![]() |
ei, sunt calita cu deastea. cand eram mai mica le mancam pe pita. hai ca mi-ai facut curioasa. oricum nu dorm la noapte. am dormit spre seara. mare greseala. so astept cu nerabdare. >:)
|
![]() Jocelyne Wildenstein, a devenit cunoscuta tocmai pentru operatiile estetice facute :-O :| |
bine, poza e pe bune, sau e o figurina de ceara?... :-/
|
E reala 100%.Poti sa cauti pe google si alte poze, dar nu'ti recomand :D
|
asta e prelucrată. arată ca naiba, dar nici chiar aşa ...
|
Asta o fi fost la doctorul care l-a lucrat si pe Mickey Rourke?! Sau lui i se trage de la pumnii incasati..:-?
|
Clar, Ciomu' :))
|
/:)
In prezent arata chiar bine :X ![]() |
![]() |
Am zis prezent.Si nu e urat nici in poza aia, dar nu'l avantajeaza.Oricum, nu merita sa'l bagi nici macar in aceeasi fraza cu doamna respectiva.
A, da.Ai specificat apoi cauza.Ce gluma proasta. |
Nu am spus ca ar fi urat, dar exista o mica diferenta intre junele prim care innebunea femeile in Wild Orchid si wrestlerul care a innebunit-o doar pe Marisa Tomei. Ramane in continuare un actor foarte bun.:)
|
Da, o putem intoarce ca la Ploiesti pana maine.
|
Steven Tyler , Iggy Pop , Marlyn Manson
|
|
Danny Trejo
|
Clint Howard
2 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
Donatella a ajuns sa semene cu Janice aia de la Muppets :))
Attachment 889 |
Mai cat de raaai sunteti!! :)) nimeni nu e urat. fiecare persoana e frumoasa in felul ei..asa..mai..putin vizibil..:))) nici eu nu sunt o fana a infatisarii lui Parker, Manson si Gaga (vad ca ei sunt capete de afis XD), dar totusi..haideti sa avem putina inima:))
|
Julia Roberts
![]() Jennifer Garner ![]() Kristen Stewart ![]() |
Nu e neaparat urat ci mai mult fioros...Mike Tyson
|
All times are GMT +2. The time now is 11:44. |