![]() |
Originally Posted by Windom:
La filmul asta nu poate sa te sperie decat gandul ca ar fi ceva real acest film , dar cu teatrul se fac multi bani. Americanii sunt experti in teatrale si dramaturgisme;cand povestesc ceva mereu joaca teatru si din scobitoare fac ditamai bata. Nu mi-a placut si nu m-a impresionat acest fim. :| |
prost prost filmu !!
te sperie doar prin fazele scarboase.. exagerat gore :-& :-& |
profund
|
gingia si saliva... de parca ar fi de Komodo
|
scena cand scuipa sange cu galeata si il stropeste pe seful ei din cap pana in picioare a fost penibila,ca mai apoi sa plece de acolo foarte senina.Finalul a fost previzil.Se stie ca nu scapa nimeni.
|
Clatto Verata N... Necktie... Neckturn... Nickel...Frankenhooker
|
It's just a flesh wound... I'll get over it :)
|
Frumos filmul...numai ca nu imi place la sfarsit...ori poate trebuia continuat!
|
Continuat cu ce ?
|
Filmul are exact ce-mi place mai mult, horror si comedie, insa, nu-mi prea place castingul, inafara de baba si blondina care joaca excelent.
|
Intr-adevar are multe faze scarboase,dar chiar m-a tinut cu sufletul la gura!
Si tocmai cand credeam ca va fi un "happy end"si incepusem sa ma relaxez....Bam!Lovitura de final..... Nu stiu,stiu ca e un horror si trebuia sa aiba un final suprinzator,infricosator,etc dar prin cate a trecut saraca cu baba aia(faza aia cand se duce la mormant si ii baga nasturele in gura e chiar buna,mi-a ramas si acum clar in minte)chiar cred ca se merita sa o lase sa traiasca |
mie nu mi sa parut de loc bun:-& foarte scarbos
|
Vezi ca esti la sectiunea unde scîrbos înseamnă bun.;)
|
a da?scuze nici nu mi-am dat seama:-O
|
Drag me to hell nu pot sa zic ca m-a dat pe spate ca fiind un horror veritabil e destul de slabut un pic scarbos (faza cu baba) dar per ansamblu merita vazut odata si atat.
|
Drag me to hell s-a vrut a fi o satira ! Nu trebuie judecat dupa "cat de mult m-am speriat" !
A fost un film caterincos si scary totodata , nu trebuie catalogat ca fiind un film slab ! |
Originally Posted by Medicate:
In ce sens s`a vrut a fi o satira acest film? |
La adresa superstitiosilor? :-?
|
Nu tot ce nu se ia in serios e satira.;)
|
...precum a spus si SoX , Drag me to Hell este o satira adusa superstitiosilor ... tuturor ce cred in toate porcariile .
Hai sa fac 3 pasi inapoi , tocmai a trecut o mata neagra prin fata mea ... get a life ! Sau , sa fiu mai profund , poate reprezinta o satira adusa oamenilor ce pun cariera pe primul loc ... adusa celor ce nu pot sa ajunga la un echilibru intre "creieras" si "sufletel". |
All times are GMT +2. The time now is 01:18. |