Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Acum pe ecrane (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=228)
-   -   Dezamagirile anului 2010! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97728)

buticut 21 Jan 2011 18:26

Guys guys, lasati idioteniile la o parte, presimt ca iar va degenera conversatia.

lazar90 24 Jan 2011 01:00

1.Resident Evil: Afterlife
2.Due Date
3.Predators
4.Tron Legacy
5.Little Fockers
6.Edge of Darkness
7.Clash of the Titans
8.Ces amours-l�*
9.Knight and Day
10.Step Up 3D

(:| (:| (:|

s.a. - multe filme proaste, plictisitoare, subțiri, anu' trecut pe la cinema...

Medicate 01 Feb 2011 16:40

Resident Evil ... a fost o continuare destul de ok, nu l-as clasa in cadrul filmelor proaste ale anului ce a trecut.
Nici Tron nu a fost rau ... multi l-au catalogat asa, deoarece se asteptau sa vada noul Avatar, un film ce a schimbat "cursul" efectelor speciale.
In schimb, sunt de acord cu restul fimelor din topul tau.

Liviu- 01 Feb 2011 17:34

Resident Evil imparte titlul de cel mai prost film al anului trecut cu Saw VII din cele pe care le-am vazut, desi RE are un avans la titlul respectiv. Daca nu era cu noaptea de Halloween de la Plaza nici nu ajungeam sa vad capodoperele astea ale prostiei.

Povestea din Resident Evil e mult mai slaba decat cea din partile 2 si 3, e pur si simplu o aberatie. Niste elemente culese de prin Blade, Matrix, Lord of the rings chiar (wtf?!) amestecate in 3D si a iesit cel mai imbecil film pe care l-am vazut anul trecut (SAW VII macar a incercat sa para cat de cat inteligent). Pana si scenele de actiune erau penibile la un moment dat, singurul lucru care a fost de urmarit in predecesoarele partii a treia. Bine ca a avut-o pe Mila Jovovich macar ca sa am la ce ma uita. Normal ca nu intra nimeni la Resident Evil pentru scenariu sau joc actoricesc, nici nu puteam avea pretentiile astea, dar a intrecut cu mult masura, practic iesi din sala mai prost de la filmul asta.

Paraiah 31 Mar 2011 14:28

1 Knight and Day
2. Machete
3.TS: Eclipse
4 The Last Airbender
5 Cop Out
6 Takers

Restu au fost bune foarte bune mai putin bune dar vizionabile.
In schimb cele din lista au fost sub orice critica
Takers e bun doar jumate apoi se strica la fiecare secventa

PS intrebare: Voi care postati liste unde ati vazut filmele ?...ca daca au fost vizionate pe monitorul de 17 inchi din casa e normal Tron si Avatar sa para nasoale.

sergiuseling 31 Mar 2011 18:27

Văzând că doar eu am pus Avatar, bănuiesc că te referi la mine și îți spun că toate filmele de pe listă sunt văzute la cinema.
Ce să zic, pur și simplu avem alte gusturi. Ție îți place New Moon ori Avatar, noi (mostly me) avem alte preferințe care implică o poveste și niște personaje mai complexe.

catalinpetrescu 31 Mar 2011 18:57

Originally Posted by sergiuseling:

Văzând că doar eu am pus Avatar, bănuiesc că te referi la mine și îți spun că toate filmele de pe listă sunt văzute la cinema.
Ce să zic, pur și simplu avem alte gusturi. Ție îți place New Moon ori Avatar, noi (mostly me) avem alte preferințe care implică o poveste și niște personaje mai complexe.

Wrong grav. Avatar a costat 400 de milioane USD, nu mai vorbesc ca este primul film nascut 3D, nu mai vorbesc complexitatea lumii N`avi, dar sa zici ca este Dezamagirea anului 2010 e direct eroare.
Acuma, pe aici, mai santem si alti "noi" carora ne place science-fiction, adica dastea Aliens, StarWars, asa ca lasa-ne cu superioritatea compozitilor literar-artistice cu sincron si plan mare pe un ochi cutscene to copaci in noiembrie din care tu intelegi esenta vietii, iar carja din planul de 10 secunde este un personaj complex.

sergiuseling 31 Mar 2011 19:24

Da și la 400 de milioane de ce eram nervos că am dat banii pe așa ceva?
Și dacă e primul 3D de nu știu ce fel trebuie lăudat? Ba eu zic că e o dezamăgire tocmai că a lansat trendul ăsta de filme proaste, dar care cică au 3D și de aia merită văzute.
Și apoi mai e și toată porcăria ecologistă cu închinatul la plante. Mai bine nu-mi aduc aminte de restul că aș putea scrie pagini întregi, dar numai îmi fac sânge rău.

Liviu- 31 Mar 2011 23:02

Topicul asta este despre dezamagiri personale... so get over it. Eu daca ma asteptam ca Inception sa fie un film bun si mi s-a parut mai putin bun decat ma astepam, dar, cu toate astea, tot bun, se poate spune ca a fost o dezamagire. (nu a fost cazul pentru mine, e doar un exemplu) Dezamagirea e asteptarea raportata la experienta propriu-zisa, de aia e diferita pentru fiecare.

Si nici mie nu mi-a placut Avatar, cu toate astea mi-au placut foarte mult Odiseea, Stalker, Solarys, Alien, Aliens, The Matrix, Inception si altele. Nu mi-a placut in mod special nici Star Wars de fapt. Acum, s-ar putea spune ca nu-mi place genul SF?

Cat despre chestiile cu 400 mil si 3D...ce relevana au? Astea nu fac un film mai bun, cum poate nu-l fac nici mai prost, desi chestia cu 3D-ul e discutabila (adica din cauza calitatii imaginii sa fie ceva mai prost). Ce-i sigur e ca astea nu-s argumente.

Gebeleizis 13 Apr 2011 21:57

The American
Little Fockers
Enter the Void
The Karate Kid

Cele mai mari dezamagiri a anului 2010 -
Nr.3 Stone
Nr.2 Machete
Nr.1 Edge of Darkness

LE:

Mi-am mai amintit cateva:
Undisputed III
The Tourist
Iron Man 2
Robin Hood
Takers
The Expendables
Salt
Centurion

marcusARCUS 20 Apr 2011 19:01

Somewhere al lui Sofia Coppola

zeki 24 Apr 2011 13:24

Nu exista filme proaste , sunt doar filme prost realizate dar nu cred ca exista vreun film prost . Doar prost realizate fara a baga banii in ele si fara a munci la ele.
Cea mai mare dezamagire pentru mine din 2010 a fost filmul lui Mel Gibson " Edge of Darkness "

Gebeleizis 06 Jun 2011 03:48

Originally Posted by zeki:

Nu exista filme proaste , sunt doar filme prost realizate dar nu cred ca exista vreun film prost . Doar prost realizate fara a baga banii in ele si fara a munci la ele.
Cea mai mare dezamagire pentru mine din 2010 a fost filmul lui Mel Gibson " Edge of Darkness "

Edge of Darkness poate concura fara probleme si la "Dezamagirea deceniului"!

Cristina_ 17 Jul 2011 22:13

Avatar daca se poate incadra in lista de filme din 2010.

VampiresOnly 06 Aug 2011 23:39

Originally Posted by sergiuseling:

Da și la 400 de milioane de ce eram nervos că am dat banii pe așa ceva?
Și dacă e primul 3D de nu știu ce fel trebuie lăudat? Ba eu zic că e o dezamăgire tocmai că a lansat trendul ăsta de filme proaste, dar care cică au 3D și de aia merită văzute.
Și apoi mai e și toată porcăria ecologistă cu închinatul la plante. Mai bine nu-mi aduc aminte de restul că aș putea scrie pagini întregi, dar numai îmi fac sânge rău.

Ai dreptate. M-am plictisit la Avatar, aceeasi poveste de dragoste ca in toate filmele, adevarul e ca filmul a fost frumos realizat, colorat, personaje clare, insa s-a facut prea mare zarva pentru un film normal...

All times are GMT +2. The time now is 01:52.