![]() |
Un indiciu?
|
Uită-te la Vietnam, dar și la Serbia/Bosnia-Herțegovina/Macedonia. Cred că a mai simplu acum.
|
Si legatura cu Eritrea, Mauritania si Sahara Occidentala? :-?
|
A, bine că mi-ai dat ideea! Pe această hartă, verdele aprins descrie o situație (de compromis) între verdele închis și gri, care reprezintă extremele.
|
Democratia. :))
|
Ce-ai dom'le cu urmașii inventatorilor termenului? Râzi de propriii strămoși, care sunt apar cu gri? Nu, nu e vorba despre democrație.
|
hmmm, e grea a naibii...
inca un indiciu, te rog... |
Mai pun o dată harta, că rămăsese prea departe în urmă:
![]() Ce are în comun România cu statele din Europa de Vest și Centrală, cu Turcia, cu cele mai multe state foste colonii, dar nu și cu Grecia, Rusia sau China? |
O fi Harta tarilor care si-au obtinut independenta prin destramarea unor imperii, ca sa zic asa?..:)
|
Te îndepărtezi! E mult mai simplu.
Încă un indiciu (nici nu le mai număr): Verdele închis reprezintă o particularitate comună. Ceea ce le caracterizează pe toate statele colorate cu gri e numai că nu împărtășesc acea particularitate. |
imi pocneste capul, ma las pagubas...
|
Ipu, nu fac misto de propriii stramosi, pur si simplu nu-mi dau seama ce poate fi atat de raspandit sau neraspandit.
Mai da-ne un indiciu. |
e vorba de alfabetul latin?
|
Da, cred ca grafia latina e. ;)
|
Da, măi băieți. Cu vede închis sunt reprezentate țările în care grafia latină are statut de scriere oficială unică. În țările care apar în verde deschis (India, Serbia, Mauritania etc.), nu e prima grafie, dar e recunoscută.
|
Inca una, Ipu!:)
|
Tot nu vrei să postezi tu o hartă? Dacă nu, să-l mai lăsăm și pe Judex.
|
Okidok. Luati de-aici:
![]() |
un indiciu?:-/
|
Cum i se mai zice Vienei?
|
All times are GMT +2. The time now is 18:30. |