![]() |
Medie de 9 pe micropsia ???!!! WTF !!! Eu nu cred, tre sa fie un virus ceva, cum, nici o nota de zero ?? Must be an instant classic. N-am apucat sa citesc tweeturile. Persona meets Mulholland Drive, ceva ? Of of of, tre sa astepte omu 12 ani ca sa mai vada 2 gagicutze giugiulindu-se intr-un film bun.
Si apropos de tweet. Nush cum sa va dau vestea asta... Ar fi bine ca in timp ce cititi urmatoarele sa NU: fiti la volan / have sex / aveti o ceasca de cafea in mana ... I'm ay fuckin STAR. Yeah. Deci mi-am facut cont acu 1 saptamana (some of u have been polled in the meantime, most had no clue about cu ce se mananca) ca sa urmaresc pulsul Cannes-ului la cald si deja am schimbat o vorba cu critici celebri precum numitii Wendy Ide (de la prestigiosul cotidian The Times - UK) si Kevin Jagernauth (de la inefabilul, incomensurabilul si inextricabilul ThePlaylist).... Aaa ? B-) Stay back suckerz nu dau autografe nu m-angramaditzi hoo ajutoor But ... the thing worries me tho. Ar trebui sa existe totusi un gard electrificat ceva, care sa desparta oamenii normali de celebritati. Adica, hello, maine poimanine ma pomenesc ca ma trag de sireturi pe twitter cu Obama si Kim Jong-un *freakout* :-S |
Originally Posted by Chambord:
Eh, nu vreau sa ma dau mare, dar esti inca incepator. Adica eu iti vreau binele, doar zic, sa nu te ia pe nepregatite momentul cand vei sta comod in fotoliul tau de acasa si vei primi mail: "Charles Bukowski is following you now on twitter" >:) sau vezi ca exista si God pe twitter, momentan urmareste doar pe un singur utilizator, pe Justin Bieber. |
Am pariat pe Kechiche - Palme D'Or - cota 17.00 la betsson. Pomana curata if u ask me. Imi iau Ferrari cu banii castigati. Daca tot is star acuma, tre sa ma respect, noblesoblij. Doar nu vreau sa ma prinda rupt in coate ziua cand voi fi followed by Bukowski si Bieber (NOOOOO X_X )
pana la urma poate tot raul spre bine ca n-am reusit sa pariez pe Grisgris. Pana azi nu gasisem cote pe Cannes decat la paddypower dar ei nu accepta card in lei. Mai au si betsafe dar si astia sunt detinuti de betsson din cate am auzit. Oricum sunt suspiciosi tare bookies cu cannes-ul. Neil Young zicea ca i-au limitat miza la Paddy. Iar la betsson nu mi-au acceptat pariul din prima ci a trebuit sa fie verificat manual de un operator de-al lor (a durat 1 min tho) |
Lisa Schwarzbaum @lisaschwarzbaum 12m
#FakeCannes #28 Fact: 9 out of 10 male film critics prefer art movies about hot naked lesbian action to art movies about poverty. Kechiche! :)) |
|
yeah. be mean.
|
Ok, la cota aia de 17/1 mi-am pus si eu banii pe Adele. Chambord, sper sa rulam lamborghiniurile impreuna pe Dorobanti. :P
|
eu zic să-l exilăm pe Chamb în altă galaxie. de la bruce willis încoace, se ştie că pînă şi un pîrlit de asteroid poate pîrjoli o planetă, d'apoi o STIA :-O :-S :-SS . în plus, s-ar putea ca succesul nelimitat să i se urce la bord şi să-l deraieze de pe orbită, deci eu zic să fim prevăzători. pretenia pretenie, da eu vreau să trăiesc să-mi văd stră-stră-roboţii .. nu ştiu dacă mă înţelegeţi :| :( nu degeaba am renunţat la zahăr.
|
Adela, singurul film cu medie peste 4 la juriul ioncinema (format din oameni respectabili):
http://www.ioncinema.com/news/film-f...warmest-colour The cars are on their way, varu ! :) Tre sa dam o raita, cu motoarele turate, si pe sub fereastra Malombrei, sa moara de ciuda. Mal, nu te mai chinui cu deportarea mea (urmatorul Stalin va fi femeie ... something to ponder :-? ). O sa plec de bunavoie. Am auzit ca a aparut recent o planeta sau statie spatiala ce-o fi, Elysium ii zice, tre sa iasa si filmu, unde numai celebritati ca mine au voie. Si e ff frumos acolo. Astia de-alde dvs, de care n-a auzit nimeni, o sa stati singuri cuc pe pamant, sa betzi ceiutz din plante macerate, fara zahar, pana o sa va creasca frunzulitze. |
Cannes: new leader in Screen jury's scores. Guess who?
http://www.screendaily.com/festivals...contentID=1846 |
:-O
3.6 / 4 ?? Cred ca e cea mai mare medie pe care am vazut-o vreodata la juriul asta. Clar, daca Blue nu ia Palma (si eu cu varu - masinile) Festivalul de la Cannes ar trebui judecat pentru crime impotriva drepturilor omului. |
|
Intre timp The Immigrant are si el parte de raves, se striga "masterpiece" chiar. Precedentul lui - Two Lovers (2008) mi-a placut mult (daca mi-ar fi zis cineva ca o sa ajung sa-mi placa un film in care joaca Gwyneth Paltrow ...)
Il astept maxim si pe asta. |
De asta mi-e si mie teama pentru bistarii nostri, cu unul ca Spielberg presedinte de juriu se poate directiona foarte usor Palme d'Or-ul spre un film conventional ca structura si tema si slava Domnului are de unde alege: conationalii lui (The Immigrant, Nebraska, chiar si Coenii s-au prezentat cu un film usurel), Jimmy P, Kohlhaasul etc. Pe de alta parte nici Adele asta nu e chiar un OZN cinematografic ca Holy Motors-ul de anul trecut, marseaza pe o poveste clasica de amor (ok, lesbo-love in cazul de fata), asa ca poate e mai usor de digerat ca un Holy Motors. Ma gandesc si la scenariul sa le premieze pe fete "best actresses" (vi le mai aduceti aminte pe ale noastre de anul trecut, da?), are si alibiul "domne ne-au impresionat imens actoriceste si regulamentul zice ca nu mai puteam sa dam Palme aceluiasi film, sorry" si premiul cel mare sa-l duca la un coleg de breasla de prin USA. ----------------------------------------- Eu l-am notat (si vi-l supun atentiei si voua) pe asta: http://www.screendaily.com/reviews/t...contentID=1479 filmul cel mai lung si cel mai bine cotat din "Un certain regard" Asta are *doar* 4 ore, dar omul poate mult mai mult, de la 9 ore in sus. Lav Diaz cica e un fel de Bela Tarr filipinez, adica desi filmul asta e printre primele lui filme color, restul sunt alb negru, exasperant de lungi, slow cinema, drojdia societatii, probleme morale abordate etc. Problema e ca nu gasesc nimic din filmele lui anterioare sau poate nu caut eu pe unde trebuie. |
Lav Diaz is God. vă zice maţ-de-hipster. indiferent că ia, că nu ia premiu, astea-s mizilicuri, Lav ist Liebe şi e mai presus de orice juriu cannes-in.
varu, eu momentan am pe comp century of birthing. dă un semn dacă-ţi trebuie. |
Faza in avantajul bistarilor nostri e ca intai se voteaza Palma, apoi Grand Prix si dupa aia restul.
De ce credeti voi ca Trintignant / Riva n-au luat premiile pentru interpretare anul trecut ? Ca erau fetele noastre si Mads asa nemaipomeniti ? Nu. Ci pentru ca Amour a luat Palma. Punct. Dupa el potopul. Daca ai luat-o e cel mai tare premiu pe care il puteai lua din Cannes si ca actor. Filmul tau sa ia Palme e o distinctie mai mare pentru tine ca actor decat premiul de interpretare. Filmele castigatoare de Palme si GP nu au voie sa participe in competitia nici unui alt festival ! E un agreement la care aderi in momentul cand iti e acceptat filmul in competitia principala. Deci juriul nu va gandi: Oaa, ce tare era fetele alea din Adelaa. Ia sa le cocosam cu un premiu de interpretare si dupa aia mai vedem noi cui dam Palma si ce-o mai fi. Ci: Care pana noastra e cel mai bun film pe care l-am vazutara in Competitie ? Pai Adela, ca fetele alea a jucat fenomenal, se pupau, ca mia placut cum pica lumina, nushce. Bun. Pac le dam o Palma in freza ? Da, da' a mai fost buni si Farhadi, Coens, Gray. La care Spielberg o sa intervina: nu le dam la ajtia ca are deja Oscaruri sau o le ia la anul si eu ma oftic k mie nu mea dat ajtia Oscar pt Lincoln. Au Oscar le ajunge, nu le mai dau si Palma, ca dupa aia fac palmares mai tare k al meu. Dam Palma la fetele alea. E film de arta, ce ma-sa. Hai sa votam. Femeile din juriu voteaza toate cu Adela, Mungiu la fel k filmu e genul lui, Auteuil si el ca se gandeste poate prinde un film cu Kechiche ... restu nu mai conteaza ... si Adela ia malaiu. Intra banu in cont la mine si la varu. Se livreaza masinile. Hop la fereastra la Malombra ... motoarele racnesc ... samd. That's pretty much the big picture. |
Again ... about history:
http://www.lefilmfrancais.com/cannes...tml#/46/zoomed Cédric Succivalli @OnTheCroisette 15m 11 Palmes d'or for BLUE IS...in Le Film Français panel. This has just NEVER happened in Cannes history. |
Sa nu uitam ca Farhadi e iranian, iar Spielberg e evreu. Evreii si iranienii isi dau de obicei altfel de palme. Asa ca "Le passe" o sa ia Palme d'Or doar daca Spielberg are in vizor in viitorul apropiat si premiul Nobel pentru pace. B-) |
varu si Chamb sinteti supersimpatici. Articolele alea pe care le tot puneti n-am timp sa le citesc, filmele sa le vad nici atit :( dar mi-ajunge sa va citesc pe voi. :-*
|
Originally Posted by Malombra:
de acord! azi am fost la filmul sau in sala Bazin, era in sala impreuna cu actorii din poveste (in clusiv un travestit), nu au vorbit despre film, nu au certat spectatorii care au capotat dupa doua ore de proiectie - din cele patru si ceva ale noului sau film, North, the End of History. la final mai eram vreo treizeci de oameni in sala, ne-am zimbit in drum spre iesire... intr-adevar, e intre cei mai buni, daca nu cel mai bun! e godard, depardon, weerasethakul, toti la un loc! |
''immigrant'' e bullshit conformisto-mare-naratiune-dupa-reteta despre visul american.
daca si asta ii capodopera, pot astia muta linistiti Cannes-ul la Hollywood. un Palais al Festivalului pot face si acolo, prin vreo hala dezafectata. sa nu se mai chinuie capodoperele sa vina pina in franta. cred ca e in competitie fiindca e marion cotillard in proiect. |
Originally Posted by gionloc:
Mai e o parere in acest sens http://www.hotnews.ro/stiri-film-148...criticilor.htm |
Final predictions
La Vie D'Adele -> Palme D'Or Inside Llewyn Davis/ The Immigrant -> Regie Inside Llewyn Davis/ Behind The Candelabra-> Actor The Past -> Scenariu The Past/ La Vie D'Adele-> Actriță Like Father, Like Son -> Grand Prix Only God Forgives/ Heli/ Borgman -> Jury Prize |
La ce ora e gala de premiere? Se transmite undeva la TV sau online?
|
Festivitatea de premiere poate fi urmarita duminica seara, de la ora 20:00 (ora Romaniei), prin live streaming pe site-ul festivalului, www.festival-cannes.fr
(hotnews dixit) daca nu merge acolo, incercati si aici: http://www.canalplus.fr/pid3580-c-live-tv-clair.html |
Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P
Kechiche - Palme D'Or !!!! |
N-am prins live decat momentul Palmei, dar a fost epic. In 15 secunde deja boceam. N-am vrut sa ma uit initial (varu stie, inainte de ceremonie transpirase informatia ca a castigat Farhadi, eram sucarit "umpic"). Wow, what a turnabout !
|
A mai aparut vreun update la chart-ul Screen International? Intamplator am dat peste http://www.imdb.com/list/4X0-bdQmsvU/
|
Cu o mana iti stergeai lacrimile siroindu-ti si cu cealalta tastai grabit site-ul oficial al calutului cabrat, nu? B-) Acuma nah, e ca si cum mi-as da cu tesla in testicole recunoscand asta public, dar: cu banii castigati la pariul asta abia daca imi permit o scama de pe tapiseria unui Porsche. Asta asa, sa nu-mi sparga hotii degeaba casa. But it was fun :P |
varu, inainte de a achizitiona scama aia nu uita ca tre sa dai o bere pentru pontul cu cota betsson.
Okay. So now. Not only am I famous but I'm also rich ! B-) "I've got a golden life. Got the world by the balls. That's right, I'm great... I am amazing. " Ferrari, come to papaaaaaa !! ![]() |
Chambord, poate-o plimbi o tura si pe domnisoara, s-o inveselesti (felicitari, btw :D).
Faina-i, ma! |
Si pe ea si pe grecoaica. Sunt soferul lor pan' la urmatorul Cannes. Malombra, venim !! Pe ce parte e fereastra de la camera ta ?
|
Ce noroc are unii :-O
|
Chamb, să zici cînd veniţi, să pregătesc confettili. a mea e a' din mijloc.
|
Conferinta de presa a juriului pe tema palmaresului. Are si Mungiu 2 interventii, notabile.
http://www.festival-cannes.fr/en/mediaPlayer/13503.html Best Of. Some magic moments http://www.festival-cannes.fr/en/mediaPlayer/13521.html Ceremonia de inchidere http://www.festival-cannes.fr/en/mediaPlayer/13498.html |
lu Chamb, how jah feel now?
![]() B-) |
Am vazut si eu conferinta de presa. Sunt singura careia i s-a parut ca jurnalistii aia is de-a dreptul ridicoli cu insistenta aia obsesiva pe intrebarea cu lesbianismul? Am crezut ca dupa 5-6 minute, cand Waltz spune "It`s a love story, just drop it!" se vor opri. Ba....grav.
|
Originally Posted by faraimaginatie:
|
Dupa canul de annesul asta ramin cu urmatoarea lista kilometrica cu filme de vazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Originally Posted by bremen1980:
|
Primul rind de mai devreme e o gluma, nu vreau sa ex-tuziasmez atmosfera. Imi pasa de Cannes, dar mai mult de festivalul in sine, ca filme bune mai gasesti. As fi fluturat batista la citeva vagoane de evrei (doar femei si copii, nu va alarmati) pentru o invitatie in zona si un bilet de avion.
(ultima fraza e tot o gluma) |
Fed, nu mai baga bre disclaimer la orice snoava emisa, toti stim cand si ca nu vorbesti serios, de aceea ne esti foarte simpatic.
|
Originally Posted by varu:
Pai, atunci sa vina lesbienele mai repede!!! (nu glumesc) Si Drive 2 (care-i fara driving, dar ma rog), c-a zis gionloc de dulce despre el. |
All times are GMT +2. The time now is 18:39. |