Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   Matrix pentru totdeauna (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81714)

Demona 14 Oct 2002 11:43

Uhmmm...yeah guys...Matrix really sux lately!
Macar am motiv sa-i caftesc pe agentzii aia daca fac smecherii...apropo` de real life:eu mi-am dat demisia din prima zi de lucru.Job-ul ala really sux!!!Credetzi-ma! :smile:

Demona 16 Oct 2002 14:47

...Linishte totala...nici o mishcare in front!Hmmmm...las` ca va revenitzi voi!

Demona 17 Oct 2002 20:23

hey copii...ca tot e vorba de Matrix aici,voi atzi vazut Comix-urile Matrix?!Anyway sunt o gramada pe site-ul lor oficial,dar multe dintre ele sunt plictisitoare.Hmmm...Pana la urma tot filmul ramane preferatul. :smile:

Tank 28 Oct 2002 20:20

A cam ramas acest subiect in aer sau este numai impresia mea?Sunt fan mare Matrix,dupa cum arata si usernameul meu.Pot sa dau o sugestie celor de pe acest forum,sectiunea The Matrix:nu lasati subiectul in deriva.Uite am eu ceva pentru voi.Nu s-a intamplat sa vedeti in Matrix anumit scene "biblice"?Adica sa va dau un exemplu:Morpheus:in mitologia greac,el este zeul Viselor.In film,Morpheus conduce "o forta rebela",care lupta pentru trezirea oamenilor ADORMITI INTR-O "REALITATE DE VIS"....eh?Ce ziceti?! :smile:

ricutza 29 Oct 2002 12:58

marfa interpretarea...la asta nu ma gandisem!intr-adevar sunt destule trimiteri la mitologia greaca, si cea mai evidenta este The Oracle.

ricutza 29 Oct 2002 13:03

marfa interpretarea...la asta nu ma gandisem...intr-adevar sunt destule simboluri din mitologia greaca si cel mai evident este probabil, oracolul.

Demona 29 Oct 2002 21:35

...Punct ochit,punct lovit! :smile: Well done Tank! :smile: ...hai ca am gasit si eu una...Zion.In cartea Revelatziei,Zion cica era regatul lui D-zeu,unde cei dreptzi ishi vor gasi salvarea,dupa distrugerea Pamantului.In film...Zion este singurul orash liber unde mai exista oameni.

christi 30 Oct 2002 13:15

My turn:

NEO - anagramat - ONE - adica The One - adica Jesus.
Dovada (ascunsa): la un moment dat, cind apare Neo brusc in spatele lui Trinity (parca) - ea spune: "Jesus, you scared the shit out of me"... cool, huh?

Trinity - poate semnifica Sf. Treime.

La final - Neo - Jesus - moare iar apoi reinvie, ca in Biblie.

ricutza 30 Oct 2002 16:41

imi plac si interpretarile tale christi din pacate nu cred ca pot fi considerate plauzibile. "Neo" este intr-adevar anagramarea de la "One" dar nu mi se pare ca acest The one ar putea fi un corespondent a lui Iisus. De obicei nu sunt amestecate simbolurile crestine cu cele pre-crestine. Ideile de oracol si destin presatbilit caruia omul nu i se poate opune, sunt opuse conceptelor biblice.
Interpretarile tale ar fi fost bune daca in film nu ar fi existat clar referinte la miturile Greciei antice.
pentru mine, numele "neo" ma trimite cu gandul la ideea de nou, care implica de obicei o schimbare...si mi se pare ca rolul lui Neo in acest film este de a fi cel ce aduce aceasta schimbare.
oricum imi place foarte mult directia pe care a luat-o aceasta discutie!

Tank 31 Oct 2002 19:20

Draga ricutza,imi pare sincer rau,dar nu iti dau dreptate deloc.Faptul ca in film au fost folosite si "referinte la miturile Greciei antice"(citat din mesajul tau),nu inseamna ca cele biblice nu au fost folosite.Eu inclin mai mult sa ii dau dreptate Demonei shi lui christi.Te rog priveste filmul mai atenta si vei observa ca referintele biblice sunt mult mai dese decat cele din Grecia antica.Cele ce tin de Grecia,cred ca sunt doar numele lui Morpheus(si poate Oracolul).

ricutza 01 Nov 2002 23:58

mda...intr-adevar eu nu ma pot declara fana a acestui film...asa ca atunci cand vine vorba de parerile unor persoane mai experimentate decat mine, inclin sa cred ca au dreptate...totusi, as vrea sa-mi spui care sunt restul simbolurilor biblice.

Demona 02 Nov 2002 11:39

Cred ca ar trebui sa ne mai spuna shi altzii parerea lor despre Matrix,deci nu o sa-l sufocam pe Tank sa ne spuna totul.In fine,daca ai vrut inca un element biblic,uite inca unul.Dupa ce Iisus a murit,a reinviat shi s-a inaltzat la Ceruri.Right?So...Neo a murit,a reinvitat(ca doar era Alesul)shi mai tzi-i minte ultima scena?In care pune telefonul in jos shi ishi i-a zborul spre "ceruri"? :smile: So...

Demona 02 Nov 2002 11:42

...vroiam sa spun...pune telefonul JOS...nu IN JOS...sorry.. :razz:

ricutza 04 Nov 2002 13:58

categoric vreau sa revad filmul asta cat mai curand...eu faza in care Neo moare am ratat-o!

Demona 04 Nov 2002 16:39

...aaaaaaaa...asta era...well ricutza.Vizionare placuta! :smile: You will like this movie! :smile:

NoOne 05 Nov 2002 16:12

Nu-mi place deloc panta pe care a alunecat discutzia...
Chestii de duzina.
Nu suntetzi de acord? Hai sa ne certam!

ricutza 06 Nov 2002 05:16

mie imi place pentru ca in sfarsit avem si noi o dezbatere!si una choiar draguta as adauga...o sa vin foarte curand cu teoriile mele(pentru ca sunt destul de convinsa ca Matrix nu accepta paralela cu Biblia ca si varianta de interpretare)dar vreau sa mai vad inca o data filmul(desi e cam a 5-a oara) ca sa pot aduce argumente clare si precise si nu din aducere aminte!

NoOne 06 Nov 2002 15:38

Cateva noi postere shi informatzii despre Matrix Reloaded la http://www.corona.bc.ca/films/details/matrix2.html

sau

http://movies.go.com/movies/M/matrix...001/index.html

http://www.killermovies.com/m/thematrixreloaded/

AM MAI GASIT UNA CU FOTOGRAFII DE LA FILMARI :
http://www.norcalmovies.com/TheMatrix2/

Shi cica partea a 3-a se va numi "The Matrix Revolutions" shi va fi lansat pe 7 noiembrie 2003. 'Om vedea daca asha va fi...

FOARTE IMPORTANT: Daca nu vretzi sa shtitzi ce se va intampla in Matrix Reloaded nu intratzi pe
http://www.pointlesswasteoftime.com/...ix2script.html ca sa vedetzi inceputul scenariului. Sau poate vretzi? :smile:

Alte zvonuri la
http://www.pointlesswasteoftime.com/...andrumors.html
Amintim de-acolo :
"Q - Se mai face partea a 3-a a filmului?
A - Nu. Matrix 4 va aparea la doi ani de la lansarea partzii a 2-a. Partea a 3-a nu se mai face
Q - Hugo Weaving (Agent Smith) va juca shi in Matrix Reloaded?
A - Da, bineintzeles. Dar nu va mai fi agentul Smith. Il va interpreta de aceasta data pe Morpheus"
:smile:

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: NoOne pe 2002-11-06 17:52 ]</font>

Demona 14 Nov 2002 15:18

...I'm f***in`...alive...keep the Matrix pride alive!

Poison 14 Nov 2002 16:19

Vrei sa spui, ricutza, ca ai vazut filmul de cinci ori si ai ratat de fiecare data si faza cu moartea lui Neo si paralela cu Biblia? OOOOOK!

Demona 15 Nov 2002 16:19

Quote:

On 2002-11-14 17:19, Poison wrote:
Vrei sa spui, ricutza, ca ai vazut filmul de cinci ori si ai ratat de fiecare data si faza cu moartea lui Neo si paralela cu Biblia? OOOOOK!

*...HAHAHAHAHAHAHA!!!...good point Poison! :grin:*

ricutza 15 Nov 2002 21:19

Incredibil dar adevarat Poison!
dupa umila mea parere(care este insa neavizata intrucat nu ma consider fana infocata a acestui film) nu exista nici un moment in care Neo sa moara cu adevarat.sa nu uitam ca totusi ca 'moartea' prin care trece el nu e o moarte fizica.din ce am inteles eu, creierul lui, pentru o scurta perioada de timp, crede ca a murit desi nu era asa. motivul pentru care Neo e special, este ca reuseste sa treaca peste chestia asta...reuseste sa se autoconvinga ca este de fapt foarte viu, asa cum si era.
explicati-mi, gresesc?
cat despre paralela cu Biblia, eu continui sa cred ca nu e plauzibila...si voi continua sa am aceasta parere atata timp cat voi nu veti veni cu argumente clare care sa va sustina ideea.

anti-matrix 20 Nov 2002 06:45

Am si eu o intrebare. Ce va place la aceasta porcarie de film ???
Imi puteti prezenta argumentele ????
Sa va placa oare doar efecetele speciale ?????
Astept un raspuns !

ricutza 20 Nov 2002 13:51

mie mi-a placut foarte mult ideea filmului: nu tot ceea ce ni se pare noua ca reprezinta realitatea este intr-adervar real.

NoOne 20 Nov 2002 14:08

Quote:

On 2002-11-20 07:45, anti-matrix wrote:

"Bei", in primul rand ce intzelegi tu prin "porcarie de film"? Defineshte notziunea mai intai ca sa nu avem mai apoi conflicte pe aceasta tema.
Shi ca sa fie shi mai clar da shi tu doua, trei exemple de alte "porcarii de filme" shi de doua, trei [cum le zici tu la celelalte?] "ne"-"porcarii de filme"...

Sa aiba lumea un punct de plecare....

P.S. Eu zic ca tzi-ai taiat oricum craca de sub picioare!!!!

NoOne 25 Nov 2002 08:39

Veshti bune copii!!!! Veshti foarte bune!!! Cica a aparut in Bucureshti [prin caminele studentzeshti].... ia ghicitzi ce...

.......... MATRIX RELOADED .......

Parerea mea, daca vretzi sa-l vedetzi inaintea oricui... cautatzi-l. K?

Demona 27 Nov 2002 13:47

Quote:

On 2002-11-20 07:45, anti-matrix wrote:
Imi puteti prezenta argumentele ????
Sa va placa oare doar efecetele speciale ?????
Astept un raspuns !

...Porcarie?!Mai intai invatza sa scrii..shi daca ar fii numai "efecetele" speciale de care zici tu...au schimbat lumea filmului.Dar in fine...nu putem sa punem la socoteala idea filmului,care este unica..asha-i?!

NoOne 27 Nov 2002 15:44

Lasa-l ma Demona in pace, ca numa' gura e de el....

ricutza 29 Nov 2002 21:53

mie mi se pare ca nu exista user care sa nu fi facut pana acum nici o greseala de ortografie...cred ca stie toata lumea in ce condtii se scriu mesajele astea asa ca nu mi se pare normal sa se faca atata caz pe acest subiect...evident,putina atentie din partea tuturor ar fi ideala, dar acum sa nu-i omoram pe cei care gresesc...

Demona 07 Dec 2002 14:57

Facem atata caz pentru ca suntem fani!Tu de ce faci atata caz ca suntem noi fani?!

ugly 07 Dec 2002 16:17

Quote:

On 2002-11-25 09:39, NoOne wrote:
Veshti bune copii!!!! Veshti foarte bune!!! Cica a aparut in Bucureshti [prin caminele studentzeshti].... ia ghicitzi ce...

.......... MATRIX RELOADED .......

Parerea mea, daca vretzi sa-l vedetzi inaintea oricui... cautatzi-l. K?

fake ?

ricutza 07 Dec 2002 22:01

eu fac atata caz pentru ca respect si parerile diferite de ale mele...sau cel putin le ascult si incerc sa le inteleg si sa ma asigur ca nu cumva persoana respectiva sa aiba dreptate...
mi se pare ca ai putea sa-i oferi lui anti-matrix suficiente contra-argumente fara sa te legi de niste prea obisnuite greseli de tiparire...

NoOne 08 Dec 2002 19:25

Quote:

On 2002-12-07 17:17, ugly wrote:

fake ?

Cica EXISTA. Dovada de netagaduit? "E mai slab ca primu' !!!!!" [Eliminand HUO!!! -urile de rigoare eu zic ca nu e fake]

Demona 21 Dec 2002 13:40

Quote:

On 2002-12-07 23:01, ricutza wrote:
eu fac atata caz pentru ca respect si parerile diferite de ale mele...sau cel putin le ascult si incerc sa le inteleg si sa ma asigur ca nu cumva persoana respectiva sa aiba dreptate...
mi se pare ca ai putea sa-i oferi lui anti-matrix suficiente contra-argumente fara sa te legi de niste prea obisnuite greseli de tiparire...

*...ricutza...tuh acceptzi parerile altora?!? haha!!!!...de cand?!*

ugly 21 Dec 2002 14:09

[/quote]

Cica EXISTA. Dovada de netagaduit? "E mai slab ca primu' !!!!!" [Eliminand HUO!!! -urile de rigoare eu zic ca nu e fake]

[/quote]

eu zic totusi ca e fake fiindca "frecventez" aceleasi locuri de pe net de unde isi iau si cei din regie filmele

ricutza 21 Dec 2002 21:45

incredibil dar adevarat Demona...accept si parerile celorlalti...si hai sa-ti mai zic o chestie...daca mi se demonstreaza ca gresesc, chiar recunosc ca am facut o greseala!

Semaca 23 Dec 2002 12:52

Da, dom'ne lumea mai face si greseala de ortografia!

Se mai intample chind eti sb prsiune de timp!

Pe de alta parte e foarte usor sa te iei de asa ceva: chiar eu m-am luat pe undeva de cineva care pomenea filmu' "glagiatoru".

Presupun ca totusi a te lua de asa ceva dovedeste o doza de imaturitate!

Si mai vreau sa va zic ceva: nici pentru mine Matrixu' nu e chiar filmu' vietii mele. Desi mi-a placut f. mult, totusi un film cu destul de multe clisee ca "Finding Forrester" m-a atins mai mult la corzile sensibile!

O fi si chestie de varsta!

Sarbatori Fericite, mai Cinemagilor!

Woody Allen

<

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Semaca pe 2002-12-23 13:54 ]</font>

ricutza 23 Dec 2002 23:33

si tie la fel, mai!

NoOne 24 Dec 2002 17:36

Sarbatori fericitzi pentru totzi cei din SISTEM.

The Matrix has The X-Mas !!!!

Ho! Ho! Ho!

Demona 07 Jan 2003 09:10

..X-Mas sux...Matrix sux...Life sux!..I'm f***in` off!!!!!! Take care all!

Demona 23 Jan 2003 14:40

..I was wrong...

..Matrix does not suck..life still is.. :P ...but that's another problem...gezzz cum s-a schimbat Forum-ul asta...looks awesome! :) KEEP THE MATRIX PRIDE ALIVE...shi LORD OF THE RINGS PRIDE TOO! :P :D

Arhanghell 30 Jan 2003 00:58

grrr...

ce sa zic...unde draq poate fi farmecu in a ridica in slavi un film pe care inca vreo doua sute de milioane de oameni il ridica?
nu e putin redundant, plictisitor...degeaba...?!

cat despre cei care se baga si ei sa fie contra, astia sunt mai penibi ca ceilalti...astia chiar ca nu au ce face...saracii... :(

patch4all 30 Jan 2003 08:23

Da, poate ca in mare masura ai dreptate cu astia care se tot baga in seama....insa trebuie sa existe nu?
Cat despre a ridica in slavi ceva sau a-l critica, cred ca amblele manifestari nu sunt decat fatete ale aceleiasi chestii....dorinta de a iesi din multime care anima in general umanul....
Ha, ha, ce filozofeli.....

shi 30 Jan 2003 10:12

unde esti tank ?

Tank, ai adus forumul pe un fagas normal.
Pana sa apari tu "fanii" matrix au discutat pe pagini intregi de partea a 2-a, de nu stiu ce actor, ...
Cine stie ce mai discutau daca nu apareai tu (culoarea cea mai indicata a subtitrarii, costumul lui neo, ...)
Unde esti ? Mai lumineaza putin forumul asta.

NoOne 30 Jan 2003 11:50

Cu ce sa-l lumineze? :lol: Cu filozofia din "Matrix"? Pentru mine au devenit banalitatzi chestiile astea.

Cat despre hainele lui Neo :
http://www.phillyburbs.com/halloween...s/matrix.shtml

Nu de alta, dar poate are careva bani de cheltuit... :lol:

NoOne 30 Jan 2003 11:53

Shi de vorbit inca nu s-a vorbit de GAFE care sunt... Slava Domnului !!!!

Ia sa vedem cat de ageri va sunt ochii sau cat de ascutzita va este mintea.

^Neo^ 30 Jan 2003 13:54

Salutare tuturor fanilor "Matrix" dupa o indelungata absentza...
Pentru cine inca nu a vazut Teaser-ul No. 2 la Matrix Reloaded si Revolutions...care a fost lansat la SuperBowl:
http://whatisthematrix.warnerbros.co...er_frames.html
Alte link-uri interesante:
http://www.thelastfreecity.com/
http://babelfish.altavista.com/babel...d=de_en&tt=url
http://www.msnbc.com/news/850165.asp?cp1=1
http://www.calendarlive.com/movies/c...,3816947.story

Se pare ca va fi anul Matrix :lol: ..doar vom vedea 2 partzi :wink:

NoOne 30 Jan 2003 14:07

Mi s-a facut un dor de "Matrix"..... Vai! Vai! Vai!

Demona 01 Feb 2003 17:25

Oh goody!

pareri shi pareri...imi place..ishi revine putzin cate putzin subiectul. Adevarat ca Tank a mai adus lumina pe aici (NoOne...nu fii gelos :evil: hehe....) Dar sa speram ca se va intoarce...ii voi transmite mesajul vostru. Keep on doin` wattcha doin`... NoOne...ce au hainele lui Neo? Sunt super faine...shi scumpe...:P Probabil vor exista pareri mai multe dupa ce vom vedea sequel-urile...

"Keep the Matrix Pride alive..."

Demona 08 Feb 2003 15:23

rumour!

..cica Reeves a contribuit la finalizarea Matrix-urilor...cu sume de 83 milioane dolari!!!!!!!!!!!! Gezzz...catzi bani...Da` e bine...macar avem ce viziona! :P

"Keep the Matrix Pride alive..."

All times are GMT +2. The time now is 10:45.