![]() |
Dersu Uzala
|
Originally Posted by Lelouche:
Si pe mine.. Am revazut cu placere Gara pentru doi si Moscova nu crede in lacrimi. Dupa atat Hollywood o gura de aer "proaspat" rusesc :) |
Originally Posted by Ilila:
Dintre filmele post-90':serialul Shtrafbat,Svolochi... |
He, he ... "aerul" asta e mai greu de gasit. :|
|
Originally Posted by Ilila:
|
Le-am vazut ocazional la un amic cu rude in Republica Moldova.
Ar fi minunat sa le putem gasi si in Romania. |
Originally Posted by Dragomara:
|
|
Un alt film fain rusesc ar fi si Brigada (2002), e foarte tare sunt 15 serii da e super........
|
va multumesc foarte mult pentru reperele sugerate. va ramin indatorat..........
|
Salut tuturor! V-as ramane indatorat daca ati putea sa imi spuneti cum se numeste un film rusesc pe care l-am vazut mai demult pe tvr 1. Desi nu imi aduc bine aminte, cred ca filmul se numea Fuga, si era cu un doctor care a fost acuzat pe nedrept ca si-a omorat sotia. Am cautat pe internet dar nu am gasit nimic. Va rog sa ma ajutati!
|
Originally Posted by robuss:
radio Everan răspunde: filmul rusesc Fuga se numeşte The Fugitive şi a fost produs de ruşii de la Warner Bros. Picture |
Mai recomand si Kray (2010) si Vozvrashchenie (2003) - ultimul chiar e un must-see, dar eu zic ca si primul.
|
Recomand :
Le concert (2009) Katyn (2007) Leningrad (2009) |
Originally Posted by supaplecs:
Mda...esti nou, ca si mine de altfel, dar totusi...:) In Katyn, din cate stiu eu, este vorba despre momente din trecutul Poloniei...iar in Leningrand despre Al Doilea Razboi Mondial... So, forget it!:) |
Lelouche, cred ca in atata timp ai vazut o gramada de filme rusesti si sunt convinsa ca multe ti-au placut. Pittbul a insirat regizorii cei mai mari, titanii cinematografiei ruse.... Eu eram fascinata de cinematografia rusa (nu spun sovietica, pentru ca regizorii vremii au stiut sa-si pastreze coloana vertebrala dreapta cu toata cenzura comunista) Eram mica, dar ma fascinau imaginile din filmele rusesti, ma fascina simplitatea scenariilor multor filme, firescul, banalul vietii de zi cu zi aduse la rang de arta. La multe filme aveam impresia ca ma uit la viata personajelor pe gaura cheii, sau sunt o musca pe tavan si ma holbez muta la ce se intampla in incapere... Mi-aduc aminte de filme marunte cu actiune marunta dar cat de omeneasca....Ma uitam la ele in transa. Evident nu tin minte titluri sau actori sau regizori...eram prea mica sa-i tin minte si nici nu cred ca ma interesau pana la urma... Era doar magia. Nu-ti pot recomanda din pacate nimic din aceste filme care aveau un farmec atat de aparte. Nu ma dau rotunda cu recomandari de filme clasice, iti spun doar ca mi-au placut intradevar filmele lui Bondarciuk Razboi si pace si Solaris.... Variantele americane au fost ...americane si atat. E ceva despre sufletul rus...care trebuie inteles. Daca gasesti unndeva, si poti sta in scaun nemiscat 4 ore iti recomand si Siberiada. Anul trecut m-am uitat muta la Mongol .. Nu l-am prins de la inceput, apoi am aflat ca era amprenta cinematografiei ruse acolo chiar daca a fost facut in Kazahstan...
|
Originally Posted by Dl.cinematic:
Okey , scuze. |
Un film rusesc care zic ca este destul de bun ar fi Brestskaya krepost (Brest Fortress) din 2010
|
Lilja 4-ever
|
Lilja este suedez ;)
Un film rusesc vazut recent care mi-a si placut mult - Eyforyia |
All times are GMT +2. The time now is 01:16. |