![]() |
Originally Posted by Kramer:
Mie mi-a adus in sensul ca mi-am luat niste carti Speak, Memory - Nabokov Zapada de primavara - Yukio Mishima L-am servit pe regele Angliei - Bohumil Hrabal (mama a primit filmul pe DVD :D ) O scurta istorie a romanilor povestita celor tineri - Neagu Djuvara si Generation Kill - Evan Wright pe care am luat-o de fapt pentru cineva, dar i-am tot dat tarcoale si ma gandesc sa o pastrez eu. E cartea dupa care s-a facut miniserialul HBO cu acelas nume. pentru tata am luat o carte cu fotografii cu Bucurestiul in perioada 75-89. Am mai primit doua rochii de lana si ceva chestii mai marunte. :) |
Bani :D .
|
Originally Posted by keepwalking:
Ce e in neregula cu mesajele noastre? tu esti ca maica-mea, lup moralist: imi zice sa ma las de fumat dar ea fumeaza un pachet pe zi de la 14 ani (:| |
Bani, bani, cateva telefoane de la rude/cunoscuti si o sticla de Jagermeister ;)
|
Päcat cä unora nu le-a adus si un exemplar din "Drumul spre iad e pavat cu bigotism".
|
2 tricouri cu Jimi Hendrix,unul cu John Lennon si multa ciocolata.:D
|
- un aspirator Philips meseriash :P (nu va radetzi, m-am mutat in casa noua acum 2 luni and I need this kinda stuff)
- un tablou photo art foarte fancy - "A tale of love and darkness" de Amos Oz |
Originally Posted by Chambord:
felicitari pentru aspirator si casa! |
Plus un bilet la "Avatar" -IMAX pe care l'am onorat azi.:D
|
Originally Posted by miercuri:
saru'mana :) Am citit cateva pagini din carte si imi place. L-am vazut pe Amos Oz denuntand raidurile isreliene in Gaza drept crime de razboi si sustinand solutia celor 2 state in Palestina. E open-minded si sunt interesat sa il citesc. |
Daca cumva mai intereseaza pe cineva, eu am primit doua carti:D
|
he-he, 300 de blank-uri DVD+R, 50 DVD+R DL şi 50DVD+RW.
başca un cufăr-dulap pentru colecţie. nu mă întrebaţi cât a costat, că nici acum nu ştiu dacă să mă bucur sau să plâng după bani. PS şi primul CC. tot nu am scăpat fără :D |
All times are GMT +2. The time now is 20:20. |