![]() |
Pentru cei care stiu sa guste cu adevarat umorul de calitate, George rulz...;) Kramer is the clown but George is the real deal...:D
|
Originally Posted by Windom:
You sound like my brother. :-? |
Tocmai acea tacaneala il face special, in opinia mea. Iar intrarile sale sunt..:))
Nu stiu sa mai existe un personaj aidoma. |
Originally Posted by vave:
|
Felul în care e interpretat Kramer e cel mai important. Mimica, în general, la Kramer e fabuloasă. Michael Richards ar putea scrie o carte numită "Cum să intri pe o uşă" sau "Cum să le faci morala prietenilor tăi". Adică, Kramer nu ar mai avea farmec dacă i-ar spune lui Jerry că nu are respect de sine cu mâinile în buzunar.
La George e foarte amuzantă şi personalitatea lui, nu numai felul în care e interpretat. Că tot suntem la Seinfeld, cel mai tare personaj din "singurul lucru evreiesc care îmi place" e The Soup Nazi. |
Apropo de Kramer... utiându-mă la greşeli de la filmare din Seinfeld, am observat că el deşi de cele mai multe ori rămânea serios, îi făcea pe ceilalţi să râdă de trebuiau să mai tragă o dublă.
|
La bloopers, când îi ia foc părul e mortal.:))
|
Preferata mea e în episodul când fumează exagerat de mult şi devine... hidos. :))
|
dexter morgan!cine l-a creat ca personaj a fost genia!indiscutabil este vedeta ultimelor aparitii de seriale tv pe piata.
si din timpuri stravechi il ador pe columbo!cred ca multa lume a uitat detectivul sasiu care umbla imbracat cu un pardesiu ponosit si circula cu o rabla de masina dar rezolva cele mai complicate cazuri de crima... |
he rules
will smith rules!
|
Barney din "How I met Your Mother" :D
|
Titus Pullo din Roma,un necioplit brutal,un betiv si un criminal,un soldat impatimit care se deosebeste de majoritatea contemporanilor sai printr-o bunatate sufleteasca rar intalnita in serial.
|
Originally Posted by Mistah J:
O, subscriu intru totul:-bd |
Kramer e prea tare! Gggiiiidy up!
|
Originally Posted by copila_satanista:
|
Kiefer Sutherland- 24
|
Originally Posted by rvn:
corect |
Dexter Morgan :) din serialul Dexter.