Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Personaje preferate de pe la tv (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96441)

Windom 13 Feb 2010 19:59

Pentru cei care stiu sa guste cu adevarat umorul de calitate, George rulz...;) Kramer is the clown but George is the real deal...:D

vave 13 Feb 2010 20:07

Originally Posted by Windom:

Pentru cei care stiu sa guste cu adevarat umorul de calitate, George rulz...;) Kramer is the clown but George is the real deal...:D

You sound like my brother. :-?

omudindulap 13 Feb 2010 21:49

Tocmai acea tacaneala il face special, in opinia mea. Iar intrarile sale sunt..:))
Nu stiu sa mai existe un personaj aidoma.

omudindulap 13 Feb 2010 21:50

Originally Posted by vave:

Originally Posted by Windom:

You sound like my brother. :-?

Initial am citit "You sound like my mother''.:))

Kramer 13 Feb 2010 21:55

Felul în care e interpretat Kramer e cel mai important. Mimica, în general, la Kramer e fabuloasă. Michael Richards ar putea scrie o carte numită "Cum să intri pe o uşă" sau "Cum să le faci morala prietenilor tăi". Adică, Kramer nu ar mai avea farmec dacă i-ar spune lui Jerry că nu are respect de sine cu mâinile în buzunar.

La George e foarte amuzantă şi personalitatea lui, nu numai felul în care e interpretat.

Că tot suntem la Seinfeld, cel mai tare personaj din "singurul lucru evreiesc care îmi place" e The Soup Nazi.

vave 13 Feb 2010 22:12

Apropo de Kramer... utiându-mă la greşeli de la filmare din Seinfeld, am observat că el deşi de cele mai multe ori rămânea serios, îi făcea pe ceilalţi să râdă de trebuiau să mai tragă o dublă.

Kramer 13 Feb 2010 22:20

La bloopers, când îi ia foc părul e mortal.:))

vave 13 Feb 2010 22:21

Preferata mea e în episodul când fumează exagerat de mult şi devine... hidos. :))

rvn 17 Mar 2010 17:27

dexter morgan!cine l-a creat ca personaj a fost genia!indiscutabil este vedeta ultimelor aparitii de seriale tv pe piata.
si din timpuri stravechi il ador pe columbo!cred ca multa lume a uitat detectivul sasiu care umbla imbracat cu un pardesiu ponosit si circula cu o rabla de masina dar rezolva cele mai complicate cazuri de crima...

elena_ciubota 22 Mar 2010 22:14

he rules

will smith rules!

Klara 07 Apr 2010 13:22

Barney din "How I met Your Mother" :D

Zatoichi 20 Apr 2010 13:20

Titus Pullo din Roma,un necioplit brutal,un betiv si un criminal,un soldat impatimit care se deosebeste de majoritatea contemporanilor sai printr-o bunatate sufleteasca rar intalnita in serial.

Avalhon 20 Apr 2010 15:35

Originally Posted by Mistah J:

Kramer are mai multe scene amuzante decât George. Şi, nu ştiu din ce cauză, umorul lui George (şi al părinţilor săi) e prea centrat pe sex/nuditate/frustrări fizice etc. încât până la urmă devine un personaj libidinos. Kramer, în schimb, are o inocenţă (specifică ţăcăniţilor) pe care o induce chiar şi în scenele din aria eroticului, încât umorul nu rămâne doar la nivelul contextului, ci se accentuează cumva...

O, subscriu intru totul:-bd

copila_satanista 20 Apr 2010 15:43

Kramer e prea tare! Gggiiiidy up!

Windom 20 Apr 2010 15:55

Originally Posted by copila_satanista:

Kramer e prea tare!

Exact. Asta-i si problema lui, 0 subtilitate.;)

GianLuca 22 Apr 2010 00:12

Kiefer Sutherland- 24

rushy 22 Apr 2010 10:57

Originally Posted by rvn:

dexter morgan!cine l-a creat ca personaj a fost genia!indiscutabil este vedeta ultimelor aparitii de seriale tv pe piata.

corect

Manusa 22 Feb 2011 16:01

Dexter Morgan :) din serialul Dexter.

All times are GMT +2. The time now is 17:56.