![]() |
Manu, din "Dincolo de America"? ;)
Las-cä vine mâine "Casanova, identitate femininä"! :D :x Can't wait for it! =(( |
Sunt suparat/a pe...
No hai, ca-i mai soft decat ala cu nervozitatea. :P
De pe forum sunt suparat pe: - vave, ca e de nerecunoscut de vreo luna incoace - rvn, ca e prea incrancenata la orice topic - copila satanista ca nu ma adora inca :P Din afara forumului sunt suparat pe: - cea care da sens rangului, ca munceste ca dementa - dra. D, ca nu-mi spune de ce e trista |
Sa speram ca iti trece tie :-/
|
Gata, pe tine nu mai sunt suparat. :D
|
si eu sunt suparata pe tine ca nu stii de gluma...
|
Asta-i o gluma, rvn. :D
|
Sunt suparat pe compania Coca Cola, pentru ca au scos Cola Vanilla de pe piata si nu stiu de ce. :-?? :-<
|
Sunt suparat pe discretia lui Pitbull. Cu el, forumul avea mai multa culoare... Sunteti niste mârlani!
Jos mârlănia!!! |
Hala Madrid!
http://www.youtube.com/watch?v=Vp5vLVBF77Y |
Sunt dezgustat de ceea ce se intampla pe forum in ultima vreme si mai ales de unii useri mai noi aparuti ce vor sa demonstreze ca nu mai incape inteligenta in ei deschizand topicuri de cacat. Sunt dezamagit de unii moderatori care trateaza forumul superficial. Sunt suparat ca in sectiunea Acum pe ecrane apare maxim cate o postare pe zi. Sunt mahnit pentru ca useri precum Windom, Pitbull, omudindulap, vave, marius_em, miercuri, corinka, redmen, neuptoleum, bremen1980, keepwalking, Chambord, hellsteed renunta incetu' cu incetu' dandu-si seama ca n-au cu cine...
|
eu imi cer scuze pentru diversele epitete la adresa corinkai, dar sa renunte si ea la etichetari de genul "scenarist de mall" :)
|
@Judex - îmi cer scuze că te-am considerat pupincurist, mă bucur că mi-ai demonstrat, prin fapte, că m-am înşelat. :"> ~X( X_X :((
Am fost impresionată. :"> ;;) PS: ai grijă de fete, de-ale tale. ;) :P :-* |
Originally Posted by SoX:
Fratele meu SoX ar trebui sa aiba continuitate in afirmatii de acum inainte. Howgh! |
Scuze tuturor celor care s-au simtit jigniti de afirmatiile mele de ieri. Eram nervos din varii motive externe forumului, iar eliminarea Angliei a pus capac. Stiu ca nu trebuia sa-mi vars dracii pe forum, asupra unor oameni nevinovati. Dar ce-i facut ramane facut, asa ca nu pot face altceva decat sa-mi cer iertare.
Toate bune! |
Declaratie de dragoste
In acest topic puteti formula declaratii de dragoste, logic. Pentru persoane de pe forum sau nu.
Incep eu. In seara asta puntea dintre noi inseamna o erectie peste Bucegi. :-* |
frumos topic... chiar am de spus cate ceva... cel pe care il iubesc, se stie prea bine... asa ca tot ce mai trebuie sa fac, e sa pun declaratia:
"datorita tie am reusit sa vad, sa invat sa repir. datorita tie stiu ce e dragostea. un drum lung ne desparte dar parca dragostea noastra il face inexistenta. in viata, in dragoste am un sngur motto: <a iubi si a fi iubit este taina fericirii>. pana acum nu stiam rostul acestor cuvinte, dar odata cu tine am reusit sa le simt... am reusit sa te simt. esti un inger! <Il vad, se apropie, ma priveste. Chipul lui la un centimetru de al meu. Numar: 1,2,3,4… si brusc, imi atinge buzele intr-o sarutare fina. Ah! Asta asteptam! Un fior rece trece de la el la mine, strabate gingia, urca spre cerul gurii, atinge “omuletul”, apoi, intocmai ca intr-un carusel, CADE… Striga, creste si intra in ventriculul drept. Inima e din nou hranita de acea otrava, de acel ingrasamant chimic care declanseaza PROCESUL.>" @Judex... misto declaratie... =)) |
Cred ca e dintr-o melodie a Parazitilor...
Te iubesc, da-n gat.. (sunt un porc) |
Hop si yo:
Mâine searä se împlinesc patru säptämâni de când am intrat unul în viata altuia, razä de soare a inimii mele. N-o sä dau aici toate amänuntele - cum ne cunosteam noi doi de patru ani färä sä ne cunoastem, etc... - dar stii bine cä noi am fost un miracol dual, bilateral-mutual si biunivoc-reciproc. Esti inteligentä si sensibilä, esti puternicä si echilibratä, esti frumoasä si pe dinäuntru, si pe dinafarä. Imi dovedesti cä viata meritä sä fie träitä, si cä niciodatä nu e prea târziu ca sä te nasti - nici chiar la cincizeci de ani! In 2000, iesit dintr-un divort, îmi ziceam: "La patruzeci de ani începe viata!" Acum, intrat într-un miracol, îmi spun: "Unde te gräbeai, fraieru' lu' peste?" Metafora judexianä se aplicä la fix si aici, meine liebe Lula! (Aka C.R.C.!) |
Pit, ai si tu o stripperita la Brasov? :P (gluma)
On topic: inca una, ca am mai multe, deh... Scuze de engleza, vrau sa ma si inteleaga: As a Romanian, I should be instantly shot by my people. I'm being conquered by a Russian and I love it. :-* |
Asta pânä nu se bäga ca märaru-n ciorbä, nu putea... nu respira... nu träia!
Doar-doar o crede lumea cä existä si el, pe-aici pe undeva... (Cä el i-aproape sigur cä da!) |
All times are GMT +2. The time now is 11:21. |