![]() |
penal. o făcătură complicată fără sens şi trasă de păr. Almodovar s-a ramolit de tot. şi eram fanul lui pentru Carne Tremula, Atame!, Hable con Ella şi încă vreo cîteva erau ok.
|
eh, ce să-i faci, în ziua de azi "valorile nu mai au valoare"! singurul "p" care mi-ar putea trece prin minte, evident după Pedro, ar fi previzibil, oarecum.
|
Foarte bun film dar cam greu de urmarit si destul de plicticos de la un timp. Mai mult mi-a placut Hable con ella. Totusi povestea cu impletirea dintre trecut si prezent, film si realitate, e foarte interesanta i subtila
|
Originally Posted by Lelouche:
|
Si acum de la Lelouche trec la Almodovar pe care l-am vazut azi.Supercalifragilstic.Penelope si tipul care il joaca pe Mateo Blanco(Harry Caine) sunt extrem de buni.Daca se termina la faza cu pozele imprastiate pe masa era cel mai bun film ever!
|
Salutare marcusARCUS, in poza mea fusese initial Nikita Mikhalkov,dar nu a mai ramas decit barba din el.
In alta ordine de idei,dispune cineva de o subtitrare pentru Los Abrazos Rotos? As aprecia daca m-ar putea ajuta cineva cu o subtitrare intr-o limba decenta....... |
Salutare la toata lumea buna.
Am reusit sa gasesc subtitrarea pentru Los Abrazos Rotos,si astfel am putut viziona filmul. Pot spune ca mi-a placut,dar m-a si dezamagit un pic. Cert e ca m-a tinut treaz si curios. |
Nu e deloc plictisitor.
|
All times are GMT +2. The time now is 16:04. |