![]() |
change ;)
|
poate el vrea sa fie "sansa" nu "schimbare"... :-/
|
paul_aramis, ai un avertisment pentru limbaj, la urmatoarea remarca de tipul celei citate de Cinematic, te banez.
pe de alta parte, chiar asa, v-au cazut prost nominalizarile la Oscar, sau de ce atata aciditate? dragonfly, scrii precum ar terbui sa o faca o copila_satanista. ia fii finuta precum o libelula, te rog. |
gloria, dă-mi şi ban. da' mai întâi faceţi-vă teaba şi penalizaţii pe ăia care stau tot cu alea-n gură (şi aici şi pe privat). că dacă le-aţi tăia macaroana de la bun început, nu ar trebui să mai apelăm noi ceştilalţi la astfel de limbaj (destul de politicos altfel, comparativ cu mesajele individului; vrei o mostră de limbaj primită pe privat, care nu diferă cu nimic faţă de ceea ce a postat public?)
sau poate mesajele în care se tot pomeneşte de organe sexuale (în sensul vulgar) sunt acceptabile. pardon atunci, greşeala mea. merit să fiu sancţionat. |
Originally Posted by paul_aramis:
nu cred ca am venit pe forum injurand da, am venit aici cu o intrebare, punct, nu am spus ca scoti boraturi pe gura si nu am comentat la nimeni primul, de raspuns la comentarii am dat si voi da in continuare. Gloria imi cer scuze fata de tine si de stafful forumuluipentru neplacerile facute si ca poate te-am pus la munca in legatura cu postarile mele, poate ai vazut ca am avut mai multe si le-am sters singur dupa ce le-am citit din nou. salut numai bine. @buticut da greseala mea ms pt atentionare @dranonita mda cum spui tu |
Originally Posted by trups:
:-S cum sa fiu finuta cand asta isi bate joc? :-S |
aiurea, el e ăla normalu', noi ne batem joc.
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
Originally Posted by paul_aramis:
|
cine vorbea de change? uita-te putin mai sus... ti-am pus cu bold sa vezi. poate data viitoare cand ai de gand sa pocesti numele cuiva, te vei gandii de doua ori inainte sa postezi, ok? accept eu multe da nici chiar asa... ;) si ce resurse ai, ma rog? hai sa iti explic eu tie ceva, ca sa intelegi pe limba ta, aia pe care intentionat ai pocit-o... mie mi se pare din cate am citit de pe aici ca tu te-ai cam luat de toata lumea. cred ca te-ai trezit intr-o dimineata cu fata la perna si ai zis: "hai sa ma inscriu pe cinemagia ca acolo pot sa iau pe oricine la P***." nu e chiar asa, domnule. te respecti? demonstreaza. sincer asa te vad eu pe aici si asa te vede multa lume. ca pana acuma vad ca nimeni nu ti-a luat apararea. ce demonstreaza asta? ghici... ;) eu iti sugerez sa iti revizuiesti comportamentul (mai ales fata de partea feminina a forumului... si aici nu ma refer indeosebi la mine ca sincer eu mananc deastia ca tine pe paine in fiecare zi). PA!!! |
|
Originally Posted by rvn:
|
o sa ramai fara cap! |
hai mey se vorbea acum cativa ani ca sri-ul se uita si pe forumuri, sa nu ma trezesc acasa cu mascati ca m-ai dat de gol cu bazooka aia din Afganistan. hai ca am deviat cam mult de la reclama omului:) |
|
indiferent ca am facut sau am invatat, ei au facut medicina cu specializare pe sistemul osos, si sa vezi ce frumos se pupa managementul ,,facut'' cu medicina aplicata :), daca vrei sunt deschis la lectii :P |
|
|
|
|
All times are GMT +2. The time now is 21:08. |