se termina,deci daca doar intuiesti ca aia si aia...atunci s-ar putea sa ai o mica surpriza.
|
Am citit partial cartile si stiu finalul... poate de asta mi s-a parut previzibil :)
|
All times are GMT +2. The time now is 18:33. |