![]() |
Originally Posted by corinka:
ti-l dau dar fiica (adevarata) a zis ca Destinul a crescut tariful la 1000 da euroi k la (Br)Oscar e mai mult de munca si pt el dacat k la Gloabe. |
Originally Posted by Liviu-:
|
HA! Tocmai am realizat ca am avut un typo in predictiile mele, 23 in loc de 12 si toata lumea l-a copiat :)). Sper sa merite sa vad gala in direct,nu ca la Globuri. Dupa ceremonie o sa ma duc direct la faculta :)), evident aratand ca un zombie. Parca-parca imi fac putin griji pentru Avatar,avand in vedere toate controversele cu THL - in acest moment orice se poate intampla. Intr-un fel,Avatar e TOO BIG ca sa nu castige si THL TOO SMALL. Dar tot nu imi schimb decizia.
EDIT: Final predictions,asa ar arata acum postul meu de la predictii,daca l-as putea edita My Oscar Predictions 1. Best Motion Picture of the Year: The Hurt Locker (Will Win)/Inglourious Basterds (Should Win) 2. Best Animated Feature Film of the Year: Up (Will Win) / Fantastic Mr. Fox (Should Win) 3. Best Achievement in Directing: Kathryn Bigelow (Will Win)/Kathryn Bigelow (Should Win) 4. Best Performance by an Actor in a Leading Role: Jeff Bridges, Crazy Heart (Will Win)/ Jeff Bridges OR Colin Firth (Should Win) 5. Best Performance by an Actor in a Supporting Role: Christoph Waltz, Inglourious Basterds (Will Win,Should Win) 6. Best Performance by an Actress in a Leading Role: Sandra Bullock, The Blind Side (Will Win)/Gabourey Sidibe, Precious: Based on the Novel Push by Sapphire (Should Win) Best Performance by an Actress in a Supporting Role: Mo'Nique, Precious: Based on the Novel Push by Sapphire (Will Win, Should Win) 8. Best Writing, Screenplay Written Directly for the Screen: Inglourious Basterds: Quentin Tarantino (Will Win, Should Win) 9. Best Writing, Screenplay Based on Material Previously Produced or Published: Up in the Air: Jason Reitman, Sheldon Turner (Will Win)/ In the Loop: Jesse Armstrong, Simon Blackwell, Armando Iannucci, Tony Roche (Should Win) 10. Best Foreign Language Film of the Year: Das weisse Band - Eine deutsche Kindergeschichte (2009): Michael Haneke(Germany) (Will Win, Should Win) 11. Best Achievement in Cinematography: Inglourious Basterds (2009): Robert Richardson (Will Win)/Inglourious Basterds (2009): Robert Richardson OR Das weisse Band - Eine deutsche Kindergeschichte (2009): Christian Berger (Should Win) 12. Best Achievement in Editing: The Hurt Locker (2008): Bob Murawski, Chris Innis (Will Win)/Inglourious Basterds (2009): Sally Menke (Should Win) 13. Best Achievement in Art Direction: Avatar (2009): Rick Carter, Robert Stromberg (Will Win,Should Win) 14. Best Achievement in Costume Design: Coco avant Chanel (2009) :Catherine Leterrier (Will Win,Should Win) 15. Best Achievement in Makeup: Star Trek (2009) (Will Win)/ Il divo (2008): Aldo Signoretti, Vittorio Sodano (Should Win) 16. Best Achievement in Visual Effects: Avatar (2009) (Will Win,Should Win) 17. Best Achievement in Music Written for Motion Pictures, Original Song: Crazy Heart (2009): T-Bone Burnett, Ryan Bingham("The Weary Kind") (Will Win,Should Win) 18. Best Achievement in Music Written for Motion Pictures, Original Score: Up – Michael Giacchino (Will Win,Should Win)b>b>b> <b>19. Best Achievement in Sound Mixing: The Hurt Locker (2008): Paul N.J. Ottosson, Ray Beckett (Will Win,Should Win) 20. Best Achievement in Sound Editing: Avatar (2009): Christopher Boyes, Gwendolyn Yates Whittle (Will Win,Should Win) 21. Best Documentary, Features: The Cove (2009): Louie Psihoyos (Will Win,Should Win) 22. Best Documentary, Short Subjects: The Last Truck: Closing of a GM Plant (2009) (TV) 23. Best Short Film, Animated: Wallace and Gromit in 'A Matter of Loaf and Death' (2008) (TV): Nick Park 24. Best Short Film, Live Action:The Door |
Eu am votat pentru Avatar la premiul cel mare desi mi-ar placea sa castige IB. Ar fi prea frumos sa fie adevarat...:-S
|
Niste "picanterii" de la concursul de predictii. Scorul castigator e 18/24 - doi useri il au. La polul celalalt, 4 useri au avut un scor de 3/24. Cineva a votat cu "Mongol" la Best Foreign Pic, altcineva a votat cu THL si la scenariu original,si la scenariu adaptat :)).
|
In privinta predictiilor 18 / 24.
Nu am intuit bine ca la ce mai bun film strain (unde majoritatea premilor a luat filmul lui Haneke ) si la scenariu adaptat ( unde credeam ca va castiga Up in the Air ) Am dat-o in bara la scurtmetraje si sunet. :P |
Se pare ca nu a fost pe plac orga de sunete din Avatar...
|
Originally Posted by gigabyte:
La fel şi eu. Mi-am dat şi eu seama că aveam predicţiile aproape identice, dar să ştii că nu le-am copiat de la tine. Când am început să scriu mesajul meu al tău nici nu era pus. |
Nu a zis nimeni nimic despre asta. ;)
|
Ştiu, doar mă miram cum de am putut gândi aproape la fel şi la o diferenţă aşa mică de timp unul de celălalt.
|
Te cred , de ce te iei dupa mine si nu altul ( nu sunt mama omida ).
E adevarat ca mirat putin ca ai postat la o diferenţă aşa mică de timp , aproape identic ca si mine . Dar poate ne-am luat de pe acelasi site cu predictii.:P |
Hei, nu mai dati din casa :-w Poate va penalizeaza... Nu ca nu as vrea :)
|
rezultate
Cand afisati rezultatele de la concurs?
|
Încă o dovadă a criteriilor îndoielnice de stabilire a premiaţilor e şi dezamăgitoarea acordare a premiului pentru interpretare feminină în rol principal pentru un joc enervant de convenţional, în timp ce fata aia de culoare (de culoare schimbată!) care aduce atâta viaţă fantomaticei planete Pandora n-a fost nici măcar nominalizată, nici măcar pentru apariţie în rol secundar. Premierea Zoei Saldana ar fi reprezentat un omagiu adus tehnicii filmice, dar şi artei actorului, capabilă să supravieţuiască în chip strălucit imixtiunii graficii computerizate.
|
Originally Posted by Ipu:
Chiar asta e cauza (printre multe altele) pentru care nu a fost bagata in seama de Academie. |
tocmai citeam asta:
Winfrey described Sidibe as "a true American Cinderella on the threshold of a brilliant new career". She added: "And 'precious' is but the first of many adjectives coming your way - and they are all great." gizas. ce cariera? muierea e atat de grasa ca nici na putut sa joace in precious. fatza nu i se putea misca de la aripioarele kfc. |
Originally Posted by bremen1980:
ai uitat "evreica". :P |
caregoria filme straine - a vazut cineva el secreto ? ce parere si a facut?
|
Originally Posted by bremen1980:
|
Eu n-am văzut filmul cu ea, dar din ce am auzit chiar cred că l-a luat pe bune. Eu mă mai uit la o emisiune în care 2 critici americani discută între ei despre filme și chiar o lăudau de numa. Nu toată performanța, dar se pare că a existat o scenă care spuneau că de acum încolo chiar va fi predată la lecțiile de actorie. Eu chiar cred că le-a plăcut performanța ei.
|
All times are GMT +2. The time now is 13:01. |