![]() |
Originally Posted by c.ghevara:
Recent, Meme, la "Predators", discutând teorie:
Originally Posted by Memeito:
|
de ce sa nu acceptam si noul curent deschis de catre Memeito?:)
ce rigizi sunteti... |
Accept, dar sä fiu violat (fie si legat de copaci) de tovaräse, nu de tovaräsi!
(Chiar, ati observat care-i obsesia lui? Violurile gay în grup!) |
Felicitari pentru initiativa!
" - Povestea a fost filmata in digital, cu o singura camera, cu buget foarte mic si prin voluntaria - :-bd " Daca proiectul va fi un esec, sa nu fiti dezamagiti. Sunt foarte multe case de film de renume si cu buget mare care o dau in bara zi de zi. In final nu veti avea decat de castigat. Doar facand filmul veti putea sa vedeti de ce sunteti instare sa faceti. Daca veti renunta la film din diverse motive, va veti intreba la nesfarsit " Ce s-ar fi intamplat daca......?" Sper ca acest proiect sa fie un succes. =D> :-bd |
Si mie mi se pare interesanta ideea, si in genere tot proiectul, dar nu pot sa nu remarc din trailerele care au aparut pana acum, actorii care pronunta replicile foarte lemnos, dar sper ca totusi sa ma insel in privinta asta...
|
Bravo! Succes in continuare.
|
Cine are timp si vrea sa vina la proiectia "Zilele Haosului" poate sa intre pe blogul proiectului: http://zilelehaosului.wordpress.com/
si sa faca o rezervare. Va asteptam cu drag. Vizionare placuta! |
Voi aştepta proiecţia (dacă va fi) în oraşul lui Sebi Lupu. :D Mult succes!
|
commercial
salut.
am vazut ca esti la al doilea film vroiam sa te intreb cam ce ai facut si cum a mers din punct de vedere comercial si de distributie. cu curier de exemplu. cam cit te-a costat. poate ai timp si poti sa imi spui cite ceva si despre zilele haosului tot cam din acelasi unghi. de ce o sa faci cu filmul dupa ce il termini. sau care sint dorintele tale. si daca le faci pentru un oarecare cv pentru a intra in lumea advertisingului :) multumesc frumos andrei |
All times are GMT +2. The time now is 20:15. |