![]() |
eu as lua Şasă cai B-), daca nu, 2 cai frumoş si:
- Will Smith, bestial omu' - Beckam, sa ne jucam cu mingea =)) - Bear Grylls, cu ala nu mori de foame :D - and of course, Pamela :x |
1. R2D2 ( pe post de alarma si proiector)
2. Tony Montana (coXXX + colt berserk) 3. Storm (sa ma bucur de vreme frumoasa si de halle berry) 4. Ratatouille (sa faca de mancare) 5. Derek Vinyard (Edward Norton in American History X, si sper sa dam de bastinashi) 6. Aeon Flux (cand ma plictisesc de halle berry o schimb cu charlize theron ) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) nu mam inspirat din posturile precedente deshi am vazut ca au mai fost mentionati catziva ! |
Daca as pleca pe o insula pustie i-as lua pe:
1. Tom Felton 2. Tom Felton 3. Tom Felton 4. Tom Felton 5. Tom Felton 6. Tom Felton :)) |
L-as lua pe Pinkie din Brighton RockB-)
|
Dacă aș fi să mă duc pe o insulă pustie,toate cele 6 personaje le-aș lua din LOST....au experiență de teren băieții :)
1.Jack Shephard 2.John Locke 3.Sayid 4.Mr.Eko 5.Kate 6.Ana Lucia |
Winnetou, Donald Trump, Doru Octavian Dumitru, Julie Ordon, Paris Hilton si Tyler Durden.
Credeti ca m-as simti in plus? :)) |
Originally Posted by Neuptolem:
|
1.Bear Grylls
2.The Game 3.Johnny Deep 4.Angelina Jolie 5.Les Stroud 6.Chuck Norris >:) |
Oare de ce ignoraţi cuvântul "personaj"? :-?
|
1.T-800 Terminator Model. 101
2.Hulk (varianta Edward Norton) 3.Invisible Woman :) 4.Neytiri 5.Foamy 6.Optimus Prime |
Originally Posted by vave:
|
Atunci pune-o la "summer crush" sau la "female beuty". :P
|
De ce? Sa respect infrastructura forumului? Mai bine o iau pe insula. Ceva stie ea sa faca..
|
Atunci să ne povesteşti cum a fost...
|
Corect. Cred ca vom avea probleme cu Tyler Durden. Cred ca o sa ne omoare pe toti. Nu stiu de ce dracului l-am luat...mai bine il luam pe Achilles, era mai util. Si de treaba.
|
Te autosabotezi ca de obicei.
Eu mi-s mulţumită de lista mea.... ar fi chiar superb. :D |
Autosabotez? :-/
|
Originally Posted by Neuptolem:
Aşa mi se pare. :D |
Originally Posted by vave:
|
Şi eu care vedeam insula pustie ca un loc de relaxare şi desfătare! :"> :D
|
All times are GMT +2. The time now is 23:58. |