![]() |
Originally Posted by Dragomara:
Acu' serios, am si eu o dracie d-asta si saua e nasoala. |
no, ia o poezea
şters!
|
Postasem ca am facut o tura in toiul noptii care m-a cam obosit, nu prea inteleg de ce a disparut. Sa fi fost din cauza ca am spus c-am mers pe undeva pe langa Illo? Nu mai stiu, am dat vreun detaliu privind zona? Daca da, scuze, a fost din neatentie.
|
şters!
|
Ma bucur ca am gasit acest topic. Imi permit sa ma bag si eu in taina ca practic acest sport de vreo 9 ani!
Am o semicursiera numai buna pt. turul Ro.Am vazut ca aveti MTB, pt. distante lungi sunt mai bune cursierele, din pacate la vreo 30-40 milioane nu am putere financiara momentan sa mi-o iau:D, poate pe viitor.As reveni cu niste poze, sa vad cum fac :). |
Stiu ca sunt si mai scumpe, dar parca tot n-as da 1000 de euro pentru o cursa lunga o data pe an sau si mai rar. In ciuda denumirii de MTB, eu o folosesc mai mult in oras.
|
şters!
|
Sorry, cu mare placere as merge , da` e drum lung din Craiova pana in Bucale, si sa ma car si cu bicicleta dupa mine :(.Ciudat mi se pare ca decat Dragomara si Judex practica acest minunat sport din tot forumu' ...
|
şters!
|
Omfg, in fine nu pot refuza o doamna. X_X
Sa vad cum fac, nu promit nimic, in orice caz mai e mult pana la primavara! Macar de ne-am strange mai multi... |
şters!
|
Organizeaza si un tur al Romaniei cu veterani de 33 care dupa 50km cu 10 pauze se resimt o saptamana dupa aia? =))
|
şters!
|
Hmm, incepe sa prinda coaja proiectu' asta :>.
Dragomara, cam cati km faci fara sa iei pauza? avand la indemana just water :) |
Cum water??? Voi beti apa cand sunteti la ghidon? :-O
|
Logic, judex my friend :), de ce nu am bea?
|
Pentru ca se bea bere pentru hidratare. :D
|
=)), buna asta , ma asteptam la cu totul alt raspuns.
Serios acum , nici suc nu beau pt. ca mi se face sete mai rau, doar apa. Dupaia berea la final :D. |
voi vorbiţi de tur al Romîniei, dar am întîlnit acum două săptămîni la Sibiu un tip (la vrea 40 de ani) care venise pe bicicletă din Elveţia (trecînd parcă prin Austria, Croaţia, Serbia). călătorea singur. de cîteva zile se refugiase la hostelul din Sibiu aşteptînd să mai treacă ploaia. următoarea ţintă era Turcia, apoi Egipt şi Africa. dar ideea nu era să meargă cu viteză să facă suta de km pe zi, ci mai mult să poposească în oraşe mici, să cunoască oamenii. cine ştie pe unde o fi acum. avea un fel de remorcă pe care o ataşa în spate biciclete şi în care-şi punea bagajele. întrebîndu-l pînă cînd are timp să se plimbe aşa, mi-a răspuns "till the end of the money". tare omu! mă tentează şi pe mine să fac cîndva un astfel de tur.
|
Originally Posted by Judex:
|
All times are GMT +2. The time now is 13:29. |