![]() |
*bremene , imi pare rau, dar umorul involuntar al dragomarei a fost mai tare decat realitatea ta de film de cartier din anii '90 timpurii.=)) ridicola lume pe planeta=))
|
Originally Posted by copila_satanista:
|
ma tem ca o sa te refuz >:)
|
|
eu deja-s cu gandurile furate de stie el cine de vreo 2 ani juma ;)
|
Ia uite ce pe gustul meu zice Robert Pattinson:
"Îmi place faptul că Tyler nu îşi face planuri. Atunci când întâlneşti pe cineva care îţi aprinde nişte sentimente, nu trebuie să faci imediat un scenariu în care toate lucrurile ies aşa cum vrei tu. Şi aşa se conturează relaţia lui cu Allie. Este minunat să poţi avea măcar un moment de fericire reală, chiar dacă durează doar un minut. Înseamnă mai mult decât orice." |
Lasind la o parte, vorbele intelepte ale lui Pateu, reactiile astea chimice, pueril considerate drept romantism, sint supraevaluate.(:| Cum ramine cu cei care n-au cunoscut niciodata asa ceva (pragmaticii, rationalii)? Ei nu se pot inscrie in concurs?:-?
|
fa-te ca ai sau incearca alt concurs :))
|
windoame, ofera-ne, te rog, o doza din pragmatismul si rationalismul tau... sunt ferm convins ca vei face impresie buna, cu mari sanse de castig. daca nu te satisface premiul, doneaza-l! si asa vei face o ofranda romantismului hulit, catalogata drept un gest nobil demn de un domn si mai nobil.
|
Stii unde te bagi, nu? :D |
nu :P
|
You shall! :D
|
si marmota....
|
Back on topic plz.
|
Senzational, n-ai percutat deloc dar ceri on topic! =))
|
Originally Posted by bremen1980:
|
No, hai să vedem cu cine mă întâlnesc deseară... Ăăă pot să mă întâlnesc şi cu o tipă, în afar'de tanti de la întreţinere, că aia nu prea e genul meu?! :P
|
Satan :D? |
ati vrea voi sa stiti >:)
poate o fi fost romantic :P |
When Adam Met Eva...:x
Ce poate fi mai romantic?! |
All times are GMT +2. The time now is 06:19. |