Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Recunoaste forumistul (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=98732)

omudindulap 11 May 2012 11:51

Originally Posted by iiii:

cat despre freddy am zis ce am avut de zis, e parerea mea, nu iti cer sa fi de acord cu ea da?

Nici eu nu-ti cer sa fii de acord cu opinia mea :) Am uitat sa amintesc si de episodul
cu pustiul acela caruia i-a urat sa moara. In fine. Stiam ca eu voi fi the bad guy in toata povestea asta, mi-am asumat acest lucru, dar nu-i bai.

Cat despre topic, whateva..

iiii 11 May 2012 11:54

adica daca nu ne intelegem, daca avem pareri diferite , asta e motiv sa deschizi un topic in care sa ce? sa exprimi public ceea ce puteai sa imi zici intr-un pm?

omudindulap 11 May 2012 12:17

M-am gandit ca un pm nu va avea acelasi efect. Se pare ca m-am inselat. Nu-i vorba de pareri diferite, ci de anumite limite pe care tu, in opinia mea, le intreci cu desavarsire. In fine, continua sa fii tu, indiferent de ce spune gura rea a lumii, nu-ti pune intrebari, nu reflecta, bea o bere si aia e. Imi cer scuze daca te-ai simtit lezat, dar, uneori, sunt lucruri ce trebuie rostite. Asta am simtit, asta am facut. Sante!

Malombra 11 May 2012 12:35

eu, citind descrierea aia, m-am gîndit la altcineva :)) . dar adevărul era că haina era pe alocuri prea largă sau prea strîmtă. adevărul e că nici nu am stat să-l puric pe fiecare și nici nu-s așa stătută pe aici. la mine în descriere să se scrie: aia care se crede nouă (delusional disorder)

Kriss_Kringle 11 May 2012 12:37

WTF?Ce-i cu atata drama pe aici de s-a deschis un topic in care se arata cu degetul spre cutarescu si apoi e ars pe rug?Chiar asa s-a ajuns aici?
Omule,puteai sa-i spui intr-un pm ce te framanta sau chiar intr-unul din topicurile unde nu ti-a convenit ce a afirmat,dar s-o arzi ca Riddler cu enigme gen "ghici ciuperca ce-i?" mi se pare un pic cam prejos,mai ales din partea ta,care nu prea te intinzi la certuri sau jigniri.

Ai iesit personajul negativ din asta strict prin maniera pe care ai facut-o.

P.S: N-am nimic cu tine dar cu gesturi de genul,nu ajungi departe.:-S

Kriss_Kringle 11 May 2012 12:38

Originally Posted by Malombra:

eu, citind descrierea aia, m-am gîndit la altcineva :)) . dar adevărul era că haina era pe alocuri prea largă sau prea strîmtă. adevărul e că nici nu am stat să-l puric pe fiecare și nici nu-s așa stătută pe aici. la mine în descriere să se scrie: aia care se crede nouă (delusional disorder)

Parca vroiai sa fii fiica de ninjalãu.Te-ai razgandit intre timp?:))

vave 11 May 2012 13:11

S-a început aiurea topicul, da continuăm jocul sau nu?

Malombra 11 May 2012 13:21

Originally Posted by Kriss_Kringle:

Parca vroiai sa fii fiica de ninjalãu.Te-ai razgandit intre timp?:))

da, între timp m-am făcut forumist.

All times are GMT +2. The time now is 03:26.