![]() |
10 :X
Robert downey jr |
Originally Posted by -sebastian-:
Dupa parerea ta, te crede cineva?
Originally Posted by -sebastian-:
E un topic neproductiv in care e de ajuns sa scrii 2-3 cuvinte si sa dai o nota (total la intamplare dupa cum a fost cazul tau). Nu e departe de a fi spam. Mentin parerea legata de o categorie noua pentru toate jocurile astea. |
Originally Posted by Liviu-:
Da.Recycle Bin.Nu mai e un topic asemanator numit "Points Game" ? |
nu - i chiar atat de asemanator
|
Exact la ala ma gandeam si eu. E foarte asemanator prin faptul ca e inutil, dar inteleg ca unii vor sa se joace, de altfel si eu am mai fost vreo cateva mesaje prin unele. Asa ca Recycle Bin ar parea putin cam drastic, mai bine o sectiune diferita, astfel nu apar tot timpul prostiile astea deasupra unor topicuri mult mai interesante.
|
Pai locul jocurilor e la Cafenea.Un moderator ar putea foarte usor sa le mute pe toate la cafenea.
|
Ca de acolo pina la Recycle Bin doar un pas e.>:) Oare exista viatza dupa RB?:-?
|
Am vazut ca pe multe forumuri se practica sectiunea "Forum Games". N-ar strica si pe Cinemagia. Pana si la cafenea sunt cateva topicuri interesante.
|
Gata, 2 pareri, 2 mustrari, tot atatea replici acide si li s`a taiat macaroana :)) Jucati`va, copii, ca d`asta aveti internet.
Astept cu nerabdare o replica din partea "politiei numarului de postari" , sa ma acuze ca instig la folosirea abuziva a forum`ului =)) |
Gerard Butler
|
9X
Gerard Butler |
All times are GMT +2. The time now is 04:47. |