![]() |
@Disciple :-*
|
@Disciple
Nu cred ca poate din cauza de program de lucru. Dar daca vrei sa vina pentru ca te astepti la show cu mine, n-ai sa vezi. Suntem cool now. :) |
Se scrie "cul", mah...:))
|
stiu ca e cam pe ultimul moment, dar pot sa vin si eu :) ?
|
Deleted
Originally Posted by Gloria:
ăl dilly vine şi el, dacă-l primiţi. cu maaaaaaaaaare bucurie :) tnx |
şters!
|
nu,
Originally Posted by Dragomara:
mai uit :D ori poate că nu "suna" bine Deleted a Dilly, n-are ritm, n-are ştaif, e ... plat, unfunny, ăăăăăăă, nu-i nicicum!!! fie: Dilly cea Deleted (sau invers) =)) =)) =)) =)) =)) |
OK, Deleted cea Dillye, te iau eu de mânutä si te îndrumez cät'ä cel Luminos (sau Usor?) Cinemotograf! :D
|
şters!
|
tnx,
Originally Posted by Pitbull:
cum sunt în faza cu K, deci spre... Kinemo-no-to-Graf! :) (unii ar corecta, Van der Graaf!) :)) |
facem şi din ăsta varză? ne bate Gloria :(( I'm still under probation ("probaţiune", nu "probă" ;) ) |
Originally Posted by Deleted:
|
gata!
ai dat semnal (de verde) :) ce-i cu Timi_Short? mergem echipaţi ca atare? |
La Timi-Short (unde ne-am simtit minunat, putinii ce furäm), comandamentul festivalului era la cafeneaua Van Graaf (în a cärei curte interioarä, sub o umbrelä, am bäut cu un prieten berile alea care l-au fäcut pe un oarecare nea Caisä Fezandatä (acronim) sä dea drumul puhoiului de dejectii menopaotice, mai deunäzi).
|
eeeeee,
n-am ştiut - şi nici nu mi-a picat fisa... am dat zbârcă! eu aveam în minte ... V.D.G. Generator (tot din "Epoca de Aur") :) |
şters!
|
ne facem şi fiţuici? :P ori ne lasă cu mobilu'? :D hi hi hi |
So, dear Delly, we're about to finally meet each other. :) |
yuppi!
Originally Posted by Judex:
I'm so glad :) (trag un chiot???) <:-P cred că am încurcat emoticoanele. m-am KoreKtat >:) auzi? thread-ul ala al lui Pitbull, eu l-am citit ... In the Electric Chair :)) ma sterge, ma sterge |
@ Pitbull
Nu vin ca mi-a tras chiriasa mea clapa si tre sa-mi gasesc alti chiriasi :(( si am vizionari diseara :( |
All times are GMT +2. The time now is 06:04. |