Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Actrite nesarate, nesuferite, deci ENERVANTE (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81612)

Luke_Dorian 20 Mar 2003 02:14

Mi se pare ca Natalie Portman arata mai bine decat Cameron Diaz :D

Guinevere 20 Mar 2003 03:11

Originally Posted by MinRep:

...si Liv Tyler (desi in "Lord of the Rings" e mai buna...

MinRep... doar o-ntrebare: ai vazut-o pe Liv Tyler in "Oneghin" alaturi de Ralph Fiennes? Pe mine m-a enervat ea in LOTR, mi s-a parut cam prea afectata, totusi. Desi e atit de frumoasa ca pot sa-i scuz aproape orice.

Dar dupa Tatyana... mi-am schimbat parerea. E perfecta!!!

Luke_Dorian 20 Mar 2003 09:39

mi-a placut Liv Tyler in LOTR.Cred ca a jucat bine rolul de printesa e elfilor,plus ca arata super

Frodo 20 Mar 2003 11:29

In LOTR Liv Tyler e elfa, deci e afectata! :lol: A jucat super rolul! Iar Natalie Portman a jucat oribil in Star Wars! Nu se intelegea nimic din ce zicea in film! A stricat tot ce inseamna Star Wars! Cand imi aduc aminte ce actori erau in SW vechi ..... Parerea mea e ca Natalie Portman nu prea e actrita! :o

Poison 21 Mar 2003 12:08

E clar ca n-ai vazut "Leon" al lui Luc Besson, sau "Beautiful Girls" al lui Ted Demme, sau chiar si "Where the Heart Is"... In Star Wars astea noi... sa fim seriosi! Ce mai putea strica? Plus ca ii era o greata cumplita de partenerul ei nespalat, care se tot dadea la ea si facea tot posibilul sa repete la infinit scenele in care trebuia sa o pupe... Incearca tu sa joci in conditiile astea! :lol: :lol: :lol:

MinRep 21 Mar 2003 20:43

In legatura cu Liv Tyler, ma pronunt fara sa vad multe filme cu ea. Poate ca in "Oneghin" joaca bine - si nu ma indoiesc - dar ideea principala e ca... nu ma atrage ca alte actrite (ca sa fiu rau, Natalie Portman si Cameron Diaz).

O scena anume mi-a placut cu ea: in "Armaggedon", scena dintre ea si Ben Affleck, cand asta (care incepe sa ma enerveze din ce in ce mai mult) ii plimba pe abdomen un biscuite. Mi-a placut pentru ca scena era facuta de melodia de pe fundal ("I don't Want to Miss A Thing" - Aerosmith), iar problma e ca Liv e fiica solistului celebrei trupe. Atunci, principalul element care ma enerveaza: cam cuidat ca primeste direct un rol intr-o astfel de productie si cam cuidat ca tatal ei semneaza melodii pe coloana sonora. S-au vazut si alte cazuri similare.

Frodo 21 Mar 2003 21:33

Poison, asa e, nu am vazut filmele alea care le-ai enumerat tu si am gresit poate cand am catalogat-o ca fiind o actrita proasta.Dar m-a enervat in StarWars :evil: :evil: :evil: .........

ricutza 22 Mar 2003 00:09

sunt total de acord cu Poison in ceea ce o priveste pe Natalie Portman...mi se pare o actrita care promite mult si chiar a jucat super-bine in foarte multe filme...as mai mentiona si filmul "Anywhere but here", unde se descurca foarte bine avand in vedere ca o are ca partenera pe Susan Sarandon...

Ade 15 Apr 2003 15:32

Nu va mai luati degeaba de Julia Roberts. E si frumoasa si talentata si amuzanta. Ati vazut Erin Brockovich? Pai sa vedeti rol! Cum o prinde camera, cat de naturala e. Nu zic, are si comedioare, diverse filmulete, dar una peste alta, e bestiala!
Mai degraba o actrita cum ar fi Meryl Streep mi se pare genul de nesuferita. Si cateodata Nicole Kidman (fada, inexpresiva).

Luke_Dorian 15 Apr 2003 16:19

Daca si Julia Roberts arata bine...

emanuel 15 Apr 2003 16:25

Originally Posted by Ade:

Nu va mai luati degeaba de Julia Roberts. E si frumoasa si talentata si amuzanta. Ati vazut Erin Brockovich? Pai sa vedeti rol! Cum o prinde camera, cat de naturala e. Nu zic, are si comedioare, diverse filmulete, dar una peste alta, e bestiala!

Da ce zici de ea in Ocean's Eleven (sau mai bine zis gura ei din film! :wink: ) Nu mi-am dat seama ce gura enorma are, pana la acest film in secventa din restaurant! :D

blitz43 15 Apr 2003 17:08

Sal'!
Subsciu la opinia lu' Luke_Dorian. Mi-o amintesc din Mystic Pizza si Steel Magnolias. Era numai gura de ea (la propriu!). Vroia sa para sensibila si trista (MY ASS!!!). Parea doar tâmpa si cam handi. MERYL STREEP o bate la fund, absolut din orice punct de vedere. :lol:
PAREREA MEA!!!!!!!!!!!!!!

Luke_Dorian 15 Apr 2003 19:44

Singurul film in care mi s-a parut ca a jucat bine a fost in documentarul ala de pe Animal Planet cu urangutanii :lol:

MinRep 18 Apr 2003 08:07

Totusi, in "Ocean's 11", Julia Roberts nu joaca chiar atat de rau. Si nici in "Erin Brockovic", "The Pelican Brief" sau "Pretty Woman".

Singurul film in care e cu adevarat enervanta e documentarul ala cu urangutanii ("Sunt atat de fericita!!!!!!!!!")

blitz43 18 Apr 2003 09:40

Sal'!
Brother Luke_, nu ti s-a parut si tie ca J. Roberts se "integrase" de minune printre urangutanii aia?
PAREREA MEA!!!!

Luke_Dorian 18 Apr 2003 13:05

Sincer sa fiu nu prea mai facem diferenta intre ei :D :D :D

marx 21 Apr 2003 16:10

actrite nesuferite,nesarate...

Am alergie la C.Zeta-Jones.Nici sa pozeze nu stie.

blitz43 21 Apr 2003 18:07

Sal'!
Un alt exemplu de actrita cu care m-as risca. :P
Eventual as si recidiva. 8)
Stiti voi: "Fai, esti frumoasa dar esti proasta, proasta dracului!"
PAREREA MEA!!!

ricutza 21 Apr 2003 23:09

mi se pare ca sunteti un pic rai cu Julia Roberts...poate intr-adevar sa va enerveze dar nu cred ca e o actrita proasta...si nici Catherine Zeta Jones...

blitz43 22 Apr 2003 07:34

Sal'!
Suntem misogini... or something!
:D (Ha, ha, ha huh!) :lol:
PAREREA MEA! :oops:

Demona 22 Apr 2003 20:00

...Sandra Bullock exagerat de funny, devine falsa...Pamela Anderson...e falsaaaaaaaaa! ;) ....Cameron Diaz...bleah..mai ales in "Charlies Angels"...shi sa nu o uitam pe Miranda Otto...Barbie-Doll-Arwen Wannabe din LOTR...al dreq pielea pe ea...nici cum nu e...

el_syd 27 May 2003 07:14

Toate actritele care au fost nominalizate la Razzie Awards 2003,cu exceptia Angelinei Jolie :) adica Jennifer Lopez, Madonna, inegalabila Britney si Wynona Ryder

Leonard 28 May 2003 01:47

adaug si eu la aceasta rubrica pe Renee Zellweger si Catherine Zeta-Jones.
Dintre cele enumerate de voi ca fiind enervante, nu mi se par asa: Cameron Diaz (deloc), Julia Roberts, Jennifer Lopez (asa si asa, in unele filme da, in altele nu).

baubaul 14 Jun 2003 09:58

Probabil am sa fiu luat de misogin....dar EXISTA actritre bune?? :o

Hai sa mai las de la mine mi-au placut Julia Roberts in Erin Brocovich(sau cum se scrie) si Natasha Mc Elhane in Solaris,cea din urma chiar are ceva special...
A sa nu uit Mila Jovovich intr-un film cu Adrian Brody titlul original nu-l stiu in romaneste era Papusa (parca..)

I hate Nicole Kidman,Lopezata si Angelica Jolica!

Bogie 14 Jun 2003 17:34

Quote:

Probabil am sa fiu luat de misogin....dar EXISTA actritre bune??

Katharine Hepburn
Lauren Bacall
Jodie Foster

catallin 14 Jun 2003 20:18

Si Susan Sarandon!
Alea mai uratele sunt si mai talentate.

crydead 15 Jun 2003 01:31

Originally Posted by catallin:

Alea mai uratele sunt si mai talentate.

Nu-i da idei lu' Zoe Petre!

MinRep 15 Jun 2003 11:51

Pst... Copii... Mai lasati odata actritele astea americane. Cat despre superb de inteligenta intrebarea a baubaului, de cate ori ai vazut filme cu actrite europene, cum ar fi:

- Anna Magnani
- Sophia Loren
- Monica Vitti
- Giulietta Masina

(sau, cine-s astea?)

Sergiu Nicolaescu 15 Jun 2003 13:21

Dar de preferatele mele ce ziceti

Jean Constantin
Ilarion Ciobanu
Amza Pellea
Sergiu Nicolaescu

Faine bucatele, nu?

lecter 15 Jun 2003 15:19

Pst... Copii... Mai lasati odata actritele astea americane. Cat despre superb de inteligenta intrebarea a baubaului, de cate ori ai vazut filme cu actrite europene, cum ar fi:

- Anna Magnani
- Sophia Loren
- Monica Vitti
- Giulietta Masina

(sau, cine-s astea?)

Imi permit s-o adaug si pe Ornella Muti :)

MinRep 15 Jun 2003 15:49

Da, si Ornella Muti e remarcabila in anumite roluri (cele pe care le-am vazut eu, de exemplu).

(P.S.: Am aflat adevaratele inclinatii ale lui Serge: homosexualitatea si onanismul).

Hell_Girl 15 Jun 2003 21:01

- Anna Magnani
- Sophia Loren
- Monica Vitti
- Giulietta Masina

(sau, cine-s astea?)

Le consideri enervante si nesuferite sau doar dadeai ex. de actrite mari europene.

baubaul 16 Jun 2003 15:56

- Anna Magnani
- Sophia Loren
- Monica Vitti
- Giulietta Masina

(sau, cine-s astea?)

Mda....oare cine or fii ..

A!Si multumesc pentru primirea ospitaliera pe care mi-ai facut-o...nenea Guru!

MinRep 16 Jun 2003 22:01

baubaule (nu imi place sa incep propozitia cu litera mica, dar... asta e!), nu stiu cum ti s-a parut primirea lui MinRep (guru intru toate :lol: - vedeti, deja vorbesc ca "Serge"), dar o afirmatie cum ca "Exista actrite bune?" e total nepotrivita, chiar dac ai trai numai in cultura americana (unde sper ca nu traiesti, totusi...)

Ma aflu intr-o mica rascruce. Hell Girl mi-a aplicat deja o corectie pentru ca am amintit de Giulieta Masina si Monica Vitti la categoria "Actrite enervante", dar sper ca posteritatea sa ma ierte si sa inteleaga ca dadeam contraexemple in urma unei afirmatii dubioase. Sorry!

Viata lunga si prosperitate pe FORUM si sa nu dispari ca alti (Frodo, Bubu si restu' care pareau promitatori si acum nu mai sunt)...

Chihuahua!

LeonardPiron 17 Jun 2003 10:57

e bune astea mai purii ce mai aveti dreptate gaina batrana face zeama buna daca e morcovul tanar...

MinRep 17 Jun 2003 20:33

(Piroane, pune virgule)

Am inteles ca ai vrut sa spui si stiu ca sunt batrane si unele chiar ingropate, da' asemenea talente exista si in ziua de azi (chiar comparabile) si este nedrept sa faci o afirmatie de genu' "Exista actrite bune?".

catallin 18 Jun 2003 08:06

Asa cum e foarte drept sa faci o afirmatie ca "Exista actrite proaste! Si bine promovate!! Chiar la Hollywood!!!"

baubaul 18 Jun 2003 10:24

Multam'!
promit sa nu te dezamagesc!:)
Ai de dreptate ,dar parerile sunt subiective si asa vor fii!Amin!

LeonardPiron 18 Jun 2003 13:20

uite pot vorbi si eu serios actritele bune apar in toate epocile doar ca exista perioade mai favorabile care dau o recolta mai bogata si mai manoasa de astfel de actori / babele pomenite de voi mai sus ca si raposatii barbati din threatul dedicatlor provion dintro astfel de generatie de aur sau de recolta bogata care a fost intr-o perioada trecuta/asta e? vedeti ca am si eu creier?

ricutza 18 Jun 2003 14:00

eu nu aveam dubii.... :D

LeonardPiron 18 Jun 2003 14:26

multumesc tu stii ca si eu am tot respectul pentru mama copiilor mei

sorcerer 19 Jun 2003 19:22

...

Britney Spears - CROSSROADS - cel mai mare esec cinematografic din ultimii ani

Jennifer Lopez - Chiar nu-i in stare sa faca un film cat de cat acceptabil ?!

LeonardPiron 19 Jun 2003 21:53

Re: ...

Originally Posted by sorcerer:

[b]Britney Spears [/b
[b]Jennifer Lopez [/b

baiet va rog fara tenismene si alte animatoare

BIO Girls 17 Oct 2003 12:26

Pe primul loc, cu unanimitate de voturi, Marisa Tomei. O fi castigat ea nu stiu cate premii (mai exact un Oscar), dar e de-a dreptul enervanta, urata si cracanata.

O secundeaza cu succes J. Lo, pt ca isi doreste cu tot dinadinsul sa fie considerata si actrita, desi nici macar o cantareata de mai mult de doi bani nu e.

Aoleu, si era sa uit una super super super antipatica: DREW BARRYMORE.

Cam atat, deocamdata, dar promitem sa revenim. Ca mare e gradina Domnului, cu multe nesarate in ea. :P

Gaandalf 19 Oct 2003 03:03

Cuplul beniffer cred k a inceput sa cam se duca pe apa Sambetei ... nu vad un viitor prea "ferice" la Hollywood cel putzin ptr JLo - o fitzoasa de mana intai who suxx ass!

Alex Leo Serban 20 Oct 2003 11:19

NU sint de acord cu punerea marisei tomei pe lista nasoalelor nesuferite! e f. dulce - si sexy, pe deasupra (probabil ca si pe dedesubt...)

nasoale (borcanate, cracanate, etc) & enervante sint noile 'dive' vide de la h'wood - alde julia styles, reese witherspoon, jennifer cummasaokeama (aia de se crede si actrita, si cintareata, si nu-i de nici unele... NU j.lo!!, aia din clipul lui enrique...), kirsten dunst ar fi top of my list.

si J.LO, of course.

christi 20 Oct 2003 17:28

Fara indoiala, Reese Witherspoon. Cea mai urita-nesuferita-falsa-nemeritata vedeta de la Hollywood. Shi catzelul vecinului meu are mai mult talent ca ea. Shi e vorba de un amarit de pechinez...

CHRISTina 07 Sep 2004 21:09

Nu detest nici o actrita pentru ca nu le cunosc in realitate, nu stiu cum sunt in viata de zi cu zi. Dar ca sa aleg pe cineva, as alege-o pe Sarah Jessica Parker. Mi se pare ca este destul de fitoasa. ;)

lollipop 10 Oct 2004 17:52

meryl streep
recunosc ca e o actrita buna
vad ca toata lumea asa zice, si ei stabilesc standardele, nu?
joca in filme bune
dar ma irita la culme privirea ei care imi seamana cu a unui cersetor (de oscaruri? :) )
shi zambetul ala de parca abia isi intinde buzele peste dinti
sa nu mai zic de aerul inocent care nu-i mai sta bine la varsta asta
in sfarsit, ma innerrffeeaaazzzaaa

herbert 10 Oct 2004 18:13

si pe mine meryl streep ma deranjeaza. e o alba-ca-zapada decazuta, dar inca n-a aflat adevarul acesta. are asa o privire de pestioasca scapata din plasa si raspandeste raceala... sorry.

All times are GMT +2. The time now is 23:42.