![]() |
El: Ce faci aici? De unde stiai cand vin? Ti-am zis ca o sa lipsesc 3-4 zile..:-?
Ea: Pai..mi-ai spus sa te-astept...Te-am asteptat. |
Ce-ai facut cu Gillette-ul pe care ti l-am luat de ziua ta ?
|
Ce nu se vede in imagine? Un tigan roman usurandu-i la buzunare.
|
Iubi, iti mai iau bilet pan' la Faurei sau mergi cu nashu' ?
|
Sint misto toate replicile, inclusiv observatia lui marius_em ;)
|
Apropo de observatia lui Marius:
Ai grija la geanta aia, ca-i plin de romani pe-aici! |
El: Suntem in Budapesta, e capitala Romaniei, nu se va intampla nimic. Stai linistita.
Ea: Bine, cum spui tu.:| :-S |
omule, nu-mi place gluma ta :-&
Ca un fel de raspuns :) Ea: Nu-mi vine sa cred ca au trecut 10 ani de cind n-am mai dat pe-acasa. El: Vezi draga, tu ai spus sa ne imbracam mai modest, sa nu atragem privirile asupra noastra si uite ce gara au construit in Bragadiru cit am lipsit noi. |
Dar aia cu rromanii iti placu. :-?
E din aceeasi categorie. |
alo, tovarăşi! una bucată poză pe zi!
![]() - Bă, fii atent că am făcut 3 ai de box la juniori! Dacă mă inervezi ... te umplu de sânge pe ici! - Ai grijă cum vorbeşti, s-ar putea s-o-ncurci! |
Una e sa glumesti ca se fura in Romania, alta e sa faci aluzii la un subiect politic, de identitate nationala, care mie mi se pare delicat. Poate altii o iau drept o simpla gluma, eu n-am luat-o asa si nu mi-a placut. Si stii de ce nu mi-a placut? Pentru ca in jurul meu aud destui care spun exact ce ai spus tu, numai ca nu in gluma, ba mai scriu si prin ziare tot asa.
|
- Ba, io m-am chinut foarte mult sa fac antebratu' asta care l-am facut. Ai grije, smechere..
- Ba, p***, poate-ti trag o perversa ca pa Targu Ocna...bam-bam ! (apropo de asta, aruncati o privire aici ) |
B: Mie in liceu mi se spunea "Big Al" si stii de ce?
W: Nu. B. Pentru ca era unu Al, de 1.40, sa ne deosebeasca. |
Originally Posted by anaemona:
Tocmai de aceea am spus-o si eu, pentru a atrage atentia. Ca un raspuns la ''gluma'' cu romanii e hoti. De aici se pleaca. Daca romanii ar fi niste oameni onesti, cinstiti, cunoscuti pentru traditiile si obiceiurile lor, apreciati pentru calitatea lor umana, poate ca atunci capitala tarii ar fi intr-adevar Bucuresti. Dar daca noi facem glume de genul asta si daca nu se va schimba ceva, daca noi nu vom schimba ceva, atunci ma tem ca nu Budapesta va fi capitala tarii, ci Bujumbura. |
Dupa cum stim, Rocky isi ia multe perverese de la Targu Ocna, inainte de a-si reveni pe final. Motivul acestei caderi este mirarea confuza cauzata de faptul ca steagul SUA de pe cracii lui Apollo nu acoperea tot ce trebuie acoperit.
|
- Bai, Mobutu, mai bagam vreo doua schimburi si facem pace, da?
- Normal, ca-n juma' de ora-ncepe Ringu' lu' Serj pa proteve. |
=)) misto Judex :-*
|
Originally Posted by omudindulap:
Daca ziceai ca e Bujumbura sau Kinshasa capitala Romaniei o luam drept gluma :) |
- Ce mah, nu-ti plac manusili miele rosii, ah!? (Unghiile le-am dat cu albastru..:D)
- Stai bre', faceam si yo caterinca.. bre' nea' Gigi sunt yo Banel, bre'... ce plm! |
Originally Posted by anaemona:
Clar, anaemona sta in Miercurea Ciuc. (Hi Ana, I love you ! :-* ) |
All times are GMT +2. The time now is 08:24. |