![]() |
Ba tu chiar n-ai simtul ridicolului ?!?! Nu realizezi ca esti prost de ragi si numai gura e de tine. Hai ca imi doresc si eu se ne intalnim ca sa-ti pot crapa capul ala de gandac de bucatarie.
Daca as sta sa raspund la toti cocalarii .... Stai si injura-te singur. I'm out of this dogshit topic. |
topicul se numeste "cum sa ne comportam", nu "cum sa nu ne comportam".
dohhh!!! |
Eu sunt principial conduitei sociale. Este inadmisibil, ca intr-o societate civilizata, sa mai existe mojici. Dezavuez acest tip de comportament grobian, folosirea unui lexic injurios, aparut din cauza acediei voastre spirituale.
Glumeam; am vrut doar sa o "ard" deontologo-intelectual. Continuati, treceti peste postul meu. De cand pana cand, se predau lectii de bune maniere la "filme in general"? |
Originally Posted by danonino:
De ceva vreme ... de cand forumul asta a ajuns o gluma proasta. |
Originally Posted by Chambord:
Am atins un punct sensibil ;) ! Now that's some shit ! |
Hei, incetati cu tampeniile. Trimite-ti-va pm daca vreti sa va injurati sau creati-va un topic doar pentru jigniri/injuraturi. Chiar nu isi au rostul astfel de vorbe...
|
Originally Posted by redmen:
Trist, dar adevarat:( |
si ce e de facut in cazul asta?:-S
|
Iti spun eu ce e de facut : ar trebui extinsi userii ce au un comportament batjocoritor si iau peste picior pe oricine ! Nu sunt singurul ce s-a saturat de "atingerile" needucatilor. Daca ajungi la o anumita varsta si tot nu stii sa vorbesti si prezinti un comportament de junior , atunci ar trebui sa-ti cauti un alt "job" .
Adevarul doare uneori , din acest motiv apar injuriile si asta ar fi principalul motiv pentru care forumul se duce de rapa ! |
@Medicate
Chambord a facut o gluma pentru ca topicul asta in sine este o gluma.Cand te inregistrezi pe forum sunt niste reguli care trebuiesc citite si care trebuiesc respectate (cat de cat).Regulile nu le creeaza membrii forumului,ci proprietarii/moderatorii lui.Deci topicul asta nu isi avea rostul si nici jignirile pe care vi le`ati adus ulterior.Uitati ca topicul asta exista si nu va mai jigniti asa gratuit. |
Oricum Chambord a mai avut iesiri precum cele anterioare, luand peste picior mai multi useri. Intr-adevar forumul a ajuns de rasul curcilor, multi se afla aici fara sa aiba o treaba, lasand comentarii aiurea si total deplasate. Probabil , cand te plictisesti , cinemagia este reteta succesului si a bagarii in seama .
|
Din punctul meu de vedere Chambord este unul din membrii care chiar contribuie pe forum,in multe topicuri interesante.Si din cate am vazut si tu la fel.Dar avem nevoie sa mai si glumim din cand in cand,sa mai destindem atmosfera dar asta nu inseamna ca din gluma trebuie sa o dam in injuraturi.
|
...renunt la acest topic . M-am ales de aici cu o "bad karma" si cu , cativa neuroni in minus, ce au fost arsi in certurile anterioare.
Cred ca acest topic ar trebui , totusi , mutat la rubrica "Cafenea" , nu are nici cea mai mica legatura cu cinematografia. |
Mai degraba ar trebui inchis sau sters.Asta e dovada clara ca topicurile inutile sunt provocatoare de "bad karma".
|
sunt de acord cu tine ca a contribuit si contribuie pe forum dar regulile sunt facute pentru toti membri deci care le incalca raspunde.parerea mea |
|
ai dreptate andrei, insa nu intr-un topic despre filme.... si nu atata timp cat exista un regulament clar pe acest forum, care ne arata cum trebuie sa se poarte userii si moderatorii...
|
E aiurea sa mai incercam sa facem reguli tocmai acum cind forumurile au inceput sa cada vertiginos peste tot.Tot ce au avut de spus au spus .Acum ele sunt aprope de moarte si nu cred ca mai pot fi reinviate .Si-au trait traiul si trebuie sa lase loc altei forme de comunicare (nu stiu care ).Noi trebuie doar sa-i stam aproape cu o luminare in mina si cu numarul de telefon al cimitirului .
|
din pacate forumurile se consuma in conditiile in care o alta forma de comunicare chiar nu exista...
probabil acest lucru se intampla si din cauza nevoii tot mai acute de a fi in rand cu viteza... |
Originally Posted by dragonfly_drk:
:-/ eu inteleg ce ai vrut sa zici, in schimb, exprimarea e durere. |
All times are GMT +2. The time now is 22:49. |