![]() |
cel mai bun film pixar
Cel mai mult mi-a placut Ratatouille si mai ales ultimele 10 minute din film, cand se mobilizeaza toti sobolanii!:))
|
Ratatouille
|
Wall-E. A fost MAGIC.
|
toate animatiile de la pixar imi sunt dragi :-bd dar cele mai scumpe mi se par Ratatouille,Wall-E si Up ;)
|
cars a fos cel mai bun
|
Trilogia Toy Story, Monster Inc., Wall-E, Up si Finding Nemo au fost cele mai bune. Cars a fost cel mai slab. Sper ca continuarea, Cars 2 sa fie realizata doar sa repare ce au stricat in prima parte.
Urmeaza Monsters Inc. 2, probabil singurul film din serie care are ceva de continuat. In anumite cazuri as fi spus ca nu are nevoie de un sequel, insa cand este vorba de Pixar, nu cred ca pot gresi. |
1.Ratatouille
2.Cars 3.Up |
Ratatouille am votat. O animatie foarte buna;)
|
Wall-E
|
Am oscilat intre Finding Nemo si Wall-E, in final am votat pe primul, pentru ca mi s-a parut mai amuzant ca Wall-E.
|
1. finding nemo
2. toy story 3,ratatouile 4. wall-e 5. the incredibles |
sincer mie imi plac toate 10 in mod deosebit nu prea pot alege intre ele...toate sunt anime-uri deosebit la vot am ales toy story pt ca el a fost primul...dar imi plac toate 9 in mod deosebit un clasament ar fi
1 wall-e 2 rattatouille 3 UP 3D 4 toy story 5 cars 6 toystory 2 7 the incredibles 8 monsters inc 9 finding nemo 10 A Bug's Life (1998) |
Wall-E
|
Vand Ori ce titlu Disney
|
Toy Story este cel mai bun film animat de la PIXAR...
|
Wall-E mai este foarte tare.
|
Originally Posted by ionutt-:
Yep, cam asa e si la mine. :)) |
Finding Nemo
Rattatouille Up Wall-E Monster Inc |
All times are GMT +2. The time now is 16:58. |