![]() |
Bun si argintul.
|
Female beauty I appreciate
My girl is so amazing :x ![]() |
Bravo, Sandra! Gimnastica ca de obicei ne ridica, sper sa fie sustinuti sa se mentina ca situatia nu e prea roza.
|
Bolt a dovedit ca este un mare campion . 9.63 .Este (inca ) intangibil .
|
Usor accidentat. Chiar speram sa scoata un 9.4. Pacat de Powell, care probabil nu pierdea podiumul daca nu era si el accidentat.
In ceea ce o priveste pe Sandra, are sanse bune sa mai ia o medalie. Si Ponor la fel. |
Chris Hoy !! B-)
Imperial in finala la keirin de aseara, ca si in cea la sprint pe echipe de acum cateva zile. De altfel GB a cam rupt stilu' pe velodrom la Olimpiada asta. Un sfert din medaliile britanice de pana acum (12 / 48) au fost obtinute la ciclism. |
praf la caiac canoe masculin... romania pe ultimul loc la ambele curse.
|
|
Britanicii lovesc puternic si sub centura acum pe final. Nota 10. :) Imagine a lui Lennon si Freedom a lui George Michael. :))
|
Am prins si eu in reluare ultimele 20-30 de minute din ceremorgia de inchidere. Asa tampenie irelevanta rar am mai vazut. :|
|
A fost mai mult decat ok, in special pentru cei carora le place muzica pentru ca la asta au excelat intotdeauna britanicii. A fost mai mult un concert decat acrobatii si alte lucruri, un concert foarte bine realizat. Grafica stadionului a fost si ea exceptionala, un spectacol reusit.
|
@Federico: asta pentru ca tu probabil ai prins partea cu spectacolul facut de brazilieni....
Am facut doua video-uri tribut dedicate Sandrei Izbasa si Catalinei Ponor. La prima am inclus si accidentarea ei la tendonul Achilian, poze din cariera lor. http://www.youtube.com/watch?v=GpaPVJpmjWk http://www.youtube.com/watch?v=Pxiw1uezbVw |
Au trecut repede rau Jocurile Olimpice de Vara...:(( Vrea sa vina vara :((
Originally Posted by omudindulap:
A fost un moment super.... Sper sa il simtim si in 2014 de mai multe ori. |
Tybyshor dragă, ce-ar fi să te potoleşti?! Să nu te potolească alţii între timp.;)
|
mare like pt asta vave! :)
|
La Olimpiada de iarna exista si disciplina gimnastica?
|
sigur ca exista... :) pe zapada direct!
si sa nu uitam de sportul numit : bataia cu bulgari si construirea de cazemate. |
All times are GMT +2. The time now is 06:16. |